Als 'SATC' een Samantha-vervanging nodig heeft, hebben fans misschien iemand in gedachten

Inhoudsopgave:

Als 'SATC' een Samantha-vervanging nodig heeft, hebben fans misschien iemand in gedachten
Als 'SATC' een Samantha-vervanging nodig heeft, hebben fans misschien iemand in gedachten
Anonim

Nadat Sarah Jessica Parker het nieuws van een lang geruchtmakende Sex and The City-revival zonder Samantha bevestigde, konden fans niet anders dan zich afvragen wie de stiletto's van Kim Cattrall gaat vullen.

Parker zal haar rol van Carrie Bradshaw hernemen in het vervolg op HBO Max, getiteld And Just Like That…, naast Cynthia Nixon en Kristin Davis. Cattrall, die Samantha speelde in de show en in de twee vervolgfilms, zal niet terugkeren.

De clip bevat beelden van New York City en een computerscherm waarop de zinnen "En zomaar…" en "Het verhaal gaat verder…" worden getypt samen met de kenmerkende Carrie-voice-over van Parker.

De serie zal bestaan uit 10 afleveringen van een half uur en zal in het late voorjaar in New York City in productie gaan.

'Sex And The City'-revival om te filmen zonder Kim Cattrall Aka Samantha

Terwijl trouwe fans van de serie gemaakt door Darren Star dolgelukkig zijn, zijn anderen een beetje sceptisch over het vertellen van de verhalen van Carrie, Miranda en Charlotte zonder hun seks-positieve bestie, Samantha.

Twitter kwam te hulp met een paar suggesties over wie de vierde SATC-dame zou moeten zijn, mocht het trio weer een kwartet willen worden.

"Kan Moira Rose alsjeblieft bij de dames komen?" @MrAdamR schreef.

Zal 'En net zo…' in staat zijn om de fouten van SATC recht te zetten?

Anderen hadden iemand in gedachten om het kleine representatieprobleem van SATC op te lossen.

De show is in feite bekritiseerd omdat hij overweldigend blank en hetero was. Bovendien bevat de serie racistische, homofobische en transfobe afleveringen die kijkers door de jaren heen hebben uitgezocht. Wat betreft de films, Sex And The City 2, die zich afspeelt in Abu Dhabi, toonde enkele flagrante anti-moslimincidenten.

"Als je Samantha moet vervangen, maak er dan een fantastische vrouw van kleur zoals Angela Bassett van", schreef @kateg_tweets.

"Alles wat @CynthiaNixon doet, ik kijk, maar tbh, ik kijk echt naar de zijkant totdat ik wat melanine in een paar frames zie, want laten we echt zijn, SATC werd niet goed ouder …" schreef @TarheelOnDaHill.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell uit 1997, ging Sex and the City in 1998 in première op HBO en duurde zes seizoenen tot 2004. Het werd gevolgd door twee filmvervolgen, uitgebracht in 2008 en 2010.

Aanbevolen: