Marvel-fans zeggen dat Dave Bautista 'beschamend' is nadat hij spot met Scarlett Johansson die Disney aanklaagt

Inhoudsopgave:

Marvel-fans zeggen dat Dave Bautista 'beschamend' is nadat hij spot met Scarlett Johansson die Disney aanklaagt
Marvel-fans zeggen dat Dave Bautista 'beschamend' is nadat hij spot met Scarlett Johansson die Disney aanklaagt
Anonim

Dave Bautista steekt de draak met zijn collega Scarlett Johansson nadat ze Disney had aangeklaagd

De afgelopen 24 uur waren niets minder dan schokkend voor Marvel-fans. Scarlett Johansson heeft een rechtszaak van $ 50 miljoen aangespannen tegen Disney wegens een schending van haar Black Widow-contract. De studio had de actrice een exclusieve bioscooprelease beloofd en een groot deel van haar salaris was gebaseerd op de kassaprestaties. Black Widow werd gelijktijdig uitgebracht in de bioscoop en op het streamingplatform van de studio, Disney+.

Dave Bautista, die Drax speelt in de MCU en Guardians of the Galaxy-franchise, heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om campagne te voeren voor een film gebaseerd op zijn eigen personage.

Dave Bautista brengt zichzelf in verlegenheid

De acteur deelde een artikel waarin de rechtszaak van Scarlett Johansson tegen Disney werd gedocumenteerd en schreef een suggestief bijschrift. Bautista deelde: "Zei ze dat ze een Drax-film hadden moeten maken, maar neeeeee!"

Marvel-fans erkenden dat de acteur Scarlett schaduw wierp, door te suggereren dat hij niet hetzelfde zou hebben gedaan als Disney een Drax-film had gemaakt in plaats van Black Widow.

Fans denken dat Dave Bautista zichzelf "in verlegenheid brengt" en "zielig" is. Ze laten hem weten dat zijn uitgesproken reactie niet cool is.

Een fan verdedigde Scarlett en zei: Ze heeft 10 jaar met karakter doorgebracht, ze is ook de uitvoerend producent. Ik vind het geweldig hoe openhartig je bent, maar je tweet is beschamend @DaveBautista. Disney heeft niet met haar gecommuniceerd voor de film vrijlating heeft, heeft ze het volste recht om een rechtszaak aan te spannen, vooral als het gaat om haar contract”, schreven ze.

"Ik weet niet zeker of het betekent dat hij ze niet zou aanklagen… dat is best zielig als dat het geval is, aangezien het een duidelijke contractbreuk is en ze niet eens de moeite namen om een compensatieplan te maken voor haar," zei een ander.

Een derde fan schreef: "Dave zegt eerst dat hij klaar is met het spelen van drax en zegt nu dat hij zijn eigen film wil. wtf."

"Ik denk eerlijk gezegd dat dat een grap was, maar het feit dat het impliceert dat hij de knie zou buigen voor een bedrijf met meerdere miljarden, is echt zielig…", zei een ander.

De actrice zit al veel langer in het MCU dan Bautista, ze speelt Natasha Romanoff sinds Iron Man 2 in 2010 en hernam haar rol in negen films voor Black Widow. Haar personage verdiende jarenlang een op zichzelf staande film, en tien jaar nadat ze die eindelijk kreeg, werd haar contract niet serieus genomen door Disney.

Marvel-president Kevin Feige is naar verluidt "boos en beschaamd met Disney" voor hoe ze Johansson behandelden en wilden dat ze het goed met haar deden.

Aanbevolen: