Chrissy Teigen's verontschuldiging werkt averechts als Michael Costello onthult dat ze hem heeft gepest om 'suïcidale' gedachten te hebben

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen's verontschuldiging werkt averechts als Michael Costello onthult dat ze hem heeft gepest om 'suïcidale' gedachten te hebben
Chrissy Teigen's verontschuldiging werkt averechts als Michael Costello onthult dat ze hem heeft gepest om 'suïcidale' gedachten te hebben
Anonim

Het is nog geen 24 uur geleden dat Chrissy Teigen een tweede, lange verontschuldiging heeft gepost voor de pestclaims van Courtney Stodden tegen haar, en ze heeft nog een schandaal bij de hand ! Modeontwerper Michael Costello heeft Teigen ervan beschuldigd hem te hebben gepest om zelfmoordgedachten te hebben, vanwege nep-racistische beweringen rond een gephotoshopte foto zonder waarheid.

Hij heeft nog steeds 'gedachten aan zelfmoord'

Ontwerper Michael Costello kwam onlangs naar voren op zijn Instagram en vertelde hoe hij nog steeds "zelfmoordgedachten" heeft nadat Teigen hem in 2014 pestte en hem ervan beschuldigde een racist te zijn. Hij beschuldigde ook het voormalige model en haar stylist, Monica Rose, van het proberen om zijn carrière te ruïneren.

Costello verklaarde dat hij "niet blij zou zijn totdat ik mijn mening zeg", en plaatste screenshots van zijn gesprek met Teigen waar ze de ontwerper bedreigde en zei: "Je krijgt wat je toekomt."

"De afgelopen 7 jaar heb ik met een diep, niet-genezen trauma geleefd", schreef Costello. De ontwerper aarzelde om eerder naar voren te komen, omdat hij bang was "enkele van mijn meest winstgevende merkrelaties te verliezen; uit angst om vrienden en bondgenoten te verliezen; en uit angst om nog meer op de blokkeerlijst te worden gezet door de machtselites die de industrie leiden."

Costello voegde eraan toe dat Teigen "haar eigen mening over hem vormde" op basis van een "gefotoshopte opmerking die rondzwierf op internet".

De opmerking is sindsdien verwijderd en bleek niet waar te zijn. De ontwerper bevestigde dat hij contact had gezocht met Teigen om te zeggen dat hij het slachtoffer was van "wraakzuchtige cyberlaster", maar "ze vertelde me dat mijn carrière voorbij was en dat al mijn deuren vanaf dat moment gesloten zullen zijn."

Costello voegde eraan toe dat hij in de loop van de volgende jaren "zonder uitleg" van zijn baan werd gehaald. Hij werd door zijn vrienden en collega's geïnformeerd dat "Teigen en Rose naar verluidt "hun uiterste best hadden gedaan om mensen en merken te bedreigen dat als ze in welke vorm dan ook met mij geassocieerd zouden worden, ze met geen van hen zouden samenwerken."

Het pesten getraumatiseerd Costello, die zei dat hij een einde aan zijn leven wilde maken. "Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds niet in staat om te herstellen van de jaren van trauma die ik heb meegemaakt", schreef hij, eraan toevoegend dat hij van niemand sympathie zocht voor wat hij had moeten doorstaan.

In een screenshot van zijn eerdere gesprek met Teigen, luidt een van de berichten van het model: "racistische mensen zoals jij verdienen het om te lijden en te sterven. Je kunt net zo goed dood zijn. Je carrière is voorbij, kijk maar."

Fans zijn woedend op Teigen en roepen haar op voor haar "valse verontschuldiging" en nemen geen contact op met Costello om het goed te maken of zich te verontschuldigen.

Aanbevolen: