Alle RHOBH-castleden waarmee Crystal Kung Minkoff ruzie had

Inhoudsopgave:

Alle RHOBH-castleden waarmee Crystal Kung Minkoff ruzie had
Alle RHOBH-castleden waarmee Crystal Kung Minkoff ruzie had
Anonim

Iedereen kan rekenen op de Real Housewives van Beverly Hills om te presteren als het gaat om drama - en het is veilig om te zeggen dat alle dames op een bepaald moment ruzie hebben gehad met ten minste een van hun costars. Een van hen is ook Crystal Kung Minkoff die deelnam aan de beroemde reality-tv-show in seizoen 11, en velen geloven dat ze misschien niet deelneemt aan het volgende seizoen van de show.

Vandaag bekijken we alle costars waarmee Crystal Kung Minkoff tot nu toe ruzie heeft gehad. Van 'zich geschonden voelen' tot 'een costar onder de bus gooien' - blijf scrollen voor veel sappig Beverly Hills-drama!

Sutton en Crystal begonnen op de verkeerde voet

De vete van Sutton Stracke en Crystal lijkt aan de gang te zijn, aangezien de twee problemen hebben sinds het begin van seizoen 11. Ten eerste was er hun beruchte verhitte gesprek over raciale stereotypen. De zaken escaleerden toen Sutton Crystal's kamer binnenkwam en haar naakt aantrof - waardoor Crystal zich "geschonden" voelde.

In seizoen 12 werd Crystal ervan beschuldigd Sutton onder de bus te hebben gegooid nadat ze hun eerste argument opnieuw hadden bekeken en beweerden dat "er veel meer werd gezegd voorafgaand aan [de oorspronkelijke vete], dat was erg donker."

Hoewel Crystal niet heeft onthuld wat Sutton precies zei, beweerde ze wel dat de twee erover hebben gesproken.

"Kijk, Sutton en ik weten wat er is gezegd, en we hebben er uitgebreid over gesproken", zei Crystal. "En ze heeft me privé en publiekelijk haar excuses aangeboden in een zeer openbare tweet omdat dat gesprek een lange was … Ik kies ervoor, en ik heb er toen voor gekozen, om haar in haar verontschuldigingen te geloven en verder te gaan."

Crystal stelde Erika te veel vragen

Crystal kwam in verwarmd water terecht met Erika Jayne nadat ze de kant van de slachtoffers koos in Erika's juridische drama (in de trailer van seizoen 12 is Erika te horen schreeuwen tegen Crystal "Je wilt aan de kant van de slachtoffers staan omdat je vind het cool!… Ik geef niets om iemand anders behalve mij!")

Crystal opende over het argument in een interview met Us Weekly. "Ik sta altijd versteld als mensen tegen me schreeuwen. Vorig jaar was ik gloednieuw en het onthulde zichzelf allemaal, wat er in haar leven gebeurde, en ik had zeker niet het gevoel dat ik het recht had om vragen te stellen, "Zei ze. "Maar het is een jaar later en de dingen zijn geregeld en nu is het echt de nasleep en ik voel me meer op mijn gemak in onze vriendschap om die moeilijkere vragen te stellen, omdat ik altijd aan de kant van slachtoffers zal staan …. Er zijn veel mensen die gewond zijn geraakt en veel verschuldigd zijn en ik zal voor hen opkomen."

Garcelle en Crystal kregen ruzie vanwege Sutton

Crystal en Garcelle's vriendschap ging door wat problemen in seizoen 12 toen Garcelle Crystal opriep om 'Sutton onder de bus te gooien'. In de aflevering zei Garcelle: "Toen jij en Sutton je ding hadden, had ik het gevoel dat wat ze ook zei - ze had kunnen zeggen dat de lucht blauw is - je zou zeggen: 'Ben jij dat meisje?' omdat ik het gevoel had dat het een opzet was." Dit viel natuurlijk niet in goede aarde bij Crystal.

In een interview met E! vanaf juni 2022 werd Garcelle gevraagd naar Crystal, waarop ze antwoordde: "Ik heb haar niet gezien. Ik ben ook niet naar haar op zoek geweest." Garcelle gaf echter wel toe dat het moeilijk is om die vetes opnieuw te beleven. "Ik denk dat als ik het opnieuw bekijk, nieuwe gevoelens naar boven komen", zei Garcelle. "Er zijn nieuwe bezuinigingen open. En dus is het moeilijk omdat je het doet, en soms los je dingen op, en dan kijk je het terug, en het is als, 'Oh?' Dus ik denk dat dat is wat er met velen van ons gebeurt."

Crystal daarentegen gaf toe dat ze verrast was door Garcelle die haar uitriep. "Dat was echt een uitdaging voor mij, want dat had ik niet verwacht", zei Crystal tegen Us Weekly. "Dus soms moet je door moeilijkere tijden gaan om iemand te leren kennen en soms komt het er uiteindelijk beter uit en soms is het zo van, 'Misschien zijn we niet bedoeld om vrienden te zijn.' Maar we zijn nu op de goede weg."

Waarom denkt Kyle dat Crystal de slachtofferkaart speelt?

Kyle Richards heeft op RHOBH gezegd dat Crystal Kung Minkoff "de slachtofferkaart speelt" en de OG-huisvrouw blijft bij haar opmerking. Tijdens een optreden op Watch What Happens Live With Andy Cohen werd Kyle gevraagd of ze nog steeds hetzelfde voelt over Crystal.

"100 procent," antwoordde Kyle. "Ik denk eerlijk gezegd dat Crystal echt niet wist waarvoor ze tekende toen ze de show deed, om eerlijk te zijn. Toen Garcelle haar riep, raakte ze in paniek en dacht: 'Oh, nou, ik ga Sutton gewoon onderuit halen' de bus, 'niet wetende dat ze een flashback zouden doen."

Hoewel Crystal nog niet heeft gereageerd op haar relatie met Kyle, lijkt het alsof de twee geen beste vrienden zijn.

Aanbevolen: