Maak kennis met de nieuwe muzikale obsessie van Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Maak kennis met de nieuwe muzikale obsessie van Taylor Swift
Maak kennis met de nieuwe muzikale obsessie van Taylor Swift
Anonim

…Klaar voor het? Er is een nieuwe artiest die Taylor Swift. inspireert, en het is niet Olivia Rodrigo. Terwijl de 'Red'-zangeres de (her)uitgave van haar volgende album plaagt, laat ze fans ook precies weten naar wie ze heeft geluisterd.

Hoewel Olivia onlangs van T-Swift-fangirl naar Taylor's echte vriend ging, een andere Gen Z-zanger/songwriter die net Taylors hart veroverde. Lees verder om erachter te komen wie haar aandacht heeft getrokken (en uiteindelijk haar enorme online fandom, dankzij Taylor's IG).

Taylor gutste over Griff

Britse artiest Griff (ook bekend als Sarah Griffiths) heeft deze week haar nieuwe nummer 'Shade of Yellow' uitgebracht en Taylor is er dol op. Ze wijdde een IG-verhaal aan het nummer, bedekte het met geelgouden hartkrabbels en bemoedigende woorden voor de 20-jarige zangeres.

"Ik heb zoveel ontzag voor Griff - je MOET gaan luisteren naar de UITSTEKENDE Shade of Yellow-solo geschreven en geproduceerd door Griff", luidt Taylor's Story (zoals hieronder afgebeeld). "De muziek die ze maakt is zo uniek en avontuurlijk en ze is zo'n briljante maker. Ga streamen! Kopen! Steun! Volg haar!"

Taylor's IG heeft een van de grootste volgers in de hele app. Volgens BrandWatch heeft ze de 13e meest gevolgde IG's die er zijn! Dat is Taylor's geluksgetal, en kan ook geluk hebben voor Griff. Het betekent dat haar nummer zojuist is gepromoveerd tot meer dan 160 miljoen mensen.

Griff deelde de liefde

Wiffy IG-verhalen
Wiffy IG-verhalen

Griff ging gisteravond naar een lanceringsfeestje voor 'Shade of Yellow', en kwam toen thuis om Taylor's lieve bericht op haar IG te zien. Ze deelde het met haar eigen Stories samen met "Taylor!!!" en een hoop huilende emoji's.

Dit is de beste goedkeuring die T-Swift haar heeft gegeven, maar niet de eerste. Ze noemde haar Griff-fanstatus in deze Tweet naar Billboard in december 2020:

"Dat zal waarschijnlijk als een van mijn grootste prestaties worden beschouwd als ik eerlijk ben", vertelde Griff destijds aan ET Canada over de Tweet. "Luisteren naar Taylor was de eerste keer dat ik echt popgevoeligheden en majeurakkoorden hoorde, die melodieën hadden die iedereen kan zingen en teksten waar we ons allemaal mee kunnen identificeren … ze is gewoon iemand gebleven naar wie ik opkijk als een songwriter."

Ze ontmoetten elkaar bij de Britten

Taylor en Griff hebben IRL zelfs gekruist - en dat wil wat zeggen, aangezien het het afgelopen jaar extra moeilijk was om mensen te ontmoeten. Het paar had een leuk moment om wat frietjes te delen tijdens de Brit Awards 2021 (die je kunt vegen om te zien in het bericht van Taylor hierboven).

Ze gingen die avond ook uit met Olivia Rodrigo en Maisie Williams. Om de deal over de plaats van Griff in Taylor's meidengroep te bezegelen, stuurde Taylor haar die dag een briefje en bloemen, volgens Griff zelf. Ze vertelde NME dat het briefje was ondertekend met 'Liefde van je vriend Taylor. Ach!

Aanbevolen: