Fans denken dat Zendaya en Tom Holland hand in hand tijdens dinnerdate een pr-stunt is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Zendaya en Tom Holland hand in hand tijdens dinnerdate een pr-stunt is
Fans denken dat Zendaya en Tom Holland hand in hand tijdens dinnerdate een pr-stunt is
Anonim

De twee Spider-Man-co-sterren werden op 3 juli gezellig, nadat ze jarenlang hadden volgehouden dat hun relatie vriendschappelijk was. Sommige MCU fans hebben gevraagd om een romance buiten het scherm - gecombineerd met die op het scherm tussen Holland's Peter Parker en Zendaya's Michelle "MJ" Jones - en het lijkt erop dat hun wens is ingewilligd.

Sommigen zijn er echter van overtuigd dat het nieuws van een romance te mooi is om waar te zijn en dat dit niets anders kan zijn dan een PR-stunt om een nieuwe Spider-Man-film te promoten.

Zendaya en Tom Holland: echte romantiek of pr-stunt?

De twee deelden voor het eerst het scherm in de film Spider-Man: Homecoming uit 2017. Ze hernamen allebei hun rol in Spider-Man: Far From Home uit 2019, waar Peter en MJ eindelijk hun gevoelens voor elkaar onthullen.

Aangezien een derde Spider-Man-film, No Way Home, binnenkort uitkomt, lijkt het erop dat de romance tussen Peter en MJ ook in het echte leven doordringt.

De beelden van hen die zoenen - en daarna adorabel glimlachen - hebben Twitter in een neerwaartse spiraal gebracht. Toch denken sommige fans dat de relatie niet echt is.

Een anonieme bron nam contact op met de roddelpagina van beroemdheden DeuxMoi met een foto van Holland en Zendaya samen op een etentje. De twee acteurs zijn afgebeeld terwijl ze elkaars hand vasthouden terwijl ze tegenover elkaar zitten.

“Helaas is dit hele tomdaya-gedoe pr”, beweert een fan.

Toen de Instagram-gebruiker werd gevraagd naar de reden waarom ze de romantiek niet kopen, zeiden ze eenvoudig dat "iedereen met een brein dat weet hoe pr werkt" dat ook zou zeggen.

Fans zijn aan boord met de romantiek, PR-stunt of anders

Hoewel de meerderheid van de MCU-fans geïnvesteerd lijkt te zijn in de relatie, denken sommige sceptische commentatoren dat de PR-teams van de acteurs achter de romance zitten.

"Het No Way Home PR-team nadat Tom Holland en Zendaya het internet hadden gebroken", schreef een fan, terwijl hij een-g.webp

“zendaya en tom holland date zonder dat het een pr-uitdaging is! vingers gekruist tbh ze zijn zo schattig, was een andere opmerking.

"ja Tom Holland en Zendaya zijn misschien PR, maar wat ik niet weet, doet me geen pijn", schreef iemand anders.

“Ok, maar Zendaya en Tom Holland zijn te schattig. Goed voor hen. Ja, het is misschien gewoon PR, maar ze lijken plezier te hebben en voelen zich op hun gemak bij elkaar. Wens ze het beste', merkte een andere fan op.

Aanbevolen: