Hoeveel geld eiste Britney Spears om voor Hugh Hefner te werken?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld eiste Britney Spears om voor Hugh Hefner te werken?
Hoeveel geld eiste Britney Spears om voor Hugh Hefner te werken?
Anonim

Sinds het allereerste begin was Britney Spears een beetje een gevoelig onderwerp, vooral gezien bepaalde kleding die op jonge leeftijd werd afgekeurd - we leerden vooral over deze worstelingen in haar documentaire 'Framing Britney Spears'. Tegenwoordig, gaf Spears toe met Bustle, is ze veel teruggeschroefd in termen van scherpte, vooral sinds ze het moederschap is binnengegaan: "Oh mijn god, we hebben veel meer huid laten zien en veel meer dingen voor de video gedaan dan wat er eigenlijk is. Zoals, ik heb de helft van de video geknipt omdat ik een moeder ben en omdat, weet je, ik heb kinderen, en het is gewoon moeilijk om sexy moeder te spelen terwijl je ook een popster bent."

Dingen zijn in veel opzichten niet meer zoals ze waren. Spears geeft toe dat muziekvideo's vroeger ook heel anders waren. Het ging niet om verschillende sexy outfits per shoot, maar om één outfit op één gebied: "Er zit veel seks in wat ik doe. Maar soms zou ik het terug willen brengen naar vroeger, toen er één outfit door de hele video, en je danst de hele video, en er gebeurt niet zoveel seks."

Hoewel ze de zaken tegenwoordig afbouwde, was dat rond 2009 niet het geval. Er wordt aangenomen dat Spears bereid was te poseren, hoewel de prijs precies goed moest zijn. Het blijkt dat Hefner niet bereid was om aan de eisen van Spears te voldoen, wat best verrassend is gezien haar populariteit. Heck, Hefner deed ooit een bod van $ 4 miljoen voor Jennifer Aniston om voor het tijdschrift te poseren. Deze keer voor Spears was hij niet bereid zo genereus te zijn. Uiteindelijk kwamen beide partijen niet tot overeenstemming. We kunnen ons de chaos alleen maar voorstellen als de shoot had plaatsgevonden.

Zevencijferige deal

Brtiney Spears was bereid te poseren, dat is groot nieuws. Natuurlijk is dat schip tegenwoordig gevaren. Er was echter een tijd dat ze een deal van zeven cijfers eiste voor de shoot, die meestal in de marge is van waar beroemde celebs om vragen. Verrassend genoeg kwam Hefner niet af van het bedrag dat hij aanvankelijk bood, namelijk $ 400.000. Nog steeds een royaal bedrag, maar niet waar Spears naar op zoek was.

Hugh Hefner
Hugh Hefner

Volgens The National Ledger waren er verschillende factoren waarom de deal niet doorging. Een van de redenen lijkt het feit te zijn dat de voorraad van Britney op dat moment vrij laag was, vanwege een zwaar live optreden bij de MTV Music Video Awards. Een andere grote factor, de paparazzi hadden al enkele onthullende foto's van de ster, om nog maar te zwijgen van haar edgy video's destijds. Eerlijk gezegd, als de timing anders was geweest en tijdens een ander deel van Spears' carrière, slechts een paar jaar eerder, zou Hefner zonder twijfel aan de eisen hebben voldaan.

Aanbevolen: