Jennifer Lopez wil dat je meedoet aan haar ImReel Challenge

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez wil dat je meedoet aan haar ImReel Challenge
Jennifer Lopez wil dat je meedoet aan haar ImReel Challenge
Anonim

Jennifer Lopez is een van de meest herkenbare gezichten in Hollywood, en een van haar meest bepalende kenmerken is haar altijd stralende, ongelooflijk jeugdig ogende huid.

Ze is zo ongelooflijk gezegend met haar gedurfde, mooie uiterlijk en ze heeft absoluut ontdekt hoe ze daarop kan monopoliseren. Direct na de lancering van haar lijn schoonheidsproducten in 2020 stroomden fans massaal naar het internet om in deze wonderproducten te investeren. Geleid door grote dromen om er zo prachtig uit te zien als JLO, kochten fans snel de veelheid aan items die ze te koop heeft, allemaal met beloften voor een mooie, stralende, heldere huid.

Echt 'Reel'

Jennifer Lopez wil haar fans zien terwijl ze haar productlijn gebruiken en zich een weg banen naar de onthulling van een perfecte, stralende huid.

Ze daagde hen uit om een aantal grote aankopen te doen en de video van hun schoonheidsregime op te sturen, ze zette de eerste stap met een eigen demonstratie.

In echte JLO-mode zag ze er net zo glamoureus uit als altijd, maar sommige fans wezen er snel op dat haar prachtige gloed misschien een beetje onconventionele hulp had gehad. Een fan schreef; "Je hebt filters aan!", waarmee de aandacht werd gevestigd op het "niet zo natuurlijke" schoonheidselement dat Jennifer Lopez tentoonspreidde.

We kunnen je echter vertellen wat echt echt was, en dat was absoluut de energie en opwinding die ze met dit bericht creëerde. JLO speelde de hit I'm Real (Murder Remix featuring Ja Rule) en dat zorgde voor veel hype en aandacht voor haar nieuwe uitdaging.

Lopez demonstreerde vervolgens de verschillende stappen en producten die nodig waren voor de uitdaging, en fans begonnen te wegen.

Fans zijn klaar

Als Jennifer Lopez een uitdaging aangaat voor haar fans, staan ze klaar om de gelegenheid aan te grijpen. Fans gingen snel naar het opmerkingengedeelte van haar Instagram-pagina om hun opwinding en bereidheid om deel te nemen te delen.

Opmerkingen inbegrepen; "DAHH GLOWWWW!! ✨???✨," en Heidi D'Amelio schreef; "Ja mevrouw!!!???❤️."

Fans wogen mee om te zeggen; "Let's GLOW" evenals; "Agh, ik vind dit geweldig!!! Je laat me stralen met deze glamour," en "Ja, koningin, ik wil ze allemaal ???."

Afgaande op de opwinding, is het veilig om aan te nemen dat dit een enorm succesvolle Instagram-post was die nog veel meer geld zal genereren om toe te voegen aan haar toch al enorme imperium. Zeker, Jennifer Lopez zal zeer, zeer binnenkort meer van haar producten verkopen.

Aanbevolen: