Hoeveel van het indrukwekkende vermogen van Natalie Imbruglia is vanwege 'Torn'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel van het indrukwekkende vermogen van Natalie Imbruglia is vanwege 'Torn'?
Hoeveel van het indrukwekkende vermogen van Natalie Imbruglia is vanwege 'Torn'?
Anonim

Er is veel om van te houden over Natalie Imbruglia's hit uit de jaren 90 "Torn", van de pakkende beat tot haar prachtige stem tot de tekst "Nothing's fine I'm torn/I'll all out of faith/this is hoe ik me voel." De kans is groot dat veel mensen dit nummer op de middelbare school geweldig vonden, omdat ze de pure emotie van de tekst leuk vonden en het idee dat mensen soms een moeilijke tijd doormaken en het beste wat je kunt doen is de gevoelens voelen.

Het is interessant om de waarheid en betekenis achter "Torn" te leren kennen, namelijk het feit dat het nummer eigenlijk een cover was. En het is leuk om achter de schermen achter de "Torn"-muziekvideo te leren, en er is nog een andere vraag waar fans nieuwsgierig naar zijn: heeft Natalie Imbruglia veel geld verdiend voor dit nummer? Laten we kijken.

Netto waarde van Natalie Imbruglia

Het nettovermogen van $ 14 miljoen van Natalie Imbruglia is absoluut erg hoog en de zangeres heeft een geweldige carrière gehad.

Natalie Imbruglia maakt nog steeds muziek en volgens Billboard was haar eerste album Left of the Middle een groot succes. Er werden wereldwijd zeven miljoen exemplaren van verkocht en het was nummer vijf in de Official U. K. Albums Chart en nummer één in de ARIA Chart.

Natalie won MTV's Best New Artist Award in 1998 en bracht vijf andere albums uit: White Lillies Island uit 2001, Counting Down the Days uit 2005, Come To Life uit 2009, Male uit 2015 en meest recentelijk Firebird in 2021.

Hoewel Natalie volgens Billboard.com meer dan 10 miljoen exemplaren van al haar albums heeft verkocht, lijkt het veilig om te zeggen dat ze veel geld verdiende aan haar debuutalbum en aan haar hitsingle 'Torn'.

Natalie deelde in een interview met The Syndey Morning Herald dat "Torn" het heel goed deed en dat ze dat moeilijk vond om mee om te gaan."Torn" verkocht meer dan vier miljoen exemplaren over de hele wereld, wat zeker suggereert dat het grootste deel van het vermogen van de zanger uit dit nummer komt.

Natalie deelde dat ze erg bang was dat haar lied zo goed deed en dat ze niet zeker wist hoe ze muziek kon maken die het ook zou doen. Ze legde uit: Ik ging heel vreemd. Ik moest me verstoppen. Iedereen vroeg me hoe het album ging en ik wilde het gewoon niet weten. Ik was succesvol, rijk en vreselijk ongelukkig.”

Voordat haar zesde album Firebird uitkwam, vertelde Natalie aan de publicatie: Het eerste nummer dat ik ooit uitbracht, ging de hele wereld over, dus dat was een hoge verwachting om mee om te gaan. Ik denk niet dat ik ooit zoiets moeilijks zou kunnen doormaken als het schrijven van een tweede album na dat nummer, dus dit is een makkie. Ik voel me gezegend dat ik nog steeds een carrière heb. Als het album het goed doet, is dat de kers op de taart.”

De impact van "Gescheurd"

Natalie Imbruglia heeft volledig omarmd hoeveel mensen van haar super populaire nummer "Torn" houden en ze vertelde Entertainment Weekly dat ze zich daar prettig bij voelt. De zangeres zei: "Ik vind het geweldig. Ik nam een beslissing toen dat begon om er vrienden mee te maken en er nooit een hater op te zijn. Er is niets frustrerender dan een artiest die de liefde heeft verloren met haar grootste hits. Als ik dit voor een lange tijd ga zingen, wil ik het niet haten. Ik denk dat het heel goed is geproduceerd en nog steeds fris klinkt.”

In veel interviews heeft Natalie gezegd dat ze problemen had nadat "Torn" het zo goed deed omdat ze onder druk stond.

Natalie Imbruglia vertelde The Guardian dat ze rond deze tijd geen groot gevoel van eigenwaarde had, en ze zei dat ze "gemengde emoties" voelde en wenst dat ze haar jongere zelf een knuffel kon geven als ze foto's ziet.

"Torn" leverde Natalie Imbruglia niet alleen veel geld op, maar aangezien het een cover was, een feit dat veel mensen verraste, was het ook een succes voor de band Ednaswap die het nummer oorspronkelijk schreef.

Natalie vertelde The Guardian dat Ednaswap "verbitterd" was dat het nummer zo goed deed, omdat ze zeiden dat het niet in hun visie paste. Ze zei dat ze er veel geld mee verdienden. De publicatie vermeldt dat Scott Cutler en Anne Preven van Ednaswap deelden dat het een "enorme financiële meevaller" was en dat ze bij verschillende gelegenheden roy alty's van zes cijfers kregen. Als ze zoveel kregen, kunnen we gerust stellen dat Natalie ook veel geld verdiende voor het nummer.

Fans van Natalie Imbruglia's aanstekelijke hit "Torn" zijn blij te zien dat ze weer muziek maakt. Het is ook geweldig om te zien hoe nuchter en herkenbaar ze is in interviews.

Aanbevolen: