Chris Harrison gesleept nadat 'Bachelor'-ster de 'vernederende' uitdaging onthult

Chris Harrison gesleept nadat 'Bachelor'-ster de 'vernederende' uitdaging onthult
Chris Harrison gesleept nadat 'Bachelor'-ster de 'vernederende' uitdaging onthult
Anonim

Voormalig Bachelor presentator Chris Harrison is online zwaar bekritiseerd.

Erica Rose, die voor het eerst in de serie verscheen in 2006, vertelde de impopulaire podcast dat ze PTSS had opgelopen na een vernederende uitdaging tijdens het tweede seizoen van Bachelor Pad in 2011.

Voor de uitdaging kregen de mannelijke deelnemers van de show de opdracht om met verf gevulde eieren naar de vrouwen te gooien die ze het minst aantrekkelijk vonden.

De dames waren geblinddoekt en gekleed in bikini's voordat de mannen eieren naar hen bekogelden terwijl gastheer Chris Harrison de leiding had. Helaas gooiden de meeste mannen eieren naar Erica.

"Het deed echt pijn", zei ze tegen Impopular dat de eieren naar haar werden gesmeten. "Emotioneel, ja, het was traumatisch, maar fysiek deed het verdomd pijn."

"Ik liep weg en ik dacht: 'Ik wil dit niet meer doen. Dit is beledigend. Alsof het niet alleen mijn gevoelens zijn, maar die verdomde pijn.'"

Erica beweerde toen dat Harrison haar had verteld dat ze uit de show zou worden geëlimineerd als ze niet voor de rest van de uitdaging zou blijven.

"Destijds zei Chris Harrison tegen mij, waarvan ik zeker weet dat hij dat moest zeggen, maar hoe dan ook, hij zei het tegen mij: 'Als je deze uitdaging niet afmaakt en de eieren maar naar je gegooid, je wordt geëlimineerd."'

Bachelor gastheer Chris Harrison
Bachelor gastheer Chris Harrison

Rose voegde eraan toe dat de mannelijke deelnemers uiteindelijk te horen kregen dat ze de eieren niet zo hard moesten gooien, zodat de vrouwen niet gewond zouden raken.

"Het doel van het spel was niet om mensen te verwonden, het was om ze te vernederen denk ik," zei ze.

Hoewel Erica werd verteld om het uit te houden in de eiergooi-uitdaging om eliminatie te voorkomen, zei ze dat slechts een paar weken later verschillende deelnemers mochten afzien van een zoenwedstrijd.

De in Houston wonende ster zei dat ze 'in shock' was na het filmen tijdens het seizoen en vergeleek de effecten met PTSS.

"Ik was absoluut in shock en mensen brachten het sindsdien naar voren dat het op zijn eigen manier een soort PTSS was," zei Erica.

Nadat Erica's podcast viraal ging, maakten velen de show kapot en Chris Harrison's aandringen om mee te doen.

"Ze heeft een punt. Die uitdaging is verschrikkelijk en op geen enkele manier gepast. Het is misselijkmakend. Het feit dat Chris haar ertoe heeft aangezet, toont gewoon zijn karakter", schreef iemand online.

"Die video is eigenlijk afschuwelijk. Hoe wreed en laag voorhoofd. Alle betrokkenen zijn dat meisje een verontschuldiging verschuldigd - vooral Chris," voegde een tweede eraan toe.

"Deze 'mannen' hadden moeten weigeren om het te doen. Het feit dat ze niet lieten zien wat voor soort mensen ze zijn, " merkte een derde op.

Chris Harrison heeft onlangs afscheid genomen van The Bachelor-franchise na bijna 20 jaar als presentator na een racisme-ruzie.

Aanbevolen: