Het is 2021 en fans werpen nog steeds schaduw naar Ellen DeGeneres voor dit moment met George W. Bush

Inhoudsopgave:

Het is 2021 en fans werpen nog steeds schaduw naar Ellen DeGeneres voor dit moment met George W. Bush
Het is 2021 en fans werpen nog steeds schaduw naar Ellen DeGeneres voor dit moment met George W. Bush
Anonim

Voor sommige fans begon Ellen DeGeneres gemengde signalen te verspreiden lang voordat de controverse bekend werd bij het publiek.

Fans hebben veel voorbeelden uit het verleden, of het nu twijfelachtige interviews zijn met celebs als Zac Efron en Taylor Swift, tot ontmoetingen waarbij we ongemakkelijk keken, zoals Ellen naast Dakota Johnson.

Er was nog een twijfelachtig moment dat buiten de show plaatsvond. Dit was lang geleden in de herfst van 2019. Fans missen niets, en ze zagen Ellen naast Portia, lachend met George W. Bush uit alle mensen.

Dit was een beetje controversieel, vooral gezien het feit dat Ellen een belangrijk onderdeel is van de LGBTQ-gemeenschap.

Ze moest eigenlijk een verklaring afleggen over de vriendschap.

"Dus Portia en ik waren uitgenodigd door Charlotte Jones."

"Hier is het ding. Ik ben bevriend met George Bush," zei ze. "In feite ben ik bevriend met veel mensen die niet dezelfde overtuigingen delen als ik."

"Maar alleen omdat ik het niet overal met iemand eens ben, wil dat nog niet zeggen dat ik geen vrienden met ze zal worden", zei ze. "Als ik zeg, 'wees aardig voor elkaar, ' Ik bedoel niet alleen de mensen die op dezelfde manier denken als jij. Ik bedoel, wees aardig voor iedereen."

Fans namen uitzondering en zoals altijd was Twitter het platform om hun zorgen te uiten.

Het blijkt dat fans een paar jaar later nog steeds over het moment tweeten. Het wordt gezien als een belangrijk keerpunt in Ellens grote ondergang.

Twitter praat nog steeds

Fans waren niet in de war met Ellen's verklaring en tot op de dag van vandaag bestaat er nog steeds gepraat op sociale-mediaplatforms zoals Twitter.

Fans zijn het grotendeels eens met de tweet.

"Ik heb hier zelf een intern conflict over gehad, en ik wist nooit zeker wat ik moest doen."

"Soms is vriendelijkheid iemands vermogen om te spreken wegnemen, zodat ze kunnen stoppen met het kwetsen van mensen."

Sommige fans zouden het ook oneens zijn met de manier waarop het nieuwsbericht de krantenkoppen haalde.

Terugkijkend lijkt het meer munitie in de richting van de "annuleren Ellen"-beweging. Als ze terug in de tijd kon gaan, had Ellen misschien overwogen om op een andere plaats te gaan zitten of misschien niet zo vrolijk te kijken.

Zonder twijfel heeft ze de afgelopen jaren een paar lessen geleerd.

Aanbevolen: