David Schwimmer, Jennifer Aniston en meer van de beroemdste acteurs die verliefd waren op hun co-sterren

Inhoudsopgave:

David Schwimmer, Jennifer Aniston en meer van de beroemdste acteurs die verliefd waren op hun co-sterren
David Schwimmer, Jennifer Aniston en meer van de beroemdste acteurs die verliefd waren op hun co-sterren
Anonim

We hebben allemaal wel eens een moment gehad dat we acteurs op het scherm zagen en dachten dat ze in het echt moesten daten. Het is niet ongebruikelijk om mensen te verzenden die zo goed samen zijn als de camera's draaien. Soms gebeurt het, zoals in het geval van Brad Pitt en Angelina Jolie. Andere keren blijft de chemie op zijn plaats en gaat nooit verder dan de camera, hoe graag fans het ook willen.

Vaak is de chemie die we op het scherm zien echt, omdat de co-sterren erg verliefd op elkaar zijn. We zouden willen dat dat het geval was tussen Lady Gaga en Bradley Cooper, maar we zullen het nooit weten. Hoe dan ook, hier zijn enkele acteurs die toegaven verliefd te zijn op hun mede-sterren:

8 David Schwimmer was verliefd op Jennifer Aniston

Als Friends-fans hun zin hadden gekregen, zouden Ross (David Schwimmer) en Rachel (Jennifer Aniston) iets in het echte leven zijn geweest. Helaas gebeurde dat niet, maar tijdens de Friends-reüniespecial onthulden Schwimmer en Anniston dat ze allebei verliefd op elkaar waren. Op een gegeven moment was de genegenheid wederzijds.’Waarom is er niets gebeurd?’ U vraagt zich misschien af. Volgens Schwimmer: "Het was alsof er twee schepen passeerden omdat een van ons altijd een relatie had."

7 Sandra Buck was verliefd op Keanu Reeves

Speed was niet alleen de doorbraakrol van Sandra Bullock, het filmen van de film was ook een tijd waarin Bullock moest samenwerken met Reeves, op wie ze erg verliefd was. In een gesprek met Ellen DeGeneres zei Bullock: "Ik denk aan hoe lief Keanu Reeves was en hoe knap hij was. Het was moeilijk voor mij om echt serieus te zijn. Hij zou naar me kijken en ik zou zijn als [gaat schaapachtig giechelen].” Bullock hield ook vol dat de enige reden waarom zij en Reeves zo lang een vriendschap hadden kunnen behouden, was omdat ze nooit tot een date kwamen.

6 Keanu Reeves was verliefd op Sandra Bullock

Ellen DeGeneres heeft een manier om de geheimen naar buiten te brengen, vooral als het gaat om relaties en verliefdheden. Dus toen Reeves de presentator van de talkshow bezocht, was Ellen er snel bij om het onderwerp ter sprake te brengen, maar niet voordat ze volhield dat Speed eigenlijk met haar in gedachten was geschreven, en Sandra Bullock kreeg toevallig de rol. Reeves, in reactie op de verliefdheid van Bullock, zei dat hij op het moment van filmen ook iets meer van zijn co-ster hield dan normaal. "Ze wist duidelijk ook niet dat ik verliefd op haar was", vertelde Reeves aan Ellen.

5 Winona Ryder had ook een crush op Keanu Reeves

Het klinkt goed om te zeggen dat de co-sterren van Keanu Reeves wij allemaal zijn. Het is moeilijk om met de Destination Wedding-acteur te werken zonder verliefd op hem te zijn. Een van die co-ster is Winona Ryder, die zegt dat haar verliefdheid op Reeves gezond was. “Ik had een behoorlijk grote, gezonde verliefdheid op de man, en, weet je … het woedt nog steeds. Geloof me. vertelde Ryder aan Entertainment Tonight. Evenzo gaf Reeves ook toe een oogje op Ryder te hebben. Je zou je afvragen wat Bullock van de situatie vindt.

4 Rebel Wilson was verliefd op James Corden

In 2019 onthulde Rebel Wilson tijdens een interview met Access dat ze verliefd was op haar Cats-medespeler James Corden. Ik denk dat ik er vrij duidelijk over ben … hij is zo'n schatje. Hij is zo getalenteerd en hij is echt een drievoudige bedreiging. Het was geweldig om met hem te werken. Hij en ik probeerden de komedie in deze film te brengen.” Een blozende Wilson zei. Corden daarentegen had geen flauw idee van de verliefdheid en was verrast toen hij het hoorde.

3 Angelina Jolie was verliefd op Michelle Pfeiffer

Angelina Jolie heeft het geluk dat ze in ieder geval niet alleen heeft kunnen daten, maar ook is getrouwd met iemand die ze op de set heeft ontmoet. Hoewel de relatie niet het gelukkige einde had waar we allemaal op hadden gehoopt, was Brangelina een tijdje het perfecte paar. Gelukkig voor ons was Brad niet de enige verliefdheid van Jolie. In haar tienerjaren was Jolie verliefd op Pfeiffer, met wie ze later zou gaan werken. "Ik hield van je in Grease", vertelde Jolie aan Pfeiffer in een interview met Access. " Scarface ook … een grote verliefdheid op jou " voegde Jolie eraan toe.

2 Matthew McConaughey was ook verliefd op Sandra Bullock

Als het gaat om de Crush Olympics, zijn we het er allemaal over eens dat Sandra Bullock en Keanu Reeves de medailles mee naar huis nemen. Matthew McConaughey onthulde dat hij een oogje had ontwikkeld op zijn A Time to Kill co-ster, Sandra Bullock. Op de vraag of hij Bullock onweerstaanbaar vond, zei McConaughey: "Ja … ze is uniek in zijn soort." We gaan door en stellen ons voor dat hij en Keanu Reeves in ieder geval allebei genoten van hun dagen op het werk.

1 Jake Gyllenhaal was ook verliefd op Jennifer Aniston

Kunnen we zeggen dat de run voor Crush Olympics nu een gelijkspel is tussen Sandra Bullock, Keanu Reeves en Jennifer Aniston? Gevraagd wat het eerste is dat in hem opkomt als hij aan zijn mede-ster van The Good Girl denkt, zei Jake Gyllenhaal in een vorig interview: Ze is een ruige. Niet sympathiek, zo moeilijk te complimenteren. Ik moet zeggen dat ik al jaren verliefd op haar ben en dat het niet gemakkelijk was om met haar samen te werken.” Zijn verliefdheid, zei hij, was niet speciaal geboren uit het kijken naar Friends. Gyllenhaal is niet zozeer een Friends-fan, maar voelde zich aangetrokken tot Aniston vanwege haar geweldige persoonlijkheid.

Aanbevolen: