Twitter breekt af als Tom Holland en Zendaya zoenend worden gespot

Inhoudsopgave:

Twitter breekt af als Tom Holland en Zendaya zoenend worden gespot
Twitter breekt af als Tom Holland en Zendaya zoenend worden gespot
Anonim

Tom Holland en Zendaya zijn zoenend gespot in een auto, en het internet is sindsdien niet meer hetzelfde.

De twee Spider-Man-co-sterren werden op 3 juli gezellig, nadat ze jarenlang hadden volgehouden dat hun relatie vriendschappelijk was. Sommige MCU fans hebben gevraagd om een romance buiten het scherm - gecombineerd met die op het scherm tussen Peter Parker uit Nederland en Michelle "MJ" Jones van Zendaya - en het lijkt erop dat hun wens is ingewilligd.

Tom Holland en Zendaya wekken romantische geruchten op met kussende foto's

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, zijn er relatiegeruchten begonnen te circuleren sinds de twee acteurs samen werden gespot.

De twee deelden voor het eerst het scherm in de film Spider-Man: Homecoming uit 2017. Ze hernamen allebei hun rol in Spider-Man: Far From Home uit 2019, waar Peter en MJ eindelijk hun gevoelens voor elkaar onthullen.

Aangezien een derde Spider-Man-film, No Way Home, binnenkort uitkomt, lijkt het erop dat de romance tussen Peter en MJ ook in het echte leven doordringt.

De beelden van hen die zoenen - en daarna adorabel glimlachen - hebben Twitter in een kernsmelting gebracht.

“Tom Holland en zendaya zijn het voor mij, verpest dit niet”, twitterde een fan.

“Omg. De manier waarop Tom en zendaya lachten na de kus is zo kostbaar, 'zei een ander.

Een andere Twitter-gebruiker zei dat de foto's van het kussen van Holland en Zendaya hun dag goed maakten.

“Zendaya en Tom Holland kijken naar de internetpauze”, schreef een andere fan, terwijl hij een foto deelde van de twee acteurs die aan het dollen waren tijdens een persbijeenkomst.

Fans Of Holland en Zendaya reageren met MCU Memes

De foto's van Holland en Zendaya hebben ook geleid tot een reeks MCU-memes.

“Ondertussen bij de andere auto voor Tom Holland en Zendaya”, schreef een fan, en voegde een afbeelding toe van Anthony Mackie en Sebastian Stan als Sam Wilson en Buckie Barnes in een auto.

Een andere gebruiker deelde een afbeelding van Jake Gyllenhaal, die de slechterik Mysterio speelt in Spider-Man: Far From Home, alleen aan het eten is.

"Jake Gyllenhaal gespot met een etentje in zijn eentje na persberichten van foto's van tom Holland en zendaya die een kus delen", schreven ze.

Fans zijn opgetogen, maar sommigen zouden graag een officiële bevestiging krijgen om de romance te bezegelen.

"Het is grappig hoe deze foto je doet denken of zendaya en tom holland echt zijn of gewoon iedereen trollen lmao ", schreef een angstige fan, terwijl hij een huilende emoji toevoegde.

Fans van het onofficiële, ontluikende stel zullen hun ogen open moeten houden voor meer foto's en activiteiten op sociale media.

Aanbevolen: