Alles wat we hebben geleerd over de relatie van Jake Gyllenhaal en Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Alles wat we hebben geleerd over de relatie van Jake Gyllenhaal en Jennifer Aniston
Alles wat we hebben geleerd over de relatie van Jake Gyllenhaal en Jennifer Aniston
Anonim

Jake Gyllenhaal en Jennifer Aniston hebben een heel speciale vriendschap. Het is het soort relatie dat iedereen zenuwachtig zou maken, omdat ze zo natuurlijk zo moeiteloos met elkaar in contact lijken te komen, maar toch zijn ze niet echt een officieel stel. Hun vriendschap begon op de set van The Good Girl, en Aniston crediteert Gyllenhaal voor het begeleiden van haar door het proces van het afwerpen van haar 'Rachel Green'-personage en het bewijzen aan de wereld dat ze Hollywood meer te bieden had dan die ene, isolerende rol.

Er is iets heel speciaals aan de manier waarop deze twee met elkaar omgingen, en er v alt veel te zeggen voor de langdurige relatie die ze met elkaar hebben opgebouwd.

Hier is alles wat we weten over de relatie tussen Jennifer Aniston en Jake Gyllenhaal…

8 Jake Gyllenhaal was absoluut aan het verpletteren

People bevestigt dat Gyllenhaal heel erg verliefd was op Jennifer Aniston op het moment dat hij met haar aan The Good Girl werkte. ik. Hij was erg verliefd op haar vanwege haar echte persoonlijkheid en de manier waarop ze van nature in elkaar overgingen als ze tijd deelden. Terwijl de rest van de wereld smachtte naar het personage van Aniston, Rachel Green uit Friends, was Jake druk aan het verpletteren over de echte persoon onder het personage - de charismatische, liefhebbende persoon die Aniston werkelijk was.

7 seksscènes waren zo onhandig

Natuurlijk, vanwege het feit dat Gyllenhaal zo'n grote verliefdheid had op Jennifer Aniston, gaf hij aan US Weekly toe dat acteren via seksscènes met haar erg ongemakkelijk was. Hij sprak zijn dankbaarheid uit voor de 30 of 40 andere mensen in de kamer, wat de ervaring veel minder persoonlijk maakte dan je zou denken, maar hij geeft toe dat het erg "onhandig" voor hem was om deze momenten door te komen.

6 Er was een geheim kussen

Gelukkig was Jennifer Aniston vol gratie onder druk, en ze zorgde ervoor dat de seksscènes werden gebufferd door een kussen. Wat fans niet zien, maar Jake Gyllenhaal zich duidelijk herinnert, is het feit dat Aniston een kussen tussen haar kruis en het zijne legde tijdens het filmen van intieme sessies, om ervoor te zorgen dat niets hen "verontrustte" terwijl ze probeerden hun rollen uit te voeren. Gyllenhaal merkte op hoe tactvol Aniston het gebruik van het kussen introduceerde en hoe ze het introduceerde als een steun die ze ging gebruiken en niet als een optie om te overwegen.

5 Hij hield meer van haar dan van vrienden

Jake Gyllenhaal heeft verklaard dat hoewel de wereld van Jennifer Aniston hield omdat hij de verwende fashionista was, beter bekend als 'Rachel Green', hij niet echt de grootste Friends-fan was. Hij stemde niet erg af op de show, maar hij schonk zeker aandacht aan Aniston als persoon en vriend. Hij hield veel meer van haar om wie ze was dan om het personage dat ze op tv speelde, iets wat veel fans gewoon niet konden zien.

4 Nee, ze zijn niet uitgegaan

Met al deze natuurlijke chemie en de diepgewortelde geschiedenis die Jake Gyllenhaal en Jennifer Aniston delen, zou je aannemen dat dit zeer geschikte stel een date heeft gehad. Het is duidelijk waarom zoveel fans echt wilden dat dit het geval was, maar Gyllenhaal geeft toe dat ze nooit officieel een item zijn geweest, en dat ze het idee zelfs niet hebben overwogen. Hij en Aniston hebben nog nooit een date gehad, hoewel hun chemie samen echt onmiskenbaar is.

3 Ze zijn zeker goede vrienden

Ze onderhouden een zeer hechte band en zijn gevoelig voor elkaar, maar de waarheid is dat Gyllenhaal en Aniston gewoon heel, heel hechte vrienden zijn. Ze zijn nooit een formeel stel geweest en lijken gewoon de allerbeste vrienden te zijn. Ze geven om elkaars welzijn en algemeen geluk en delen details van hun persoonlijke leven met elkaar, altijd vol steun en liefde voor elkaar op een werkelijk bewonderenswaardige manier.

2 lijnen zijn mogelijk een beetje wazig

OLT News bevestigt dat de manier waarop Aniston en Gyllenhaal met elkaar omgaan wanneer ze samen zijn, zeker de "verkeerde" berichten naar toeschouwers stuurt. Ze hebben een vonk die heel duidelijk is wanneer ze bij elkaar zijn, en de lijnen van hun relatie kunnen soms vervaagd zijn voor iemand die van buiten naar binnen kijkt. Gyllenhaal en Aniston hebben liefdevolle aanrakingen en knuffels uitgewisseld en zijn duidelijk comfortabel en op hun gemak bij elkaar, wat soms verkeerd is opgevat als meer dan een 'vriendschap'.

1 Jake Gyllenhaal en Jennifer Aniston hebben zeker gekust

In de geest van het sturen van de verkeerde boodschap aan de wereld, hebben Jennifer Aniston en Jake Gyllenhaal toevallig een aantal zeer openbare kussen uitgewisseld, en fans hebben het zeker opgemerkt. Een voorbeeld hiervan was een kus die werd gedeeld tijdens de GLAAD Media Awards 2007, waarin Jake een prijs won en Jennifer een kus op zijn lippen plaatste ter ere van zijn grote moment. Dit bracht fans zeker in een roes, en ze zaten vol veronderstellingen dat Aniston en Gyllenhaal misschien meer deelden dan alleen een vriendschap, maar dat gerucht is tot rust gebracht.

Aanbevolen: