Alles wat we hebben geleerd van het nieuwste onthullende interview van Kendall Jenner

Inhoudsopgave:

Alles wat we hebben geleerd van het nieuwste onthullende interview van Kendall Jenner
Alles wat we hebben geleerd van het nieuwste onthullende interview van Kendall Jenner
Anonim

Zij zijn de broedfans die denken dat ze het weten en met een goede reden! Na veertien jaar en negentien uitgezonden seizoenen met een laatste op komst, komt er eindelijk een einde aan Keeping Up With The Kardashians; de aankondiging dat de langdurige realityshow die een wereldwijd fenomeen werd, ten einde liep, stuurde schokgolven door de entertainmentindustrie. Met een beperkte hoeveelheid tijd kunnen fans van de Kardashian en Jenner fam zich afvragen of er nog insider weetjes zijn die de familie zou kunnen achterlaten als afscheidscadeau!

Kar-Jenner 'stans' hoeft zich geen zorgen te maken; Kendall en haar stiefzus Kourtney, verschenen onlangs op Kate en Oliver Hudson's podcast Sibling Revelry, waarin ze verschillende gloednieuwe feiten over ieders favoriete familie laten vallen! Hier zijn de hete onthullingen!

10 Kourtney was niet 'Kontent' met Caitlyn

Het is soms moeilijk te onthouden dat onze ouders ook mensen zijn, die ook de grote mijlpalen mogen meemaken.

Toen Kourtney opgroeide, scheidden haar ouders en begon haar moeder Kris aan een zoektocht naar ware liefde. Kourtney onthulde dat Kris naar de meest populaire clubs zou gaan om potentiële nieuwe liefdes te ontmoeten. Nadat Kris Caitlyn [voorheen Bruce] had ontmoet, kon Kourtney zich goed voelen met haar aanwezigheid toen haar vader Caitlyn goedkeurde.

9 Kourt weet wat punten scoort uit haar kast

Daten is een universeel lastige ervaring, en afhankelijk van wie je het vraagt, kan het proces van het vinden van onze ware liefdes gepaard gaan met veel regels!

Kourtney en Kendall kwamen in de 'nitty-gritty' als het gaat om daten binnen de 'Kar-Jenner'-bubbel, met Oliver Hudson. De Hudson-broer ondervroeg de zussen over hun persoonlijke methoden om de aandacht van een man te trekken. Hudson daagde Kardashian uit of ze zich liever kleedt voor haar potentiële partner, en ze onthulde dat de mening van haar man belangrijk is.

8 Kate Hudson gekocht in The Kardashian's Mystique

Kourtney en Kendall die te gast zijn op de podcast van Kate Hudson kan worden gezien als kosmisch gearrangeerd! Het blijkt dat het idee van een 'zes graden van scheiding' onder onze favoriete celebs vrij gewoon is.

Zoals een connectie zou hebben, kenden Kate en Oliver de Kardashian-zussen, Kim en Kourtney, terwijl het drietal onthulde dat ze allemaal naar naburige scholen gingen, enkele van dezelfde mensen kenden en alle hipste feesten bijwoonden in hun wederzijdse cirkels! Kate onthulde dat ze zich afvroeg wie die 'Kardashian girls' waren!

7 Kendall houdt het stiller dan Kylie

Een van de talloze redenen waarom de families Kardashian en Jenner zo'n dynamiek hebben en in de loop der jaren publieke aandacht hebben getrokken en gekregen, heeft ongetwijfeld te maken met hun 'gescheiden-maar-verbonden' dynamiek; de Kardashian-zussen vormen een krachtig trio, en de Jenner-zussen Kendall en Kylie hebben hun eigen unieke gevoel voor evenwicht gebracht in het 'Kar-Jenner'-fenomeen!

Kendall onthulde dat ze meer introvert is dan haar zussen en stiefzusters; ze onthulde dat haar persoonlijkheid veel meer bewaakt is dan haar extraverte stiefzus Kim.

6 Deze vrouw schudde de Kardashian-meisjes wakker

Robert Kardashian's invloed op Keeping Up With The Kardashians is sinds dag één aanwezig, met een vroege aflevering waarin de familie herinneringen opha alt over home movies, maar het blijkt dat de invloed van wijlen Kardashian patriarch verder reikt dan wij weet!

Kourtney deelde openhartig een verhaal over hoe een vrouw in het leven van haar vader een hand had in het vormen van de meiden tot de vrouwen die ze nu zijn; ze crediteert Kardashians verloofde, Denise, met wie ze nog steeds een hechte band hebben, met het delen van vrouwelijk advies.

5 Wat je ziet is wat je krijgt

Ja, de families Kardashian en Jenner leven een groot deel van hun leven voor de camera zodat we het allemaal kunnen zien, en zijn niet verlegen om zelfs de meest openhartige stukjes van hun leven aan het publiek te onthullen: ondanks jaren van omdat ze elke week in de lucht zijn, is de publieke belangstelling voor hun liefdesleven niet afgenomen!

We weten misschien veel als het gaat om de liefdes van de 'Kar-Jenner'-dames, zowel in het verleden als in het heden, maar Kendall onthulde dat potentiële vrijers moeten weten dat ze "met de hele familie uitgaan!"

4 Kim en Khloe zijn niet de 'coole moeders'

Geen zus was veilig voor de nieuwsgierige vragen van Kate en Oliver!

Familie is zonder twijfel het belangrijkste ingrediënt om het Keeping Up With The Kardashians-imperium te laten tikken, zoals het al generaties lang is voordat camera's het gezin begonnen te filmen. Kate en Oliver probeerden inzicht te krijgen door Kourtney en Kendall te ondervragen over de opvoedingsstijlen van hun zussen, en vroegen wie volgens hen het meest strikte lid van het gezin was als het op ouderschap aankwam. Beide zussen hebben zowel Kim als Khloe genoemd voor de titel!

3 Kylie Rides The Wave

Eén element is hetzelfde gebleven in Keeping Up With The Kardashians, ondanks jaren van, inclusief maar niet beperkt tot, evoluerende stijlen en verloren liefdes; De ongelooflijk unieke persoonlijkheden van elk 'Kar-Jenner'-familielid hebben ervoor gezorgd dat fans week na week terugkomen om thee te drinken wanneer er zich drama voordoet, en ook om getuige te zijn van de stille maar toch schilderachtige momenten tussen de 'Kar-Jenner'-vrouwen.

Kendall beschreef liefdevol haar zus Kylie met een persoonlijkheid die ze beschreef als "La-de-dah", wat betekent dat ze er geen probleem mee heeft om met de stroom mee te gaan!

2 Kendall brak het hart van haar zus

De podcast van Kate en Oliver Hudson is ontworpen om beroemde broers en zussen samen te brengen om alle elementen van hun relatie te vieren, en soms dienen de opwindende en openhartige onthullingen tussen een broer of zus als een bonus!

Als je een eerlijk gesprek hebt met je zus, kan het moeilijk zijn om te onthullen hoe je je voelt, maar niet voor Kourtney en Kendall! Kourtney vertelde dat ze aanvankelijk "Niet blij" was met Kendall's rangschikking van haar als de 'slechtste ouder' van haar broers en zussen op live televisie, maar alles is nu genezen!

1 Kendall heeft een unieke ontspanningsmethode

De familie Kar-Jenner heeft hun publieke beelden zorgvuldig gecultiveerd op het scherm, waardoor fans getuige kunnen zijn van de wendingen en evoluties in de ondernemers en entertainers die we veertien jaar lang hebben leren kennen. De Kardashians en Jenners hebben camera's in hun leven toegelaten, waardoor fans kunnen zien hoe transparant hun leven werkelijk is in tegenstelling tot de talloze krantenkoppen die elk gezinslid dagelijks volgen.

Kendall onthulde dat ze ervoor kiest om deel te nemen aan kruidendrankjes als een methode voor ontspanning, wat volgens haar een verrassing kan zijn!

Aanbevolen: