Farrah Abraham zegt dat Chrissy Teigen EN Kim Kardashian haar hebben gepest

Inhoudsopgave:

Farrah Abraham zegt dat Chrissy Teigen EN Kim Kardashian haar hebben gepest
Farrah Abraham zegt dat Chrissy Teigen EN Kim Kardashian haar hebben gepest
Anonim

Chrissy Teigen is stil op sociale media sinds ze vorige week haar excuses aanbood voor echt verontrustend gedrag. 'Teen Mom' aluin Farrah Abraham, aan de andere kant, heeft veel te zeggen.

Het verbaast ons niet dat Chrissy's ongelukkige Twitter-trackrecord enkele beledigingen aan het adres van Farrah met zich meebracht. Nu vliegen de beschuldigingen van pesten naar links en rechts, waarbij Farrah enkele nieuwe namen in het gesprek sleept. Dit is wat ze zei:

Farrah riep Chrissy en Kim's 'Dysfunction' uit

Het is niet de eerste keer dat Farrah een lange tirade over sociale rechtvaardigheid post via IG-onderschrift. Deze keer gaf ze meer dan 200 woorden aan haar gedachten over "hatelijke, zieke" mensen die schade aanrichten op sociale media.

Ze spreekt over gepest worden door Chrissy online, wat blijkbaar in 2013 gebeurde. Een sindsdien verwijderde tweet van Chrissy luidt:

"Farrah Abraham denkt nu dat ze zwanger is van haar sekstape. in ander nieuws ben je een we en iedereen haat je oeps geen ander nieuws sorry."

Farrah verklaarde deze week dat ze denkt dat Chrissy 'geestesziek' is, een idee waar ze in haar nieuwe bijschrift nader op ingaat. Ze zegt dat ze "beroofd, monddood gemaakt en misbruikt werd door een zeer geesteszieke persoon die ook een moeder is". Farrah gaat verder met het noemen van andere moeders van wie ze zegt dat ze deelnemen aan dat soort gedrag, waaronder Kim Kardashian, Wendy Williams en Bethenny Frankel.

"Stop disfunctie veroorzaakt door oudere generaties. (chrissyteigen wendywilliams drphil bethanyfrankle kimkardashian cbsviacom enews) Laat je niet het zwijgen opleggen."

Ze wil een 'entertainmentrevolutie'

Farrah's IG-bijschrift-essay vermeldde ook hoe het omgaan met oordelen van die vrouwen/nieuwszenders haar voorbereidde op wat ze een 'entertainmentrevolutie' noemt.

"Ik ben sterker geworden van mijn investeringen in mijn geestelijke gezondheid gedurende een decennium, want dat is mijn prioriteit, zodat ik mijn best kan zijn voor mijn kind, de beste Farrah die ik kan zijn, het beste voor mijn carrière, opleiding en dit broodnodige entertainmentrevolutie", luidt haar bijschrift. Ze zegt dat alles, van "sociale platforms" tot "tv- en media-industrie" betrokken is bij "bijdragen aan seksualisering, misbruik, [en] geestesziekten… gericht op gemeenschappen en kwetsbare mensen" - en dat er nieuwe "wetten" moeten worden ingevoerd plaats om deze instellingen ter verantwoording te roepen.

"Geen persoon, geen technisch sociaal platformbedrijf, geen netwerk, geen rechtssysteem staat boven de wet", vervolgt ze. Daar kan je toch niet tegen op? Zelfs multimiljonair Chrissy en miljardair Kim mogen niet zonder gevolgen leven, maar de jury is er nog niet uit of Farrah's beschuldigingen ook daadwerkelijk iets zullen opleveren.

Aanbevolen: