Hoeveel geld heeft Sarah Michelle Gellar afgewezen van Playboy?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld heeft Sarah Michelle Gellar afgewezen van Playboy?
Hoeveel geld heeft Sarah Michelle Gellar afgewezen van Playboy?
Anonim

Als we eind jaren 90 aan tv denken, mogen we 'Buffy The Vampire Slayer' zeker niet vergeten, met niemand minder dan Sarah Michelle Gellar in de hoofdrol. De show duurde 144 afleveringen en zeven seizoenen, maar fans discussiëren jaren later nog steeds over een reboot. Helaas lijkt Gellar niet zo geïnteresseerd, we hebben haar cameo's voor 'Big Bang Theory' gezien, maar ze heeft geen interesse om de show opnieuw te starten, ondanks dat alle fans meer willen.

Tijdens de grote bekendheid van de show kreeg Buffy een enorm aanbod om te poseren voor een bepaald tijdschrift, Playboy. We weten niet helemaal zeker wat het had kunnen doen voor haar persoonlijke carrière, maar we weten zeker dat het haar een stuk rijker had kunnen maken. We zullen ingaan op de details en waarom ze uiteindelijk besloot te slagen.

Prime Fame op 'Buffy The Vampire Slayer'

Wat deed je op 4-jarige leeftijd? Nou, Sarah Michelle Gellar was haar acteercarrière al begonnen, nadat ze door een agent in New York in een restaurant werd opgemerkt. Al snel deed ze auditie voor een rol in een tv-film.

Op 20-jarige leeftijd zou haar carrièredoorbraak al plaatsvinden toen ze werd gecast als 'Buffy The Vampire Slayer'.

De show was een enorm succes en het veranderde haar carrière, die zeven seizoenen en 144 afleveringen duurde.

Waar de actrice het meest trots op is, is hoe de show een aantal belangrijke kwesties aanstipte, volgens de ster van de show was het zijn tijd ver vooruit in termen van de problemen die het aanpakte.

"Ik heb altijd geloofd dat wat zo uniek was aan de show het gebruik van de gruwelen uit die beginjaren was", zegt Gellar. “Met de middelbare school en universiteit als achtergrond konden we racisme, identiteit, pesten, schuldgevoel, dood, eerste liefde en liefdesverdriet aanpakken door de demonen te gebruiken als metaforen voor de demonen die we allemaal ervaren."

Ze was op dat moment op de top van haar spel en al snel zou ze een enorm aanbod krijgen om te poseren voor een bepaalde magaine.

Playboy afwijzen

We hebben in het verleden zoveel sterren zien poseren voor 'Playboy'. Het creëert niet alleen enorme exposure voor de ster, vooral in de jaren '90, maar het kan ook zeer winstgevend zijn. Niet iedereen is echter op zijn gemak met het idee om voor het tijdschrift te poseren, en dat geldt ook voor Buffy zelf. Volgens Baklol kreeg ze $2 miljoen aangeboden om te poseren.

Het aanbod kwam tijdens haar primeur op Buffy. Uiteindelijk zei ze nee, en gezien zijn persoonlijke opvattingen buiten de camera om, is het volkomen logisch dat ze het aanbod afwees, ondanks de enorme som geld die haar werd toegeworpen.

Advocaat voor empowerment van vrouwen

Zelfs in de tijd dat vrouwenemancipatiebewegingen niet zo gangbaar waren, nam Gellar nog steeds een standpunt in als een sterke onafhankelijke vrouw.

"Ik noem mezelf geen feministe omdat feminisme een negatieve connotatie heeft. Het doet je denken aan vrouwen die hun benen niet scheren. Maar feminisme gaat niet alleen over niet zwak zijn. Zorg goed voor jezelf. Alleen omdat je misschien geeft om hoe je eruit ziet of wat het andere geslacht van je denkt, maakt dat je geen feministe, hoewel het een woord is dat ik haat. Beschouw ik mezelf als een sterk vrouwelijk individu? Uh-huh. Kan ik voor mezelf zorgen? Ja."

Gellar geeft toe dat het systeem haar fouten maakte tijdens haar primeur in de show, Ik denk dat ik destijds aannam dat alle rollen zo zouden zijn, want waarom zouden vrouwen niet de hoofdrol spelen en waarom zouden vrouwen niet moeten schoppen?”

Het is haar verdienste dat ze haar ware gevoelens nooit schuwt. Er wordt aangenomen dat maker Joss Whedon een moeilijke werkomgeving heeft gecreëerd tijdens de run van de show. Ondanks al haar succes op de show, gaf ze een verklaring af via IG, waarin ze beweerde dat ze geen gehechtheid wil aan de maker van de populaire serie.

"Hoewel ik er trots op ben dat mijn naam wordt geassocieerd met Buffy Summers, wil ik niet voor altijd geassocieerd worden met de naam Joss Whedon", schreef ze. "Ik ben momenteel meer gefocust op het opvoeden van mijn gezin en het overleven van een pandemie, dus ik zal op dit moment geen verdere uitspraken doen. Maar ik sta achter alle overlevenden van misbruik en ben trots op hen omdat ze zich hebben uitgesproken."

Ze houdt zeker haar normen hoog en is niet bang om een standpunt in te nemen over wat juist is. Dit kan ook een weerspiegeling zijn van haar beslissing om Playboy over te slaan, ondanks al haar roem in die tijd en het geld dat haar werd toegeworpen.

Aanbevolen: