Heeft Adele lucratieve shows in Las Vegas geannuleerd vanwege relatieproblemen?

Inhoudsopgave:

Heeft Adele lucratieve shows in Las Vegas geannuleerd vanwege relatieproblemen?
Heeft Adele lucratieve shows in Las Vegas geannuleerd vanwege relatieproblemen?
Anonim

Zangende sensatie Adele is beschuldigd van het annuleren van haar langverwachte concerten in Las Vegas vanwege problemen met haar vriend van sportmakelaar. Er is veel gespeculeerd over de reden waarom de 33-jarige haar hele serie van 24 shows op de Caesars Palace-shows schrapte, slechts een dag voor de geplande uitvoeringen.

Volgens The New York Daily News heeft de kunstenaar "Chasing Pavements" haar residentie "Weekends With Adele" afgeblazen vanwege problemen met haar vriend, Rich Paul. "Er zijn problemen in het paradijs", citeerde NYDN-verslaggever Richard Johnson een interne bron. "Daarom kan ze niet optreden."

Ondertussen meldde Page Six de journalist Scott Roeben die zei dat de "stress in verband met Adele's relatie" ervoor heeft gezorgd dat ze "op een plek was waar ze gewoon geen vertrouwen had om vooruit te gaan. Je kunt je niet concentreren als je" ben niet waar je moet zijn in je hoofd."

Adele was naar verluidt aan het huilen tijdens de repetities

Insiders die dicht bij Adele staan beweren dat de "Rolling In The Deep"-muzikant "tijdens de repetities huilde" en hen "onderbrak" om telefoongesprekken met Paul aan te nemen. Op Paparazzo-foto's was te zien hoe de moeder-van-één aan boord ging van een vliegtuig in Vegas op weg naar Los Angeles om bij Paul te zijn, direct nadat de annuleringen waren aangekondigd.

Paul, 40, geeft leiding aan onder meer NBA-ster LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons en andere atleten. Hij is sinds begin 2021 aan het daten met Adele.

Een emotionele Adele gaf toe dat haar show 'niet klaar' was

Op 20 januari vertelde een betraande Adele aan fans, van wie velen op dat moment al in Sin City waren, verschillende redenen waarom ze de residentie terugdrong.

"Mijn show is nog niet klaar", zei ze vorige week. "We hebben absoluut alles geprobeerd om het op tijd in elkaar te zetten en ervoor te zorgen dat het goed genoeg voor je is. Maar we zijn absoluut vernietigd door vertragingen in de levering en COVID."

Live Nation en Caesars Palace hadden naar verluidt moeite om een plan te bedenken voor de zangeres om haar verblijf in Las Vegas te redden. Fans twitterden dat ze "mid-flight" naar Vegas waren toen ze het bericht kregen dat Adele niet langer zou optreden.

In de daaropvolgende dagen werd gemeld dat de vertragingen te wijten waren aan het feit dat de zanger niet tevreden was over het decorontwerp, met name boven een zwembad dat in het midden van het podium was gebouwd.

Adele's residentie zou aanvankelijk vorige week openen, met optredens die gepland waren tot april.

Aanbevolen: