Wat Andy Cohen eigenlijk vindt van de 'The Real Housewives'-franchise

Inhoudsopgave:

Wat Andy Cohen eigenlijk vindt van de 'The Real Housewives'-franchise
Wat Andy Cohen eigenlijk vindt van de 'The Real Housewives'-franchise
Anonim

Hoewel veel castleden van Bravo's Real Housewives-franchise beroemdheden zijn geworden, is Andy Cohen dat ook, de uitvoerend producent die iedereen kent en liefheeft.

Soms is Andy bevooroordeeld tegenover bepaalde huisvrouwen, en er zijn zeker enkele huisvrouwen die hij meer mag dan andere. Maar wat Andy ook zegt wanneer hij castleden interviewt in zijn show Watch What Happens Live of in interviews, het is duidelijk dat hij een passie heeft voor de wereld van reality-televisie en hij zal zijn hart en ziel in deze populaire franchise blijven steken.

Het is altijd interessant om het perspectief van Andy Cohen te krijgen. Laten we eens kijken naar wat hij echt denkt van de Real Housewives-franchise.

Like A 'Soap Opera'

Hoewel Andy Cohen heeft gezegd dat er nog geen nieuwe Real Housewives-steden zullen zijn, kijkt hij wel terug op de geschiedenis van de franchise wanneer hij wordt geïnterviewd, en fans kunnen altijd iets sappigs leren.

Andy zegt dat hij een grote fan is van soapseries en hij heeft ook de Real Housewives-franchise met hen vergeleken.

In een interview met Variety zei Andy dat hij het leuk vond dat de castleden van RHOC, Vicki Gunvalson en Jeana Keough, huizen in dezelfde buurt hadden en samen bij een tennisclub hoorden. Dat deed hem denken aan soapseries en hij zegt dat de franchise een "sociologische tijdcapsule van de nouveau riche" is en dat hij van All My Children houdt.

Andy zei dat toen Jeana en haar man gingen scheiden, hij allerlei vragen begon te stellen, van "Wat vinden haar vrienden?" naar "Gaat ze nu daten?"

Andy legde uit: "Dit zijn de reacties die je hebt over een vriend of iemand om wie je geeft" en dat fans van soapseries ook zo denken over de hoofdpersonages waar ze graag naar kijken en waar ze enorm in geïnvesteerd hebben. Hij dacht bij zichzelf: "Oh mijn god! Dit is een soap, dit gaat voor altijd door."

Toen ABC en People een documentaire special uitbrachten genaamd The Story Of Soaps, vertelde Andy Cohen dat The Real Housewives opnieuw een soapserie is.

Andy legde uit: "Ik weet dat [Susan] Lucci het niet met me eens is, maar ik denk dat de Housewives soapseries hebben vervangen omdat de waarheid vreemder is dan fictie. Soaps werden een beetje overbodig omdat je het kon doen met echte mensen, en ze schrijven het drama zelf."

Andy zei ook dat zowel realityseries als soapseries 'vermaak' willen hebben. Dit is een goed punt, want het is moeilijk om een sappiger reality-serie te bedenken dan een van de Real Housewives-steden.

Het blijkt dat sommige mensen het commentaar van Andy Cohen niet leuk vinden, omdat ze denken dat soaps zullen doorgaan. Zeepcolumnist Carolyn Hinsey zei: 'Eerlijk gezegd Andy. Maar je moest weten dat zeggen 'The Housewives hebben soapseries vervangen' niet zou vliegen met soapfans. Er is ruimte voor beide! volgens Soap News Network.

Chrishell Stause zei dat soapseries niet uit de mode zullen raken: de Selling Sunset-ster, die speelde in zowel Days of Our Lives als All My Children, zei: Ik hou van Andy en heb duidelijk een diepe liefde en respect voor zepen. Ze hebben me al heel lang in dienst. Maar als iemand die zich ook met respect in de docusoap-realiteitsruimte bevindt met 'Selling Sunset', denk ik niet dat soaps ooit overbodig zullen worden. Helemaal mee oneens.”

Dit is een interessant perspectief, omdat fans van de Real Housewives-franchise vaak zo geïnvesteerd zijn in wat er gaande is dat het voelt alsof je naar een fictieve show kijkt, ook al zijn de mensen natuurlijk helemaal echt.

Telkens wanneer de castleden iets groots aan de hand hebben in hun persoonlijke leven, willen kijkers alles weten wat ze te weten kunnen komen. Toen Vicki en Donn hun geloften hernieuwden, wisten de kijkers dat ze een paar dieptepunten in hun relatie hadden ervaren, en toen ze hun scheiding aankondigden, was het precies zoals Andy Cohen zei over Jeana: alsof je hoorde wat een vriend of soapster was doorgaan. Er is altijd veel drama dat iedereen verrast en het voelt moeilijk om te stoppen met kijken, net als de ervaring van het kijken naar een soapserie.

Fans geven ook altijd feedback over de gebeurtenissen van deze afleveringen, of ze nu commentaar geven op de sociale media-accounts van de sterren, tweeten met de hashtags van de show of bepaalde verhaallijnen bespreken op online forums zoals Reddit.

Hoewel sommige mensen het niet leuk vinden om Andy Cohens overtuiging te horen dat realityshows soapseries "vervangen", is het zeker waar dat mensen het leuk vinden om de levens van reality-castleden te volgen, en dat geldt ook voor de Real Housewives.

Aanbevolen: