Fans zeggen dat Kris Jenner Tristan Thompson en Lamar Odom heeft betaald om te vechten over Khloé

Fans zeggen dat Kris Jenner Tristan Thompson en Lamar Odom heeft betaald om te vechten over Khloé
Fans zeggen dat Kris Jenner Tristan Thompson en Lamar Odom heeft betaald om te vechten over Khloé
Anonim

Een nieuw rapport heeft licht geworpen op Khloé Kardashian's gevoelens nadat haar ex-vriend Tristan Thompson online uithaalde naar haar ex-man Lamar Odom.

De 37-jarige wist de aandacht van beide NBA-sterren te trekken toen ze afgelopen vrijdag een in bikini geklede douchefoto plaatste.

Eerst reageerde Khloé's 30-jarige babydaddy met twee hartjes-emoji's en twee kwijl-emoji's.

De toen 41-jarige voormalige LA Lakers-speler, Odom, overtrof Thompson door 'hottie' te becommentariëren met twee vuur-emoji's, twee hart-oog-emoji's, een hart-emoji en twee geliefde emoji's.

Daarop bracht Thompson Lamar in de schaduw over zijn bijna fatale overdosis in 2015: "@lamarodom God bracht je de eerste keer terug. Speel als je wilt, andere resultaten."

"Kardashian vindt de IG-opmerkingen van Lamar en Tristan kinderachtig", vertelde een insider aan E! Nieuws op maandag.

"Ze heeft er een hekel aan dat ze zich in het openbaar zo gedroegen, maar ze moest ook lachen."

Maar sommige duistere commentatoren op sociale media suggereerden dat Khloé's momager Kris Jenner Tristan en Lamar betaalde om online over haar te vechten.

"Kris beta alt deze jongens om toetsenbordstrijders te zijn. Arme Khloe denkt dat ze echt om haar vechten, niet om haar geld", stond in een opmerking.

"Ze trouwde met een bedrieger en werd de bijrol met een andere bedrieger, en kreeg uiteindelijk een kind met hem. De grap is op haar, want zij is degene die het verliest door zich bezig te houden met nepdrama, neprelaties en zichzelf eruit te laten zien als een dwaas omwille van de relevantie, " een tweede toegevoegd.

"Meer nepdrama. Het zijn allemaal bedriegers en losers", viel een derde in.

Tristan Thompson bedriegt vermeende teksten van Khloe Kardashian
Tristan Thompson bedriegt vermeende teksten van Khloe Kardashian

Ondertussen heeft een plus-sized model en zakenvrouw Tristan Thompson ontmaskerd voor het bedriegen van ex-vriendin Khloé Kardashian.

Cierra Washington deelde een video op Instagram die schijnbaar suggereert dat de Boston Celtics haar een DM hebben gestuurd.

Thompson beschreef zichzelf naar verluidt als een 'eenzame' maar 'vrije man' met een 'fetisj voor grote mooie vrouwen'.

Model Sydney Chase beweerde dat Tristan eerder dit jaar Khloé met haar had bedrogen, een bewering die de NBA-ster heeft ontkend.

Tijdens een interview op No Jumper beweerde Sydney Chase dat ze in januari contact had met Tristan.

Volgens de Daily Mail verdween Thompson vorige maand met drie vrouwen in een slaapkamer tijdens een verjaardagsfeestje van Bel Air.

Naar verluidt kwam hij 30 minuten later "slordig" tevoorschijn.

Thompson werd gezien terwijl hij tequilashots van Deleon neerhaalde terwijl hij Moët-champagne dronk voordat hij naar verluidt de billen van een vrouwelijke gast greep.

Twee uur later werd de vader van twee gezien op weg naar een slaapkamer in het Bel Air herenhuis waar het feest werd gehouden.

Tristan Thompson Khloé Kardashian
Tristan Thompson Khloé Kardashian

Bronnen beweerden dat hij werd vergezeld door drie vrouwen en een mannelijke vriend.

Thompson kwam naar verluidt 30 minuten later uit de kamer met zijn donkerrode shirt verfrommeld en zag er "een puinhoop" uit.

Bronnen zeggen dat ze nu voorgoed uit elkaar zijn na de capriolen van Thompson's partij.

Maar een insider heeft Heat magazine verteld dat de sportster een "groots gebaar" plant om de oprichter van Good American terug te winnen. Het voormalige koppel deelt dochter True, 3.

Aanbevolen: