Fans ontcijferen de cryptische post van Amelia Hamlin aan ex Scott Disick

Inhoudsopgave:

Fans ontcijferen de cryptische post van Amelia Hamlin aan ex Scott Disick
Fans ontcijferen de cryptische post van Amelia Hamlin aan ex Scott Disick
Anonim

Amelia Hamlin nam zojuist een uithaal naar haar voormalige partner Scott Disick!

Eerder deze maand gingen Scott Disick en zijn vriendin Amelia Hamlin uit elkaar na bijna een maand daten. Hun splitsing was zo permanent dat het paar zo ver ging dat ze elkaars foto's van hun sociale media-accounts verwijderden. Internetgebruikers kwamen al snel tot de conclusie dat de reality-tv-ster snel iemand "jonger" zou vinden om het 20-jarige model te vervangen.

Hamlin, de dochter van acteurs Lisa Rinna en Harry Hamlin, nam vandaag een prik in Disick op Instagram. Het model deelde een cryptische tweet die lijkt te verwijzen naar haar jarenlange relatie met hem.

Amelia Hamlin is over Scott

Het jonge model deelde een citaat in haar Instagram-verhaal en liet doorschemeren hoe ze zich voelde over haar recente breuk. Er staat: "Hoe langer je bezig bent met wat niet voor jou is, hoe langer je uitstelt wat is … Lees dat nog eens." Het lijkt alsof Amelia heeft ontdekt dat Scott niet de juiste partner voor haar was, en resoneert met het citaat dat op haar sociale media is geplaatst.

Amelia Hamlin Via Instagram
Amelia Hamlin Via Instagram

Gebruikers van sociale media vroegen zich af waarom Amelia nadacht over dingen uit het verleden, en geloven dat haar reden achter het delen van het citaat echt betekent dat hun relatie "voorgoed is geëindigd".

"Hij is letterlijk van de leeftijd van haar vader - het komt wel goed met haar…", luidt een commentaar.

"Het eindigde voordat het begon," zei een ander.

"Haar fout om een relatie aan te gaan met een man met 3 kinderen.." voegde een gebruiker eraan toe.

"Klein meisje, werd wakker uit een diepe slaap.. ze had beter moeten weten… Wat hem betreft?… ugh, griezelig" gutste een ander.

Hoewel fans niet verwachtten dat hun wervelende relatie lang zou duren, was Amelia altijd vriendelijk tegen de kinderen van Disick en vergezelde ze hen op familie-uitstapjes. Ze werd ook voor de gek gehouden omdat ze probeerde een 'moeder' voor zijn dochter te zijn en veranderde in een Kardashian.

Hamlin was meerdere keren door fans gewaarschuwd dat Scott nog steeds verliefd was op zijn baby-mama Kourtney Kardashian, ondanks haar serieuze relatie met rockstar-vriendje Travis Barker. Amelia maakte het uit met Scott een week nadat hij betrapt was op het in de schaduw stellen van Kourtney met haar ex-vriend Younes Bendjima, die een screenshot van zijn bericht op sociale media plaatste.

Het schandaal was de laatste druppel in hun relatie en Hamlin realiseerde zich dat ze klaar was met hem. Toen ze begonnen te daten, was Amelia slechts 19 jaar oud, waardoor Scott 18 jaar ouder was dan zij. Het paar kreeg felle kritiek te verduren vanwege het leeftijdsverschil, en fans waren niet blij dat Scott met haar uitging slechts een paar maanden nadat hij het uitmaakte met het model Sofia Richie, met wie hij ook begon te daten toen ze 19 was.

Hamlin is sinds juni 2020 getekend bij het modellenbureau Women 360 Management in New York City. Hoewel ze relatief nieuw is in de modellenwereld, is de 20-jarige op veel catwalks verschenen en heeft ze deelgenomen aan grote campagnes zoals zoals Levi's, Rihanna's Save X Fenty make-uplijn en Kim Kardashian's SKIMS-binnenkleding.

Aanbevolen: