‘RHONJ’: Wil Teresa Giudice Caroline Manzo terug in de show zien?

Inhoudsopgave:

‘RHONJ’: Wil Teresa Giudice Caroline Manzo terug in de show zien?
‘RHONJ’: Wil Teresa Giudice Caroline Manzo terug in de show zien?
Anonim

Teresa Giudice voegde zich bij jeugdvriend en Real Housewives of New Jersey costar Dolores Catania in de aflevering van Watch What Happens Live gisteravond. Oude RHONJ-wonden werden naar voren gebracht door gastheer Andy Cohen om de pot te roeren en hopelijk wat reacties te krijgen, maar Giudice hield haar voor het grootste deel kalm.

Niet meer Manzo

Cohen las enkele vragen van fans hardop voor aan de inwoners van de oostkust, waaronder een over voormalig costar Caroline Manzo: "Hoe zou je het vinden als Caroline Manzo in de toekomst terugkeert naar New Jersey?" Manzo en Giudice deelden wat rundvlees dat dicht bij huis raakte met betrekking tot de anonieme verklikker die haar ex-man Joe aangaf voor meerdere soorten fraude.

De moeder van vier leverde een zware oogrol af die in de woonkamer van elke televisie te zien was en een snel antwoord: "Zelfs daar geen antwoord op." Ze beëindigde de duistere reactie met een grinnik, waardoor Cohen in lachen uitbarstte.

teresa guidice caroline manzo
teresa guidice caroline manzo

Manzo verliet de serie na het vijfde seizoen en een intense ruzie met Giudice en haar zus Dina Manzo. Haar aanwezigheid bleef echter in latere seizoenen hangen, inclusief het laatste seizoen 10 toen Giudice sprak over haar betrokkenheid bij het verraden van Joe.

Nul kans op hereniging

"Ik heb gewoon het gevoel dat er veel mensen aan het ploeteren waren", zei ze tijdens de Aftershow voor aflevering 13, "Dat zat waarschijnlijk in het oor van deze persoon. In het oor van deze persoon voeden … We weten wie het heeft gedaan omdat die persoon niet in de problemen kwam en ik wel."

Sommige fans in de TikTok-clip van het interview van gisteravond waren het eens met de gevoelens van Giudice, terwijl anderen denken dat een terugkeer van Manzo de show "weer interessant" zou maken.

Caroline Manzo
Caroline Manzo

One merkte op: "Ik zou weer naar de New Jersey Housewives gaan kijken. Ik kan Teresa niet uitstaan en heb niet meer gekeken sinds Caroline is vertrokken." De onderliggende familiale spanningen droegen zeker bij aan de over-the-top gevechten tijdens de eerdere seizoenen van de show.

Een andere fan van Real Housewives stelde voor om het buiten het veld te vernieuwen: "Geef Teresa haar eigen dmn-show en breng de familie van Caroline en Melissa terug!"

Mogelijke betrokkenheid bij de arrestatie van haar man en de daaruit voortvloeiende deportatie maakt elke mogelijke oplossing uitgesloten. Zou Bravo iemand met dat niveau van slecht bloed terugbrengen naar de familie van Giudice omwille van de hogere kijkcijfers?

Aanbevolen: