Waarom houdt Chrissy Teigen niet van 'Selling Sunset'?

Inhoudsopgave:

Waarom houdt Chrissy Teigen niet van 'Selling Sunset'?
Waarom houdt Chrissy Teigen niet van 'Selling Sunset'?
Anonim

Met absoluut prachtige huizen in Los Angeles en persoonlijk drama, is het logisch dat Netflix's Selling Sunset zo'n populaire en spraakmakende realityserie zou worden.

Seizoen 4 zal nieuwe castleden hebben, wat spannend is, en iedereen wil weten of Christine Quinn kan opschieten met haar co-sterren.

Zoveel reality-tv-fans wachten ongeduldig op het nieuwe seizoen, en het blijkt dat Chrissy Teigen er ook wat over te zeggen heeft, hoewel ze niet erg positief was. Waarom houdt Chrissy Teigen niet van Sunset verkopen? Laten we eens kijken.

Wat Chrissy Teigen zei

De belofte van reality-tv? Dat alles echt en authentiek is en kijkers elke dag zien hoe mensen leven. Dit voelt zeker waar, aangezien talloze shows van de Real Housewives-franchise tot Southern Charm en Keeping Up With The Kardashians de castleden in hun eigen huis laten zien.

De, nou ja, de realiteit is dat veel shows veel productie en montage bevatten. Het blijkt dat de cast van Million Dollar Listing zegt dat Sunset Selling niet echt is en Chrissy Teigen heeft er ook een mening over gehad.

Het blijkt dat Chrissy Teigen zei dat ze denkt dat Selling Sunset niet echt is, en haar woorden veroorzaakten nogal wat opschudding.

Volgens Cheat Sheet tweette ze erover en zei: Ik heb net heel 'Selling Sunset' bekeken nadat ik iedereen er zo lang over had zien praten! Ik denk niet eens dat iemand erop zo gemeen of krankzinnig is als jullie zeiden? Misschien ben ik er gewoon zo aan gewend omdat ik hier woon? Dit is vrij normaal lol, sommige zijn eigenlijk heel aardig.”

Chrissy Teigen zei ook dat ze niet zeker was of de castleden makelaars in onroerend goed zijn: ze tweette: "Ik zal zeggen, ik kijk veel naar onroerend goed in LA en heb nog nooit een van deze mensen gezien, lol en onze agenten ook niet, die ik obsessief heb gevraagd."

De tweets van de celeb bevatten ook een mening dat de castleden "personages" zijn, zoals ze zei: "Misschien weet ik ook dat iedereen op tv een personage speelt. Dat doen ze allemaal. Jullie zijn … super boos op mensen die de grap uithangen.”

Makers in onroerend goed

Mensen weten dat reality-tv bewerkingen heeft, maar om te zeggen dat de makelaars niet echt op dat gebied werken, is absoluut moeilijk, en daarom is het logisch dat de castleden wilden reageren op de verklaringen van Teigen.

Volgens Elle reageerde Jason Oppenheim op de opmerkingen van Chrissy Teigen en tweette hij: "Chrissy, bedankt voor het kijken naar onze show! Wat betreft de kennis van uw agent over leden van mijn team, ik ken hem ook niet, hoewel dat niet zo is betekent dat hij niet succesvol is en je niet zomaar een prachtig huis in Weho heeft verkocht (serieus, ik hou van je nieuwe huis)."

Toen Jason haar dat vertelde, antwoordde Chrissy Teigen dat ze niet zeker wist bij welk bureau ze zich had aangemeld.

Jason heeft screenshots geplaatst waaruit blijkt dat de makelaars die voor hem werken en ook op Selling Sunset verschijnen, onroerendgoedlicenties hebben van de staat Californië.

Volgens Us Weekly legde Heather Rae Young aan Access Hollywood uit dat de agenten van de Oppenheim Group echt succesvol zijn: ze zei: We zijn een boetiekbureau. Maar ze heeft de show gezien. Ze heeft op dit moment duidelijk van ons gehoord, dus ik weet niet waar ze zich onder een rots verstopt. We zijn allemaal zeer actieve makelaars en we hebben het momenteel heel erg druk.”

Maya Vander had een reactie voor Chrissy Teigen: ze zei: "Vreemd genoeg heb ik een huis verkocht in dezelfde straat waar zij en John Legend een paar maanden geleden een huis kochten." Ze zei ook: "Als ze ooit iets in Miami wil kopen, ben ik hier om te helpen!"

De focus van Selling Sunset is zeker verdeeld tussen hoe de castleden op het makelaarskantoor met elkaar omgaan en fans hebben hun persoonlijke leven van dichtbij gezien, zoals toen Mary en Romain trouwden, of Christine had haar epische en ongelooflijke trouwdag. Elke aflevering bevat ook veel LA-eigendommen, omdat de agenten hun werk serieus nemen.

Hoewel Chrissy Teigen misschien wat negatieve dingen heeft gezegd over Selling Sunset, is ze een grote fan van de Real Housewives-franchise.

Volgens Buzzfeed twitterde ze ooit: "Ik denk dat ik elke aflevering van elk seizoen van huisvrouwen minstens 15 keer heb gezien en ik overdrijf niet."

Toen Kim Zolciak van RHOA vroeg of het mogelijk zou zijn om wat John Legend-tickets te krijgen, zei Chrissy ja, en toen kregen de castleden een heel groot gevecht in de show over de tweet, omdat er een aantal ongepaste inhoud. Chrissy zei dat ze het geweldig vond om naar die scène te kijken, omdat zij en haar man erbij betrokken waren: "Ik was gewoon zo blij. Ik was absoluut opgewonden."

Aanbevolen: