Maak kennis met de nieuwe castleden van Grey's Anatomy Seizoen 19

Inhoudsopgave:

Maak kennis met de nieuwe castleden van Grey's Anatomy Seizoen 19
Maak kennis met de nieuwe castleden van Grey's Anatomy Seizoen 19
Anonim

Grey's Anatomy is het langstlopende medische drama op tv. Nu keert het terug met seizoen 19, dat in oktober 2022 in première gaat. Deze keer zullen we minder van zijn oude ster, Ellen Pompeo, zien.

Hoewel het naar verluidt het laatste seizoen van de show is, hebben ze een paar personages toegevoegd die de mogelijkheid voor verlenging zouden kunnen openen. Hier is wat achtergrondinformatie over deze nieuwe acteurs.

Glee Alum Harry Shum Jr. Als Daniel "Blue" Kwan

Harry Shum Jr. speelt Daniel "Blue" Kwan, die Deadline beschrijft als een "scherpzinnige, ongeduldige en briljante" medische bewoner die "van nature genereus is, maar competitief is, van nature begaafd en gebruikt om alles te winnen." Hij heeft ook "een familiecrisis doorgemaakt die zijn carrièreplannen in de weg stond en nu heeft hij veel te bewijzen", wat verklaart waarom hij een beetje ouder is dan zijn leeftijdsgenoten.

Shum is vooral bekend van zijn rol als Mike Chang in de Fox-musicalserie Glee. Maar daarvoor was hij al te zien in films als Step Up 2 en Step Up 3D. Na zijn vertrek uit de Glee Club speelde de acteur in Netflix's Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny, de Freeform-serie Shadowhunters en Crazy Rich Asians uit 2018.

Anna Star Alexis Floyd uitvinden als Simone Griffin

Alexis Floyd werd in Gray's 19e seizoen gecast als Simone Griffin. Ze is "een nieuwe eerstejaars chirurgijnsassistent bij Gray Sloan" en is "grappig, slim en kan goed presteren met een gecompliceerde gezinsdynamiek", volgens Deadline. Ondanks dat ze opgroeide in Seattle, heeft ze het werken bij Gray Sloan vermeden vanwege een tragische persoonlijke geschiedenis met het ziekenhuis.

Dit is niet de eerste samenwerking van Floyd met de maker van de show, Shonda Rhimes. Ze speelde eerder in Shondaland's gelimiteerde Netflix-serie, Inventing Anna - een fictief verhaal gebaseerd op echte fraudeur Anna Delvey. Floyd speelde Neff, de fictieve versie van Neffatari Davis die zelfs na haar veroordeling een trouwe vriend van Delvey is gebleven.

TV-acteur Niko Terho als Lucas Adams

Net als Floyd werd Niko Terho gecast om een eerstejaars chirurg te spelen bij Gray Sloan. Zijn personage Lucas Adams wordt beschreven als "het charmante zwarte schaap van zijn familie" die "lief is voor een fout" en "een geweldige geest heeft, maar niet de juiste cijfers heeft", aldus Deadline. Toch: "Hij is vastbesloten om zichzelf te bewijzen als chirurg, net als velen in zijn familie die hem zijn voorgegaan, maar hij zal moeten stoppen met vertrouwen op zijn mensenkennis en het werk gaan doen."

Terho had zijn doorbraakrol als titelpersonage in de Freeform-film, The Thing About Harry. Zijn co-lead was Grey's serie regelmatig, Jake Borelli die chirurgisch resident, Dr. Levi Schmitt speelt. Voordat hij naar New York verhuisde om te acteren, werd Terho op 15-jarige leeftijd gerekruteerd om profvoetbal te spelen in Engeland.

Netflix-ster Midori Francis als Mika Yasuda

Een andere eerstejaars chirurg, Mika Yasuda, het personage van Midori Francis, zou 'een middelste kind zijn met acht broers en zussen' die 'het gewoon is om over het hoofd gezien en onderschat te worden en het in haar voordeel gebruikt'. Ze heeft ook "te maken met overweldigende studieleningen van de medische school, maar ze is slordig en heeft er alle vertrouwen in dat ze het programma kan halen en naar de top kan stijgen."

Francis staat bekend om haar rol als Lily in Netflix' kerstserie Dash & Lily, wat haar een Daytime Emmy Award-nominatie opleverde. Ze is ook te zien in The Sex Lives of College Girls van HBO Max. Na haar eenjarige serie-contract, zou ze terugkomen voor het volgende seizoen als een terugkerend personage.

Reign Star Adelaide Kane als Jules Millin

Adelaide Kane speelt de eerstejaars chirurg, Jules Millin, die "werd opgevoed door drugsverslaafde artiest/hippies en op de een of andere manier naar voren kwam als de enige echte volwassene in de familie." Omdat "ze altijd voor zichzelf en haar ouders moest zorgen, kan ze een beetje bazig zijn - maar haar hart zit altijd op de juiste plaats." Ze is ook "niet bang om de regels te overtreden om een leven te redden", zelfs als "het haar soms in de problemen brengt".

Kane kreeg haar grote start met acteren in de Australische soap Neighbour. Maar ze is vooral bekend van haar hoofdrol in de historische dramaserie van CW, Reign. Ze had ook terugkerende rollen in Once Upon a Time, Teen Wolf, SEAL Team, en een boog in This Is Us.

Aanbevolen: