Fans verwerpen Jamie Clayton's casting als speldenknop in 'Hellraiser'-reboot

Inhoudsopgave:

Fans verwerpen Jamie Clayton's casting als speldenknop in 'Hellraiser'-reboot
Fans verwerpen Jamie Clayton's casting als speldenknop in 'Hellraiser'-reboot
Anonim

Horror-cultklassieker Hellraiser heeft zijn nieuwe Pinhead gevonden! In de rol die Doug Bradley gedenkwaardig maakte in de film uit 1987, zal actrice Jamie Clayton zijn (wiens credits Sense8, Designated Survivor, The L Word: Generation Q zijn). De reboot wordt geregisseerd door David Bruckner, met een scenario van Ben Collins en Luke Piotrowski.

Hoewel Pinhead, de leider van Cenobites, werd gespeeld door een mannelijke acteur in de originele films, is het altijd enigszins androgyn in de stripboeken. Clayton's optreden markeert de eerste keer dat het personage door een vrouw wordt gespeeld. Fans van de Hellraiser-films hebben de verandering in de casting afgewezen, terwijl Clayton's fans zich zorgen maken over de transgender-actrice die een SM-marteldemon speelt.

Jamie Clayton gaat Pinhead spelen

Sommige fans vonden het respectloos om de originele acteur niet terug te halen, terwijl anderen het oneens waren over een vrouw die de rol op zich nam die door Doug Bradley memorabel was gemaakt.

"ik vind het niet erg, maar het is extreem respectloos om de originele acteur niet terug te brengen:/" schreef een gebruiker.

"Vreselijke casting, Speldekop is niet blond.." voegde een ander toe.

"Aan de ene kant ben ik hier dol op omdat Jamie Clayton geweldig is. Aan de andere kant voelt het huidige klimaat voor transgenders, haar een S&M-marteldemon te laten spelen, gewoon gevaarlijk", schreef een fan van Clayton in reactie.

"Ooo k wat??? waarom niet het origineel terugbrengen en echt een vrouw die een mannelijk horrorpersonage speelt??" een ander gedeeld.

In de stripboeken zijn de Cenobites altijd androgyn geweest, en sommige hadden zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken.

De reboot heeft naar verluidt net de productie afgerond, en andere castleden zijn Odessa A'zion, Brandon Flynn (13 Reasons Why), Drew Starkey, Goran Visnjic (The Boys), Aoife Hinds, Adam Faison en Hiam Abbass (Blade Runner 2049).

De film wordt beschreven als een "trouwe, maar toch geëvolueerde re-imagining" van de film uit 1987, en Clive Barker, die de film uit 1987 regisseerde, telt onder de producenten.

Barker deelde zijn opwinding over de aanstaande reboot in een verklaring aan Deadline: Na het zien van enkele van de ontwerpen van David Bruckner's nieuwe Hellraiser-film, brengen ze hulde aan wat de eerste film creëerde, maar nemen het dan mee naar plaatsen waar het nooit eerder geweest. Dit is een Hellraiser op een schaal die ik gewoon niet had verwacht. David en zijn team zijn doordrenkt van de mythologie van het verhaal, maar wat me opwindt, is hun verlangen om het origineel te eren, zelfs als ze het voor een nieuwe generatie revolutioneren.'

Aanbevolen: