Maak kennis met Jason Oppenheim's nieuwe modelvriendin

Inhoudsopgave:

Maak kennis met Jason Oppenheim's nieuwe modelvriendin
Maak kennis met Jason Oppenheim's nieuwe modelvriendin
Anonim

Het lijkt erop dat Jason Oppenheim van Selling Sunset zijn co-ster Chrishell Stause slechts enkele maanden na hun splitsing heeft verlaten.

Jason en zijn nieuwe vriendin Marie-Lou Nurk maakten vorige week hun eerste publieke optreden toen ze over de rode loper liepen voor Netflix's Day Shift. Jason liet doorschemeren dat Marie-Lou mogelijk zal verschijnen in het volgende seizoen van Selling Sunset, dat momenteel wordt gefilmd. Het gerucht ging dat het paar voor het eerst samen was in juli nadat ze kussend werden gespot in Mykonos in Griekenland.

Na zijn breuk met Chrishell in december vorig jaar, zei Jason Oppenheim dat hij geen nieuwe romantische relatie meer zou aangaan en onthulde hij dat hij geen nieuwe relatie zou filmen.

Dus, wie is deze nieuwe langbenige blondine waarmee hij op een markt verscheen. Dit is alles wat we weten over de nieuwe vriendin van Jason Oppenheim, Marie-Lou Nurk.

8 Hoe lang zijn Jason Oppenheim en Marie-Lou Nurk al aan het daten?

Na zijn breuk met Chrishell Stause zei Jason Oppenheim dat hij geen relatie wilde. Hij werd een maand geleden voor het eerst gezien met Marie-Lou.

Vorige maand werd het paar zoenend gespot buiten een winkelcentrum tijdens een reis naar Mykonos in Griekenland.

Tijdens haar verblijf op het eiland deelde Marie-Lou een foto met Jason op haar Instagram-verhaal. "Selling Sunset seizoen zes komt eraan", luidde het bijschrift.

"Jason bevindt zich op een heel goede positieve plek en heeft een geweldige zomervakantie gehad", vertelt een bron aan Life & Style.

7 Wie is Marie-Lou Nurk?

Franse Marie-Lou Nurk werkt momenteel als model en is getekend bij het bureau Mega Model Agency. Het lijkt erop dat ze in Parijs woont, maar in Duitsland is geboren. Ondanks haar kleine aanhang op Instagram, blijkt ze een enthousiaste reiziger te zijn. Haar Instagram Story Highlights hebben secties gewijd aan reizen naar Ibiza, Griekenland, New York, Lissabon en Barcelona.

6 Waar werkt Marie-Lou Nurk?

Volgens US Weekly werkt Marie-Lou Nurk als branding- en bedrijfsstrateeg voor grote Europese merken. Op haar sociale pagina deelt ze merken waarmee ze samenwerkt.

De social media influencer en model is een alumnus van een prestigieuze universiteit in Duitsland, waar ze afstudeerde met een graad in economie.

5 Was Jason Oppenheim klaar voor een nieuwe relatie?

De 45-jarige vertelde People over zijn nieuwe relatie: "Ik bedoel, we zijn aan het praten. Ik vind haar leuk en misschien zie ik haar binnenkort. Het was spannend om iemand te ontmoeten en het voelde goed en we zullen zien waar het heen gaat, maar het is best wel leuk."

4 Verschijnt Marie-Lou Nurk bij het verkopen van zonsondergang?

Ondanks dat hij eerder had gezegd dat hij zijn romance niet opnieuw in de show wilde naspelen, is hij misschien van gedachten veranderd. "We hebben het erover", vertelde Oppenheim onlangs op de rode loper aan ET. Hij is momenteel bezig met het filmen van seizoen 6 van de populaire Netflix-realityshow.

3 Is Jason Oppenheim over Chrishell Stause?

De nieuwe relatie van Jason Oppenheim komt maanden nadat hij uit elkaar ging met mede-Selling Sunset-ster Chrishell Stause. Het paar ging uit elkaar slechts vijf maanden nadat ze hadden bevestigd dat ze aan het daten waren.

De reality-tv-sterren zijn echter vrienden gebleven en hebben vorige maand zelfs Stause's 41e verjaardag samen gevierd. Het paar ging hun eigen weg nadat ze het oneens waren over toekomstige gezinsplannen. De splitsing was te zien in de Netflix-realityshow, die eerder dit jaar werd uitgezonden.

2 Met wie is Chrishell Stause nu aan het daten?

Chrishell Stause kondigde in mei 2022 haar romance met de Australische muzikant G Flip aan, en het lijkt erop dat Jason blij voor haar is.

"Het is geweldig. Echt waar. We waren gewoon… samen bij de MTV-awards en hadden een geweldige tijd met haar en haar significante andere. We zijn echt op een gezonde plek en op een hele goede plek. Het voelt goed, "vertelde hij aan PEOPLE.

“Ik heb de laatste tijd veel tijd doorgebracht met iemand die heel belangrijk voor me is. Hun naam is G Flip. Ze zijn niet-binair, dus ze gaan langs zij / hen, onthulde Stause tijdens de reünie van seizoen 5 van Selling Sunset, die werd uitgezonden in mei 2022.

1 Zal Jason Oppenheim een dubbele date hebben met Chrishell Stause en G-Flip?

Jason Oppenheim is zo blij voor Chrishell Stause dat hij zelfs zou overwegen om met haar op dubbele dates te gaan.

“Ik zou [een dubbele date met Chrishell] kunnen doen”, zeiden de oppenheimers van de Oppenheim Group, 45, tegen E! Nieuws vorige week. “Ik ga graag uit eten met Chrishell en ik hou ook erg van G [Flip]. Ik zou het kunnen doen. We zouden het kunnen. Ik doe mee. Chrishell, als jij meedoet, doe ik mee.'

“We zijn meer dan hartelijk”, vertelde hij aan E! Nieuws over zijn huidige relatie met de 41-jarige Stause “We zijn nog steeds heel goede vrienden. Wij steunen elkaar. Ze is blij voor mij en ik ben blij voor haar.”

Aanbevolen: