Selling Sunset': speelt Jason Oppenheim favorieten met vriendin Chrishell Stause?

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': speelt Jason Oppenheim favorieten met vriendin Chrishell Stause?
Selling Sunset': speelt Jason Oppenheim favorieten met vriendin Chrishell Stause?
Anonim

Chrishell Stause heeft zoveel drama meegemaakt in de laatste vier seizoenen van Netflix's Selling Sunset. Er is haar vete met Christine Quinn die is geëscaleerd in juridische stappen en haar plotselinge scheiding van This Is Us-acteur Justin Hartley. Maar in seizoen 4 lijkt Stause al naar een betere plek te zijn verhuisd. Ze heeft net een nieuw huis voor zichzelf gekocht, terwijl de andere meisjes zich nu ook tegen Quinn hebben gekeerd. In seizoen 5 zullen we ook meer weten over Stause's nieuwe relatie met Jason Oppenheim. Nu de voormalige actrice met de baas aan het daten is, vragen fans zich af of Oppenheim ook favorieten speelt met Stause, zoals hij naar verluidt doet met Fitzgerald met wie hij tot nu toe had gedate. Hun co-ster Maya Vander heeft enkele antwoorden gegeven.

Speelt Jason Oppenheim echt favorieten met zijn ex, Mary Fitzgerald?

In seizoen 3 riepen de makelaars Oppenheim uit voor de gunst van Fitzgerald. Volgens de meisjes geeft hij haar een speciale behandeling. De makelaar heeft de vorderingen afgewezen. "Ik geef haar geen speciale behandeling", vertelde Oppenheim aan Good Housekeeping. "Als het om zaken gaat… is het puur een reactie op hun productie, de hoeveelheid geld die ze in de makelaardij steken, hun niveau van ervaring en expertise en mijn vertrouwen in hen." Oppenheim erkende ook de zorgen van de andere meisjes.

"Ik begrijp dat er frustraties kunnen zijn van andere agenten omdat ze zien dat Mary betrokken is bij en doorwerkt naar veel van mijn aanbiedingen", zei de eigenaar van de Oppenheim Group. "Hoewel ik de financiële gegevens niet met iedereen deel omdat dat vertrouwelijk is, denk ik dat iedereen zou toegeven op basis van het voor de hand liggende werk dat ze heeft gedaan, dat ze meer geld in deze makelaardij steekt en meer eigendommen verkoopt dan wie dan ook." Zoals Fitzgerald in de pilot-aflevering zei, is ze een van de eerste makelaars in de groep. Geen wonder dat Oppenheim op haar vertrouwt om meer aanbiedingen te verwerken.

Maar de makelaars kunnen het niet helpen, maar koppelen het aan hun geschiedenis. Tot op heden gebruikten Oppenheim en Fitzgerald. Ze delen zelfs twee honden samen, Niko en Zelda. 'Ik bedoel, het hangt ervan af of je de periode van het uiteenvallen meetelt. Zes maanden tot een jaar', zei de makelaar over hun relatie. Fitzgerald, die nu getrouwd is met Romain Bonnet, voegde eraan toe dat ze "een soort slepende periode hadden" en op een gegeven moment samenwoonden. Toen hem werd gevraagd waarom ze uit elkaar gingen, zei Oppenheim: "Dat ligt waarschijnlijk meer aan mij. We waren vroeger goede vrienden en we zijn nu veel hechter." Volgens Fitzgerald had ze het gevoel dat hij gewoon nog niet klaar was om zich te binden.

Speelt Jason Oppenheim favorieten met zijn vriendin, Chrishell Stause?

Vander was degene die de kwestie van vriendjespolitiek in seizoen 3 ter sprake bracht. Op de vraag of Oppenheim ook favoriet is bij Stause, deinsde de Israëlische inwoner niet terug om haar gedachten te delen over de nieuwe kantoordynamiek."Ik moet hier voorzichtig zijn met mijn antwoord … kijk, Chrishell, ze had veel met onroerend goed", vertelde ze aan US Weekly. "Ik denk dat ze er natuurlijk ook meer moeite voor heeft gedaan. Ze is van de vallei naar de heuvels verhuisd - het is zijn bedrijf en hij kan doen wat hij wil." Ze verduidelijkte dat de gebroeders Oppenheim niet "verplicht" zijn om hen klanten te geven.

De makelaar is ook van mening dat de kantoorromantiek het team niet zou beïnvloeden, zoals velen misschien denken. "Ik heb het gevoel dat het geen pijn doet om [met de baas te daten]", zei ze. "Maar uiteindelijk heeft ze goede klanten nu ze alleen heeft gebouwd. Dus wat Jason ook besluit om hier en dan te helpen, het is zijn beslissing, het is zijn makelaardij." Ze voegde eraan toe dat ze "niet mag klagen", aangezien de makelaar haar ook had doorverwezen naar klanten in Miami. "Ik [moet] daar waardering voor hebben en gewoon mijn eigen ding doen", vertelde Vander.

Wat Maya Vander denkt over de relatie tussen Chrishell Stause en Jason Oppenheim

"Ik kwam erachter zoals iedereen [op] sociale media omdat mensen screenshots van de Instagram-foto stuurden", zei Vander over hoe ze ontdekte dat Stause en Oppenheim aan het daten waren. "We waren [op] aan het filmen, dus toen ze terugkwam op kantoor en we [waren weer bij elkaar] viel ik haar letterlijk aan met zoveel vragen, want ik was gewoon nieuwsgierig, zoals: 'Hoe is dit in hemelsnaam gebeurd] ?'" De makelaar zag het niet aankomen. Maar wees gerust, het is ook geen "pr-stunt".

"Ze zijn echt samen en zijn erg blij", voegde Vander eraan toe. "Ik weet zeker dat het publiek daar nieuwsgierig naar is, want iedereen vraagt zich af: 'Is dit echt?' Maar het is echt." Op de vraag of ze denkt dat ze er voor de lange termijn in zitten, zei ze: "Ik wil [ja] zeggen, maar het is Hollywood, dus je weet nooit [of ze bij elkaar blijven]. erg gelukkig samen, en ik heb het gevoel dat ze dezelfde langetermijndoelen hebben in [de] relatie. Ik denk dat ze uiteindelijk [zullen] misschien [nadenken over] huwelijk en kinderen, zou ik denken." Laten we hopen dat we meer details krijgen over deze tortelduifjes in seizoen 5.

Aanbevolen: