Maak kennis met de nieuwe 'Married At First Sight'-experts

Inhoudsopgave:

Maak kennis met de nieuwe 'Married At First Sight'-experts
Maak kennis met de nieuwe 'Married At First Sight'-experts
Anonim

Lifetime's Married At First Sight heeft amper de gordijnen dichtgedaan voor seizoen 14, maar de plannen voor een nieuw seizoen zijn volop aan de gang. Het nieuwe seizoen, gefilmd in San Diego, Californië, zal in juli op het scherm verschijnen. Fans zijn enthousiast over het nieuws van het 15e seizoen van de franchise, maar wat nog spannender is, is het nieuws dat de show voor het eerst naar de westkust gaat sinds de première in 2014.

Zoals bij de show gebruikelijk is, gaan deelnemers acht weken lang een burgerlijke unie aan voordat ze beslissen of ze koppels willen blijven. Deze willekeurige deelnemers worden gekoppeld door experts die ze passend genoeg vinden om echte koppels te worden. Dit seizoen zullen fans twee nieuwe experts, DeVon Franklin en Dr. Pia Holec, zien samenkomen met terugkerende experts in hun poging om vreemden te matchen met hun mogelijke levenspartners. In juni wordt een speciale aflevering uitgezonden voor fans om de nieuwe "Married At First Sight"-experts te ontmoeten.

1 Married At First Sight Seizoen 15 brengt een psychotherapeut in het gebouw

Dr. Pia Holec is een Psychotherapeut met jarenlange praktijk onder haar naam. De nieuwe MAFS-expert is gepromoveerd in klinische psychologie aan de Chicago School of Professional Psychology. Holec zette haar eerste stap om psychotherapeut te worden door in 2007 een bachelor in psychologie te behalen aan de Universiteit van Illinois. Momenteel werkt Dr. Holec als psychotherapeut bij de Resilience Psychological Service.

Getrouwd op het eerste gezicht Dr. Pia Holec's specialiteit

Jarenlang hebben fans de experts zwaar bekritiseerd, maar Dr. Pia Holec lijkt meer dan capabel om de rol van matchmaker te spelen. In de praktijk is de in Chicago geboren autochtoon gespecialiseerd in gevallen die grenzen aan depressie, angst, sekstherapie en relatieproblemen. Holec's specialisatie in seksuele stoornissen en disfuncties bij koppels zal van pas komen op de show. Dr. Holec zal haar expertise gebruiken om nieuwe koppels te adviseren bij het navigeren door hun nieuw verworven status.

Waarom dr. Pia Holec psychotherapeut werd

Op de middelbare school was Dr. Holec betrokken bij gemeenschaps- en vrijwilligersdiensten die draaiden om bewustzijn van geestelijke gezondheid. De voortdurende blootstelling aan dergelijke oorzaken opende haar geest voor de strijd van individuen. Na verloop van tijd werd het haar levensdoel om diensten te verlenen die therapeutische hulp zullen bieden aan mensen uit verschillende lagen van de bevolking. De inwoner van Chicago laat haar passie voor het werken met de achtergestelde minderheid nog steeds haar carrièrebeslissingen beïnvloeden.

Getrouwd op het eerste gezicht's privéleven van Dr. Pia Holec

De nieuwe MFAS-expert houdt haar privéleven privé. Een overzicht van het Instagram-profiel van Dr. Holec geeft niets meer dan haar professionele diensten en spreekbeurten. De sekstherapeut heeft haar activiteiten op sociale media zorgvuldig samengesteld om haar carrière- en merkonderwerpen weer te geven. Voor deze expert is alles wat voor de psychotherapeut als persoonlijk wordt beschouwd geheim, omdat ze zelfs de kleinste details van haar burgerlijke staat of familie niet aan het publiek onthult.

Een gewijde bedienaar sluit zich aan bij de experts voor Married At First Sight seizoen 15

Prediker DeVon Franklin is een van de twee nieuwe experts die meedoet aan de show. Franklin is een gewijde predikant en een vurige gelovige van de Zevende-dags Adventisten. De 44-jarige stemt zijn leven af op de leer van zijn geloof. De nieuwe deskundige sluit alle vormen van technologie van vrijdag tot zondag, zodat hij zich kan concentreren op het bestuderen van de bijbel en het bijwonen van kerkdiensten. Volgens Franklin nam hij de mantel van het verkondigen van het evangelie op zijn vijftiende op zich, en sindsdien is het middelpunt van zijn leven het praten over zijn geloof.

Married At First Sight's DeVon Franklin is een gescheiden vrouw

Hollywood-producer DeVon Franklin was negen jaar getrouwd met actrice Meagan Good voordat ze uit elkaar gingen in september 2021. Het voormalige stel ontmoette elkaar op een filmset en verspilde geen tijd met het uitwisselen van hun geloften. Maar jaren later zorgde het nieuws over hun scheiding ervoor dat sociale media als een lopend vuurtje gingen. Hoewel er geen reden werd gegeven voor hun splitsing, verklaarde de openbare verklaring dat de scheiding in der minne was. Velen vinden het verrassend dat Franklin, die onlangs is gescheiden, een lid van de experts van de show zou moeten zijn. Maar de prediker is erop gericht zijn scheiding niet in de weg te laten staan van zijn prestatie.

DeVon Franklin's rol in Hollywood

Niet veel mensen weten dat DeVon Franklin achter de schermen heeft gewerkt aan enkele van de belangrijkste projecten van Hollywood. Franklins carrière in de filmindustrie begon als studiomanager bij MGM, waar hij werkte aan de productie van films als Be Cool en Barber's Shop. De filmproducent trad in dienst bij Colombia Pictures en klom op van de directeur van ontwikkelingen tot de senior vice-president van de productie. In die hoedanigheid hield hij toezicht op de productie van Heaven Is Real, een van de meest winstgevende op geloof gebaseerde films.

Waarom DeVon Franklin bijna niet meedeed Getrouwd op het eerste gezicht

Per Franklin kwam de uitnodiging om als expert mee te doen aan de show binnen op het hoogtepunt van zijn scheiding van zijn ex-vrouw. De predikant onthulde dat hij zich een mislukkeling voelde door zijn mislukte huwelijk en niet geloofde dat hij in de expertrol in de show zou passen. Franklin accepteerde zijn uitnodiging voor de show na een totale strijd met zijn geest. Hij schreef: "JA, ik kom nog steeds. IK WEIGEER IN ANGST OF SCHAAMTE TE LEVEN!" De predikant beweert dat hij het huwelijk van een paar in de show heeft bijgebracht, en wie weet worden ze misschien een van de weinige succesvolle reality-tv-koppels.

Aanbevolen: