Kris Jenner beschuldigd van 'woedend' te zijn nadat Capitol-overname Kimye 'Split' inha alt

Kris Jenner beschuldigd van 'woedend' te zijn nadat Capitol-overname Kimye 'Split' inha alt
Kris Jenner beschuldigd van 'woedend' te zijn nadat Capitol-overname Kimye 'Split' inha alt
Anonim

Een minuut lang was het enige waar mensen het over hadden de vermeende scheiding van Kim Kardashian en Kanye West.

Maar toen Trump-aanhangers het Capitool aanvielen, veranderde het verhaal onmiddellijk. Kris Jenner heeft met succes de carrière van haar beroemde dochters geleid en sommigen hebben regelmatig tips van de roddelbladen gesuggereerd.

Jenner werd meteen online belachelijk gemaakt.

"Kris Jenner na het HELE jaar te hebben gewacht om de liefdesdriehoek-bom van Kim/Kanye/Jefffree Star te laten vallen, alleen om het te laten overheersen door gewapende Trump-letts die het Capitool bestormen", schreef een fan.

"kris jenner heeft waarschijnlijk de bestorming van de hoofdstad geplukt over het schaduwrijke kimye-scheidingsdrama", een andere opmerking.

"Ik weet dat Kris Jenner ZO boos is dat de rellen in het Capitool de meeste aandacht trokken van het Kim/Kanye/Jeffree/Van-drama waarvoor ze zo hard heeft gewerkt om te lekken…", viel een derde in.

Ondertussen kan er hoop zijn dat Kim en Kanye proberen om dingen uit te werken.

Kim is gespot in Los Angeles met haar trouwring.

De 40-jarige realityster zwijgt momenteel over berichten dat ze op het punt staat te scheiden van haar derde echtgenoot Kanye West, met wie ze in 2014 trouwde.

Haar waarneming deze maandag kwam slechts een dag voordat de echtscheidingsgeruchten begonnen te circuleren - en een dag voordat ze een Instagram-foto van zichzelf plaatste zonder helemaal geen ringen.

Kim zag er stijlvol uit terwijl ze een wijnkleurige wijde leren broek wiegde die haar roestkleurige anorak aanvulde.

Haar haar was vastgebonden in een hoge paardenstaart, ze deed een walnootbruine hoofdband om die bij haar shirt paste, De moeder van vier debuteerde in juni 2014 met haar Spartaanse Lorraine Schwartz-trouwring op haar Instagram-pagina, minder dan een volle maand nadat ze in Florence met Kanye trouwde.

Kardashian heeft naar verluidt de echtscheidingsadvocaat van beroemdheden, Laura Wasser, ingehuurd na een bijzonder stormachtig argument met haar rapper-echtgenoot.

"Kanye ontplofte tegen Kim en ze was echt van streek. Sindsdien lijken de dingen tussen hen niet te zijn genezen", legde de insider uit, terwijl een andere naaste bron zei dat het "slechts een kwestie van tijd" was" totdat er een einde kwam aan het zes jaar durende huwelijk.

The Sun citeert bronnen die zeggen dat Kim op zoek is naar "volledige voogdij" over hun vier kinderen en niet snel zal "terugkomen".

Aanbevolen: