Scooter Braun onthult details die schaduw werpen op de rol van Taylor Swift in hun vete

Inhoudsopgave:

Scooter Braun onthult details die schaduw werpen op de rol van Taylor Swift in hun vete
Scooter Braun onthult details die schaduw werpen op de rol van Taylor Swift in hun vete
Anonim

Het is niet zo lang geleden dat Taylor Swift de krantenkoppen met verontwaardiging opblies, toen ze beschreef dat ze verwikkeld was in een verwrongen en samenzwerend geschil met muziekmagnaat Scooter Braun. Een gedurfde zakelijke zet van Braun zou haar de rechten op haar eigen muziek hebben gekost, en ze had het gevoel dat er met haar werd geknoeid.

Scooter Braun verwierf Swift's meesters met zijn overname van Big Machine in 2019 en werd afgeschilderd als de slechterik, maar nu is het perspectief veranderd…

Voor de eerste keer heeft Braun zich zojuist uitgesproken om zijn kant van het verhaal te onthullen, en zijn versie werpt een serieuze schaduw op Taylor Swift.

Scooter spreekt zich uit

Niet lang geleden waren de krantenkoppen vol woede en angst toen Taylor de fans vertelde dat ze werd beroofd van haar eigen muziekrechten door iemand die ze vertrouwde als leider in de industrie.

De beruchte strijd werd over het hele internet gesleept en fans voelden zich door de beproeving medelevend tegenover Swift.

Ze ging toen door met het opnieuw maken van "Taylor's Version" van haar liedjes; een reeks heropnames om haar op de een of andere manier weer op de stoel van de bestuurder te krijgen.

Scooter heeft zich echter zojuist uitgesproken om te onthullen dat hij Swift heeft gevraagd om meerdere keren te gaan zitten en de kwestie met hem te bespreken, maar ze weigerde. Scooter zei; "Het spijt me en het maakt me verdrietig dat Taylor zo reageerde op de deal. Alles wat er gebeurde was erg verwarrend en niet gebaseerd op iets feitelijks. Ik weet niet welk verhaal haar werd verteld."

Stunned fans zijn geschokt om meer te weten te komen over het verhaal van Scooter, en na te hebben gehoord wat hij te zeggen had, is er zoveel schaduw over Taylor.

Reageerde Taylor overdreven?

Scooter's versie van de beproeving onthult dat Taylor en haar team misschien schromelijk overdreven hebben gereageerd, en hij suggereert dat niets van deze rotzooi echt nodig was.

Scooter Braun werd als volgt geciteerd; "Ik bood aan haar de catalogus terug te verkopen en ging onder NDA, maar haar team weigerde. Het lijkt allemaal erg jammer. Open communicatie is belangrijk en kan tot begrip leiden."

Braun zegt dat hij herhaaldelijk heeft aangeboden om met het team van Swift te gaan zitten en dat ze schaamteloos weigerden om in gesprek te gaan.

Het relaas dat Braun gaf over deze zakelijke deal die misliep, was heel anders dan die van Swift. Terwijl Braun de pers toesprak, bleef hij kalm en sprak met een respectvolle houding, maar er werd duidelijk schaduw naar Taylor Swift geworpen, waardoor ze leek op een diva die overdreven reageerde en een berg drama creëerde zonder duidelijke reden.

Klaar als de man die wilde praten, zuiverde Braun snel zijn naam terwijl hij tegelijkertijd vuil naar Swift gooide.

Aanbevolen: