MCU': fans verwerpen het idee dat Megan Thee Stallion meedoet als She-Hulk

Inhoudsopgave:

MCU': fans verwerpen het idee dat Megan Thee Stallion meedoet als She-Hulk
MCU': fans verwerpen het idee dat Megan Thee Stallion meedoet als She-Hulk
Anonim

Het gerucht gaat dat Megan Thee Stallion zich bij de MCU heeft gevoegd in de komende She-Hulk-serie, maar als de inkt nog niet is opgedroogd op hun contract, wil de MCU misschien wel twee keer nadenken.

Fans kregen lucht van deze mogelijke connectie en slaan Megan Thee Stallion nu al neer en sturen een heldere en duidelijke boodschap dat dit misschien niet de beste keuze is die ooit is gemaakt.

Megan Thee Stallion wordt behoorlijk zwaar getrolld op sociale media, en fans zijn wreed over haar She-Hulk-representatie.

De geruchten

De geruchtenmolen rommelt met het verhaal dat Megan Thee Stallion zichzelf gaat spelen in de aankomende Marvel Cinematic Universe-serie, She-Hulk.

Er is ook gemeld dat dit geen cameo-optreden zal zijn, maar eerder de ontwikkeling van een doorlopende rol waarin Megan Thee Stallion de afbeelding van zichzelf zou spelen…. regelmatig.

Fans konden het niet verdragen dat ze zelfs maar in aanmerking zou komen voor een cameo, laat staan een terugkerend personage, en zijn al begonnen terug te dringen tegen de MCU, over wat zij vinden dat een zeer slechte beslissing is.

Als de teaser is uitgebracht om de wateren te testen, kan dit worden gerapporteerd als een epische mislukking. De resultaten zijn binnen en fans steunen Megan Thee Stallion's deelname aan de MCU helemaal niet.

Veel mensen lachen haar uit en boycotten de serie al als ze erin gaat spelen.

A Firm Nee

Fans zijn een stevige nee op deze. Ze zijn absoluut niet geïnteresseerd in het zien van Megan Thee Stallion in de MCU en verscheuren haar op sociale media alleen al bij de gedachte dat dit gebeurt.

De feedback op sociale media is verre van complementair en omvat opmerkingen zoals; "Ze heeft niet eens CGI nodig, verf haar gewoon groen", "DC kan haar hebben", en "nauw" evenals "hard pass", "God please no", en "als dit echt is, is de wereld gek geworden."

Anderen wogen in met gelijke spuwen van haat, waaronder; "stopppp," "Alsjeblieft niet", en "zelfs niet een klein beetje!"

Ook inbegrepen waren de opmerkingen; "Ze is mans genoeg voor de baan", en "Heb je ooit enkele van haar interviews gezien? Nee!" evenals "ze kan niet eens acteren, hoe gaan ze haar op Marvel zetten?"

Afgaande op de feedback van fans, is dit een harde pass, een stevige nee en een absolute trollsessie.

Aanbevolen: