Hoe voelen fans zich echt over de voormalige 'RHONJ'-ster Siggy Flicker?

Inhoudsopgave:

Hoe voelen fans zich echt over de voormalige 'RHONJ'-ster Siggy Flicker?
Hoe voelen fans zich echt over de voormalige 'RHONJ'-ster Siggy Flicker?
Anonim

Hoewel Teresa Giduce de hele tijd in The Real Housewives of New Jersey heeft gestaan, hebben vele anderen zich bij de cast gevoegd en zijn toen vertrokken. Fans vragen zich af waarom Dina Manzo stopte en zijn benieuwd naar de schuld van Danielle Staub.

Een voormalige huisvrouw die grote indruk maakte op fans is Siggy Flicker, die in seizoen 7 en 8 in The Real Housewives of New Jersey verscheen.

Wat vinden fans echt van Siggy Flicker? Laten we eens kijken.

Fan Reactie

Sommige van de nieuwere huisvrouwen op RHONJ hebben de aandacht getrokken, zoals Jennifer Aydin en de 16 badkamers van haar landhuis. Als we terugkijken op The Real Housewives of New Jersey, zijn veel mensen geen grote fans van Siggy Flicker, omdat ze geloven dat ze niet een van de beste castleden was.

In een Reddit-thread over Siggy Flicker schreef een RHONJ-fan: "Ik heb de Jersey-dames volledig opnieuw bekeken en ik ben bijna klaar met seizoen 7. Ik vond Siggy niet leuk toen ze een huisvrouw; ik vond haar te aanmatigend, luidruchtig en teveel in ieders zaken."

In een andere Reddit-thread deelde een fan van de realityserie hun gedachten over de voormalige huisvrouw en zei dat ze zich anders gedroeg in seizoen 8. De fan schreef: "Siggy moet toch de grootste 180 zijn tussen de seizoenen door? Ik Ik heb moeite om iemand te bedenken die zo dramatisch in de tegenovergestelde richting van hun debuut is verschoven. In een perfecte wereld zouden haar slogans voor elk van haar seizoenen zijn omgekeerd als: "Sommige mensen denken dat ik te Ze hebben helemaal gelijk.' zou gewoon zoooo perfect zijn voor S8."

Een kijker vroeg waarom Dolores Catania en Siggy zo close leken, en zei dat Dolores veel "rustiger" lijkt dan Siggy.

Een andere fan zette vraagtekens bij Siggy's opvoedingsaanpak, omdat een van haar grote verhaallijnen heel dicht bij haar zoon wilde zijn en zich zorgen maakte dat hij zou gaan studeren. Hoewel het zeker begrijpelijk is om verdrietig te zijn over kinderen die het huis verlaten, leek het behoorlijk overdreven.

Sommige fans vroegen zich ook af waarom Margaret Joseph en Siggy zo gemeen tegen elkaar leken en alsof ze het niet konden uitstaan om bij elkaar in de buurt te zijn. Een van de fans is dat Margaret jaloers was op Siggy's roem als gevolg van de show. Volgens verschillende kijkers leek dat logisch. Andere kijkers zijn in de war over waarom Siggy, die een relatie-expert is, haar mede-sterren 'dieren' zou noemen, wat niet erg aardig is.

Siggy's Politics

Mensen hebben er ook op gewezen dat Siggy Flicker sinds het verlaten van RHONJ erg politiek betrokken lijkt te zijn, aangezien ze veel over Trump praat op haar Twitter- en Instagram-accounts. Dit is niet iets dat goed is bevallen bij fans.

Een fan deelde hun gedachten in een Reddit-thread: "Ik kan haar Instagram niet uitstaan. Ze zit vol met complottheorieën, leugens en Trump-propaganda zoals je zei."

Anderen vinden Siggy's anti-immigratiehouding beledigend.

Volgens Pop Culture deelde Danielle Staub haar gedachten over RHONJ met The Domenick Nati Show, en toen het onderwerp Siggy Flicker ter sprake kwam, zei ze dat Siggy's bewerking van de show haar prima leek.

Danielle zei: "Als je het niet doet, zeg je het niet, ze kunnen het niet op film zetten. Als je niet wilt dat het op de show komt, doe het dan niet het. Ik denk dat de producenten de schuld geven en de schuld geven en bewerken is echt oneerlijk tegenover de producenten. Ze deed die dingen en ze zei die dingen en zo is ze helaas. Het was bijna alsof ik haar niet herkende, en niet vanwege de [operaties], het was omdat ik haar niet hetzelfde hart zag… ik denk gewoon dat ze hier niet geschikt voor is."

Veel fans vonden dat Siggy geweldig leek in seizoen 7, maar toen ze terugkeerde voor seizoen 8, was het een ander verhaal en was ze verwarrend en vreemd. Een fan deelde op Reddit: "Ik ben momenteel bezig met een re-watch en ik zag net de aflevering waarin ze zo boos werd op Teresa en Melissa omdat ze de taart naar elkaar gooiden. Het is jammer, want ik hield echt van haar in de eerste seizoen."

De verhaallijn van de taart was niet logisch, omdat Siggy er niet direct bij betrokken was, en ze had gemakkelijk kunnen glimlachen en proberen uit de situatie te blijven. Het is ook waar dat dit soort dingen vrij vaak gebeuren in deze reality-franchise, dus het was niet het meest schokkende.

Hoewel er verschillende sterren van The Real Housewives of New Jersey zijn geweest die de serie hebben verlaten, lijkt het erop dat Siggy Flicker de grootste en meest blijvende indruk heeft achtergelaten, aangezien fans van de reality-serie haar gedrag nog steeds verwarrend vinden.

Aanbevolen: