Chris Evans-fans reageren op tweet en beweren dat hij werd afgewezen in een bar

Inhoudsopgave:

Chris Evans-fans reageren op tweet en beweren dat hij werd afgewezen in een bar
Chris Evans-fans reageren op tweet en beweren dat hij werd afgewezen in een bar
Anonim

Chris Evans en zijn geruchtmakende, toegewijde relatie behoren momenteel tot de heetste fanspeculaties.

De MCU-ster, bekend van het spelen van Steve Rogers alias Captain America, is volgens meerdere anonieme claims in verband gebracht met een mysterieuze vrouw van de oostkust. Niemand heeft Evans echter ooit met zijn vermeende vriendin gezien, maar er blijven aanwijzingen dat hij nog steeds erg actief is in de datingscene.

Laatste voorbeeld? Twitter-gebruiker @WhiskeyTy beweerde dat de acteur aanbood om een drankje te kopen aan zijn vriendin, die het zeer vriendelijke aanbod afwees.

Heeft Chris Evans aangeboden om een drankje te kopen voor de vriendin van deze man?

“Geen bullst mijn vriendin heeft net een drankje met Chris Evans afgewezen. Ik ben fing onoverwinnelijk lmao”, schreven ze op Twitter op 20 juli.

“Helpt het feit dat het op maandag 23.00 uur is? Waarschijnlijk. Het kan me niet schelen. Ik voel me een god', voegde ze eraan toe in een vervolgtweet.

“oh sht oh fk, er is een mogelijkheid dat ik nu fulltime moet concurreren met Hollywood-acteurs”, schreven ze in een laatste tweet.

De gebruiker heeft niet meer details over het vermeende incident gedeeld, zoals een andere persoon op Twitter niet anders kon dan erop wijzen.

"Je kunt dit niet zeggen en dan niet op een draad gaan met het volledige verhaal en details Lmaoo", schreven ze.

Gebruikers van sociale media hebben genoeg van nepnieuws over Evans

De tweet kwam op de roddelpagina van beroemdheden @deuxmoi.discussions, wiens volgers genoeg lijken te hebben van alle geruchten over de Knives Out-acteur die de laatste tijd is gepost.

“Kunnen we allemaal een paar weken vrij krijgen van praten over Chris en alles wat met hem en geruchten te maken heeft.. we hebben een pauze nodig”, schreef een gebruiker.

Een ander wees erop dat meerdere beweringen dat Evans overal in de VS wordt opgemerkt niet kloppen.

"Chris was tegenwoordig overal.. LA, MA, NY.. Misschien kon hij teleporteren zoals Dr. Strange," merkte een duidelijke Marvel-fan op

"Waarom zou Chris Evan een drankje voor deze vrouw kopen?" een ander vroeg.

“Stop alsjeblieft met het verspreiden van de ongegronde geruchten, laat de man zijn leven privé leiden”, smeekte iemand.

Een volgend bericht op de pagina lijkt te bevestigen dat de oorspronkelijke tweet verwees naar een verzonnen incident.

"Ik heb het op zeer goede autoriteit dat een bepaalde tweet die rondgaat over CE en een bepaalde barman NEP NIEUWS is", schreef een anonieme poster.

Evans heeft niet bevestigd of ontkend dat hij een relatie heeft, noch heeft hij de geruchten over zijn privéleven aangepakt.

Aanbevolen: