‘RHONJ’: de echte reden waarom Caroline Manzo vertrok

Inhoudsopgave:

‘RHONJ’: de echte reden waarom Caroline Manzo vertrok
‘RHONJ’: de echte reden waarom Caroline Manzo vertrok
Anonim

In de vroege seizoenen van de Real Housewives van New Jersey was Caroline Manzo te zien, en fans werden al snel verliefd op de sterke en hilarische Caroline en haar familie: echtgenoot Albert, zoons Christopher en Albie en dochter Lauren. Ze leken een geweldige, hechte familie die er echt van genoot om samen rond te hangen, zelfs als ze elkaar soms op de zenuwen werkten, en fans konden de Manzos inhalen in de spin-off reality-serie Manzo'd With Children.

Caroline's tijd in de serie betekende gevechten met Teresa Giudice en drama met haar zus Dina Manzo. Fans vroegen zich onlangs af of Teresa wil dat Caroline terugkeert naar RHONJ, en het zou zeker interessant zijn, aangezien veel voormalige castleden zijn vertrokken. Het is leuk en nostalgisch om terug te kijken op hoe de cast van seizoen 1 is veranderd, en al die jaren later zijn fans nieuwsgierig naar Caroline Manzo die RHONJ verlaat. Laten we eens kijken waarom ze wegging.

Waarom is Caroline vertrokken?

Caroline's zus Dina Manzo verliet RHONJ na seizoen 6 en Caroline nam afscheid nadat ze vijf seizoenen van de realityshow had voltooid.

Caroline vond dat het tijd was om te gaan en volgens E! News zei ze ook dat ze wilde dat het leven vredig was en dat ze niet in zo'n intens dramatische serie kon blijven.

Caroline schreef in een verklaring: "Teruggaan om nog een seizoen van Housewives te filmen zou me alleen maar hypocriet maken. Voor mij kunnen vrede en integriteit niet worden gekocht met geld of roem. Ik doe wat ik predik, en zoals ik zei op de reünie, ik ben klaar. Ik heb gewoon het gevoel dat mijn rol op zijn beloop is en ik heb niets meer te geven."

Seizoen 1 van RHONJ zag Caroline omgaan met haar kinderen en hun toekomst, terwijl Lauren cosmetologie nastreefde en Albie naar de universiteit ging. In de vierde aflevering begon Caroline te praten over een boek over Danielle genaamd Cop Without a Badge. Plotseling begonnen de geruchten door heel New Jersey te vliegen en Danielle's verleden was vaak wat de huisvrouwen bespraken.

Caroline zei ook dat toen ze aan de serie begon te werken, haar man tegen haar zei: "Wees gewoon jezelf en heb er plezier mee." Caroline zei dat hoewel ze er ooit trots op was, ze dat niet meer zo voelde: "In de afgelopen jaren is mijn kijk op de show veranderd van iets dat ik niet kon wachten om mijn toekomstige kleinkinderen te laten zien in iets waarvan ik hoop dat mijn toekomstige kleinkinderen nooit te zien. Ik ben er altijd trots op geweest een goed voorbeeld te zijn voor mijn kinderen."

Caroline legde uit dat toen ze wist dat het tijd was om te stoppen met RHONJ, dit was omdat ze luisterde naar wat ze haar kinderen zou vertellen: "'Wees trouw aan jezelf en wees trots op wie je bent, je bent geboren met een naam en je sterft met een naam, maak het niet vuil.'"

Caroline zei ook iets meer over de keuze om te stoppen met de show. Ze zei: "de last werd te zwaar in mijn persoonlijke leven", aldus Bravotv.com.

Caroline vervolgde: Je kunt niet werken met iets dat niet je overtuigingen weerspiegelt en de show werd iets dat gewoon niet mijn overtuigingen weerspiegelde van wie ik was als persoon. Het gaat niet om het geld. Het gaat niet om de roem, het gaat om je morele kompas en hoe je leeft.”

Seizoen 10

Fans van RHONJ hebben Caroline misschien in seizoen 10 gezien… maar ze besloot niet terug te keren. Het klinkt alsof ze in een soort 'vriend'-rol zou zijn geweest en het zou niet meer hetzelfde zijn als het ooit was. Hoewel het altijd leuk is om voormalige castleden terug te zien komen, is het begrijpelijk dat iemand in dezelfde hoedanigheid zou willen terugkeren.

Volgens People verscheen Caroline op Albie's Dear Albie-podcast en zei dat Sirens Media, het productiebedrijf dat verantwoordelijk is voor RHONJ, haar een paar weken eerder had gevraagd of ze wilde terugkeren naar de show. Caroline zei dat medewerkers haar vertelden dat het een parttime functie zou zijn, omdat ze zouden kijken hoe ze "paste" bij de andere castleden. Dan, als het goed ging, zou het misschien een grotere positie kunnen zijn.

Caroline vond dit niet leuk en zei in de podcast: "Het is erg beledigend. Het maakt me gewoon boos dat je opnam en me belde alsof ik een dwaas ben. Tien jaar speel ik dit spel, er is geen dwaas. Je praat met geen dwaas. … Ik ben niemands 'vriend'. Ik ben geen 'vriend van'. Ik ben geen 'huisvrouw, misschien'. Ik ben huisvrouw!"

Manzo'd With Children werd drie seizoenen uitgezonden en fans kregen een diepere kijk op Caroline, haar man en haar kinderen. Volgens People was Caroline erg ontroerd toen de show eindigde en fans schreven superpositieve berichten over hoeveel ze genoten van de afleveringen.

Aanbevolen: