Natalie Imbruglia reageert op de vermeende verliefdheden van Jennifer Aniston en David Schwimmer

Natalie Imbruglia reageert op de vermeende verliefdheden van Jennifer Aniston en David Schwimmer
Natalie Imbruglia reageert op de vermeende verliefdheden van Jennifer Aniston en David Schwimmer
Anonim

David Schwimmer's ex Natalie Imbruglia reageert op de onthulling van de acteur over het hebben van een grote verliefdheid op costar, Jennifer Aniston tijdens het filmen van Friends.

Fans wilden niets liever dan dat de twee elkaar buiten het scherm zouden ontmoeten.

Schwimmer onthulde vorige maand zijn geheime verliefdheid tijdens Friends: The Reunion. Aniston beantwoordde het gevoel en zei: "Het was wederzijds." Gastheer, James Corden, vroeg de cast terloops of een van hen ooit gevoelens voor elkaar had, aangezien ze als twintiger veel tijd samen doorbrachten. Corden was net zo geschokt als iedereen die de antwoorden van zowel Schwimmer als Aniston kan horen.

De twee maakten onmiddellijk oogcontact met elkaar nadat de vraag was gesteld, en die ene blik zei alles.

Schwimmer gaf toe dat hij enorm verliefd was op Jen. "Op een gegeven moment waren we hard op elkaar aan het verpletteren", zei Schwimmer. "Maar het was alsof er twee schepen passeerden omdat een van ons altijd een relatie had en we die grens nooit overschreden. We respecteerden dat."

Afbeelding
Afbeelding

Aniston antwoordde: Eerlijk gezegd, ik herinner me dat ik een keer tegen David zei: 'Het zal zo jammer zijn als de eerste keer dat jij en ik echt kussen op de nationale televisie zal zijn.' En ja hoor, de eerste keer dat we kusten was in die coffeeshop.'

Het is eindelijk logisch voor fans waarom de chemie tussen Ross en Rachel zo echt aanvoelde. Ze werden een van de meest iconische televisiekoppels ooit. Allemaal een tijdje hun ware gevoelens voor elkaar begraven en ze in hun karakters gieten.

Fans zijn nog steeds aan het bijkomen van deze ontdekking die zeventien jaar in beslag nam. De ex van Schwimmer heeft hier echter iets aan toe te voegen.

Toen hem werd gevraagd met welk seizoen van Friends zij en Schwimmer uitgingen: "Het was zo lang geleden, ik weet het niet meer", zei Imbruglia. "Ik herinner me dat ik op de set was en ik herinner me dat iedereen aardig en echt heel leuk, "vervolgde de ster. "Ik lette er niet op of ze elkaar 'kleine blikken' over mijn schouder gaven. Ik weet niet of dat gebeurde. Ik ben in orde met wat er toen is gebeurd. Het is lang geleden."

Helaas zijn de twee nooit echt bij elkaar gekomen in het echte leven, omdat ze altijd verschillende relaties hadden. Ook al kwamen Jennifer en David niet samen in het echte leven, ze gaven de fans het ultieme liefdesverhaal.

Aanbevolen: