RHOC Heather Dubrow bedreigt Shannon Beador om haar familie niet meer over te steken

Inhoudsopgave:

RHOC Heather Dubrow bedreigt Shannon Beador om haar familie niet meer over te steken
RHOC Heather Dubrow bedreigt Shannon Beador om haar familie niet meer over te steken
Anonim

Heather Dubrow nam geen blad voor de mond toen ze mede-huisvrouw Shannon Beador bedreigde in de aflevering van The Real Housewives Of Orange County van woensdag. Heather zegt dat als Shannon haar familie ooit weer zou kruisen, het "veel zou kosten" en dat ze haar familie "tot het einde" zou verdedigen.

Shannon liep over haar mond waardoor Heather zich verraden voelde

De botte waarschuwing kwam toen de twee gingen zitten op het Bar Passing-feestje voor de echtgenoot van Emily Simpson, in een poging hun vriendschap te verzoenen. Heather had ruzie met Shannon nadat ze aan collega-castgenoten Gina Kirschenheiter en Emily Simpson had onthuld dat Nicole James haar man Terry Dubrow, een plastisch chirurg in Newport Beach, had aangeklaagd voor een mislukte boobjob.

Het nieuws maakte Heather van streek omdat ze niet alleen niet op de hoogte was van de rechtszaak, maar ook omdat Shannon het onthulde tijdens het eerste all-cast-evenement van het seizoen. Dit was Heather's eerste seizoen terug sinds het verlaten van RHOC in 2016.

Gina deed haar mond open over Heather tijdens haar grote sushi-feestje, waardoor ze hysterisch werd en iedereen eruit schopte. Heather was woedend dat Shannon het de andere castgenoten zou vertellen.

Shannon vertelde Heather dat ze "geschokt" was door wat er was gebeurd en dat ze het "verpest" had. Ze beweerde dat ze een fout had gemaakt, maar nog steeds een trouwe vriend was, waarop Heather antwoordde dat ze 'haar kon vergeven', maar niet wist of ze 'haar vertrouwde'.

Heather gaf Shannon een botte waarschuwing: durf niet meer met mijn familie te rotzooien

Sprekend over wat er was gebeurd, onthulde Heather hoe overstuur ze was en zei dat ze dacht dat ze vrienden waren, maar haar acties voelden "als een grote f-k you."

Heather vertelde Shannon dat als ze ooit weer achter haar of haar familieleden aan zou komen, ze "veel meer zou verliezen dan alleen" haar gezelschap. Heather ging verder en zei dat het "veel zou kosten", en dat haar woorden niet alleen maar bedreigingen waren; het waren beloften.

Heather zorgde ervoor dat Shannon wist dat ze haar familie "tot het einde" zou verdedigen.

Heather stopte daar niet; de huisvrouw vertelde Shannon ook dat ze wilde dat ze zich ook aan haar man Terry zou verontschuldigen. Heather pakte Terry van het feest en Shannon bood hem oprechte excuses aan, die hij accepteerde. Terry zei dat hij dacht dat het een goed idee zou zijn voor hen om verder te gaan.

Na de uitwisseling ging Shannon naar binnen en vertelde haar vriend, John Janssen, wat er was gebeurd en hoe ze zich bedreigd voelde, waarop hij antwoordde: "Dit past niet goed bij mij."

Aanbevolen: