Fans reageren als Scarlett Johansson Disney aanklaagt voor het streamen van 'Black Widow

Inhoudsopgave:

Fans reageren als Scarlett Johansson Disney aanklaagt voor het streamen van 'Black Widow
Fans reageren als Scarlett Johansson Disney aanklaagt voor het streamen van 'Black Widow
Anonim

Scarlett Johansson klaagt Disney aan voor het streamen van The MCU's Black Widow op Disney+ nadat contractueel was overeengekomen dat dit exclusief in de bioscoop zou worden uitgebracht. Ze is woedend dat deze stap van Disney haar serieus geld heeft gekost aan de kassa en heeft officieel een aanklacht ingediend om deze kwestie op te lossen, wat duidelijk onder haar huid is gekomen.

Fans horen haar, en ondanks het feit dat ze het erover eens zijn dat dit een louche zet van Disney was, zijn ze het er ook mee eens dat dit een 'slechte blik' is voor de actrice, en vinden het moeilijk om medelijden te hebben voor de multimiljonair en haar schijnbaar onbeduidende klachten tegen de studio die haar steunt.

Scarlett Johansson Files Suit

Het is veilig om aan te nemen dat Scarlett Johansson probeerde alternatieve oplossingsmethoden te zoeken voordat ze een rechtszaak tegen Disney aanspande, maar het lijkt erop dat de gesprekken tussen Johansson en Disney niet in haar voordeel waren nadat ze de studio had bekritiseerd voor het vrijgeven Black Widow op Disney +.

De beweringen dat de gelijktijdige release van haar film op beide platforms een ernstige belemmering vormt voor haar inkomstenpotentieel, en ze beweert heftig dat haar was beloofd dat het een exclusieve bioscooprelease zou zijn.

Het is nog niet duidelijk of Disney de voorwaarden van hun overeenkomst rechtstreeks heeft geschonden, maar Scarlett Johansson lijkt zeker te denken dat dat het geval was.

Natuurlijk wordt het inkomen van Johansson rechtstreeks gegenereerd uit de verkoop van kassa's, en de voorstelling in theaters is de belangrijkste schatting van het fortuin dat ze zou kunnen verdienen met Black Widow.

Fans reageren op Johanssons rechtszaak

Fans zijn het erover eens dat dit een achterbakse zet van Disney was, maar zijn er niet zo van overtuigd als Johansson dat deze situatie juridische tussenkomst vereist. Velen herinneren haar eraan dat dit is wat streamingdiensten doen en dat ze geen poot heeft om op te staan, tenzij er een schriftelijke termijn in haar contract staat waarin duidelijk wordt vermeld dat ze het niet aan hun streamingdienst zullen vrijgeven.

In feite zijn de meeste fans totaal niet onder de indruk van Johanssons schijnbare hebzucht, en hoe snel ze zo'n bevestigende actie ondernam tegen de studio die haar steunt en in dienst heeft.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "Dit is een slechte blik op haar", "oh wauw, ga huilen in een zak geld, je harkt nog steeds miljoenen binnen," en "oh ik zie dat 'bekrompen' je nieuwe look is."

Anderen schreven; "Acteurs zouden geen extra geld moeten krijgen voor releases. Het zijn altijd de miljonairs die deze rare dingen hebben die letterlijk niemand anders in de wereld in hun contracten heeft."

Een andere persoon woog mee met de opmerking; "Ik heb zo'n medelijden met haar terwijl de rest van ons aan het krabben is door 7 dagen per week te werken!"

Anderen kwamen tussenbeide om te suggereren dat het niet uitmaakt wat haar persoonlijke positie is, de studio schuldig is. Hun opmerkingen omvatten; "Vreemd om te horen dat zoveel mensen een miljardenbedrijf verdedigen dat zijn contract met een hoogwaardige dienstverlener verbreekt alleen omdat die dienstverlener succesvol is geweest. Ik denk niet dat ze op zoek is naar medelijden van iemand; ze wil haar rechten afdwingen."

Aanbevolen: