Kris Jenner beschuldigd van het samenduwen van Kourtney en Scott voor 'beoordelingen

Kris Jenner beschuldigd van het samenduwen van Kourtney en Scott voor 'beoordelingen
Kris Jenner beschuldigd van het samenduwen van Kourtney en Scott voor 'beoordelingen
Anonim

De ups en downs van hun relatie hebben zich afgespeeld op Keeping Up With The Kardashians.

Het is moeilijk te geloven dat vriendelijke exen Kourtney Kardashian en Scott Disick al zes jaar geleden geen romantische relatie meer hebben gehad. Maar de Kardashians hopen nog steeds dat het voormalige stel dat drie kinderen deelt, de weg naar elkaar terug zal vinden.

In een nieuwe teaser voor de volgende aflevering van de familiehit E! show, Kris Jenner, 65, spreekt haar dromen uit over een mogelijke heropflakkering tussen het duo.

De teaser begint met de vrouwen die door een fotoalbum bladeren wanneer Kris een foto tegenkomt van Kourtney en Scott die samen poseren, allemaal verkleed.

"Jullie zien eruit alsof jullie op het bal zijn", merkte Kris op over een oude foto van de exen, waardoor Kourtney de foto op haar Instagram postte.

kourtney-kardashian-scott-disick
kourtney-kardashian-scott-disick

"Dat is eigenlijk heel grappig om te posten," antwoordt Kourtney.

De aanblik van het voormalige koppel zet Kris ertoe aan om een mogelijke heropflakkering tussen Kourtney en de vader van haar drie kinderen naar voren te brengen.

"Luister, ik zou niets liever willen dan je je leven te zien leiden en oud te worden met iemand, gelukkig en tevreden en vredig te zijn. En het zou altijd zo fantastisch zijn als het de vader van je kinderen was, je weet wel?" Kris stelt voor.

Scott Disick en Kourtney Kardashian
Scott Disick en Kourtney Kardashian

"Zou dat geen droom zijn", antwoordt Kourtney met een vleugje sarcasme.

Volgens Kris zou Scott graag terug willen keren met Kourtney.

"En ik denk dat hij goed bij ons past, omdat we allemaal al zo lang bij elkaar in de buurt zijn", vervolgt Kris. "Ik denk dat in dit stadium van wat hij me vertelt, hij het geweldig zou vinden als jij en hij zouden zijn."

Kourtney Kardashian Scott Disick Selfie
Kourtney Kardashian Scott Disick Selfie

Een niet-overtuigde Kourtney antwoordde: "Hij is een prater."

In een biechtstoel geeft Kourtney toe dat dit niet de eerste keer is dat een dergelijke suggestie is gedaan.

"Mijn hele familie, al een paar jaar, vindt het heerlijk om mij en Scott weer bij elkaar te brengen", zei ze. "Het is frustrerend omdat Scott en ik onze eigen privégesprekken hebben gehad, maar soms doe ik dat niet" Ik wil niet dat het altijd zo'n gesprek is, dus ik zal het op een aardige manier wegpoetsen."

Maar sommige fans geloofden dat Kris Jenner alleen maar wilde dat Kourtney weer samen zou komen met Scott om de kijkcijfers te verbeteren - ondanks dat het het laatste seizoen was.

"Het draait allemaal om de beoordelingen bij kris, ze geeft alleen om het kind dat haar het meeste geld oplevert", schreef iemand online.

"Kris prijst Tristan ook en gutst over hoe geweldig een partner en vader hij is LOL, hij heeft haar dochter miljoenen keren bedrogen en vernederd, gekke vrouw," voegde een tweede eraan toe.

"Kourtney heeft nu alleen deze verhaallijn, het is saai en te veel gebruikt. Het zou Kris blij maken als Scott en Kourtney zouden trouwen. Denk aan de merkdeals, " viel een derde in.

Kourtney heeft de hoop op een mogelijke reünie vervlogen toen ze een relatie begon met Blink-182-drummer Travis Barker, niet lang nadat de aflevering was gefilmd.

Wat betreft Scott, die Mason, 11, Penelope, acht, en Reign, zes, deelt met Kourtney, hij is nu aan het daten met model Amelia Gray Hamlin, 19.

Aanbevolen: