Is Tyler The Creator zich verontschuldigend voor zijn gemene tweets aan Selena Gomez via zijn teksten?

Inhoudsopgave:

Is Tyler The Creator zich verontschuldigend voor zijn gemene tweets aan Selena Gomez via zijn teksten?
Is Tyler The Creator zich verontschuldigend voor zijn gemene tweets aan Selena Gomez via zijn teksten?
Anonim

Tyler The Creator stuurde 10 jaar geleden zeer expliciete tweets naar Selena Gomez, en ze waren zo gemeen dat ze te veel zijn om te herhalen. Hij viel haar persona aan en kwam op haar af op een gemene en ongelooflijk verontrustende manier, die velen als gevaarlijk beschouwden.

Nu, tien jaar later, bracht hij een nummer uit met vluchtige teksten die voor sommigen een verontschuldiging lijken.

Is dat genoeg?

Op basis van de ernst van de eerste tweets die hij haar stuurde, kunnen fans deze songteksten niet begrijpen als een echt moment van verontschuldiging, en het lijkt ook niet dat Tyler The Creator enige vorm van spijt heeft.

Sommigen geloven dat dit gewoon een andere manier is om Selena's naam te gebruiken om aan populariteit te winnen, en als het echt bedoeld was als verontschuldiging, wordt het gezien als een zwakke poging.

The Lyrics

Het was 2010 toen Tyler The Creator Selena Gomez op Twitter beschimpte met een reeks seksueel geladen, zeer botte berichten. Hij hield zich niet in als het ging om de inhoud van zijn berichten, waarvan de meeste mensen het erover eens zouden zijn dat het zeer uitbuitend, zeer verontrustend en openlijk overgeseksualiseerd was.

Deze tweets kwamen op een moment dat Gomez een connectie had met Bieber, en Tyler The Creator geeft toe dat hij vindt dat hij Selena Gomez een verontschuldiging verschuldigd is.

Op zijn zojuist uitgebrachte album, Call Me If You Get Lost, staat een nummer genaamd Manifesto. Binnen deze single beweert Tyler een 'excusesbrief' te hebben gevormd, maar voor fans lijken de vluchtige teksten nauwelijks een verontschuldiging die waardig genoeg is om de hardheid van zijn aanvankelijke fout goed te maken.

Zijn vorm van verontschuldiging ligt in de volgende songtekst:

"Ik was een tiener, tweetin' Selena crazy st. Ik wilde haar niet beledigen, verontschuldig me toen ik haar zag. Toen ik Bieber probeerde te neuken, Just-in."

Onnodig trollen

Selena Gomez heeft onlangs laten weten dat ze enorm heeft geleden onder de haat die op haar werd geuit op sociale media. Ze heeft hard gewerkt aan het beheersen van haar geestelijke gezondheid en heeft onthuld dat het online trollen en kwetsende berichten soms meer is dan ze kan verdragen.

De aanvallen van Tyler The Creator hebben hier zeker een rol in gespeeld, vooral gezien de harde vulgariteit in zijn Tweets.

Helaas onthulden recente rapporten hoe onnodig zijn gemene berichten eigenlijk waren. Zijn redenering voor zijn gedrag is zowel verbluffend als bedroevend. Na toegegeven te hebben Selena niet aardig te vinden, maar heel dicht bij Justin te zijn, wordt Tyler als volgt geciteerd; "Want, weet je, het is leuk om met Justin te trappen, dat is mijn homeboy - ze is altijd gemeen om me te beroven. Zoals waarom haat je me?"

Dit alles was te wijten aan een vuile blik die ze hem zogenaamd had toegeworpen?

Deze 'excuses' lijken geen recht te doen aan de veroorzaakte schade.

Aanbevolen: