Waarom zijn One Direction-fans boos op Twitter?

Waarom zijn One Direction-fans boos op Twitter?
Waarom zijn One Direction-fans boos op Twitter?
Anonim

Boyband One Direction was een groep om rekening mee te houden tot hun pauze voor onbepaalde tijd in 2016. Het was geen verrassing om te zien dat ze trending waren op Twitter ter ere van lid Liam Payne die vandaag zijn 28e verjaardag viert. One Direction begon echter ook om een andere reden te trenden, een reden die oude fans boos maakte.

Beroemdheden op sociale media hebben altijd een verificatiepictogram om zichzelf te scheiden van fanaccounts. One Direction is niet anders. Fans merkten vandaag echter dat hun accountverificatiepictogram is weggenomen en ze nemen dit niet licht op.

Terwijl sommigen van Twitter een agressieve benadering gebruikten bij het uiten van hun gevoelens, wilden anderen gewoon weten waarom.

Volgens de veelgestelde vragen over verificatie van Twitter kunnen accountverificaties om meerdere redenen worden verwijderd. Een van de veelvoorkomende redenen is inactiviteit van een account. Het inactieve accountbeleid van Twitter stelt voor dat gebruikers ten minste om de zes maanden moeten inloggen op hun accounts, om te voorkomen dat ze als inactief worden beschouwd. Velen vermoeden dat dit de reden is voor het verlies, vooral sinds hun laatste Twitter-bericht in juli 2020 werd geplaatst.

Twitter heeft dit probleem ook gebruikt om memes te maken op basis van de verwijdering van de verificatie. Hoewel meerdere gebruikers op Twitter dit niet erg vonden, werden velen die er wel om gaven, komisch geïnspireerd door het nieuws.

Vanaf deze publicatie verschijnt het blauwe vinkje dat verificaties aangeeft nog steeds niet op de officiële Twitter-pagina van One Direction.

Zelfs te midden van deze verwarring tweette groepslid Louis Tomlinson een verjaardagsbericht naar Payne. Vanaf deze publicatie hebben bandleden Harry Styles, Niall Horan en voormalig bandlid Zayn Malik echter niets gezegd.

Simon Cowell, opgericht in 2010 op The X Factor, tekende in 2010 One Direction bij Syco Records. Nadat ze veel lof oogstten met hun hit "What Makes You Beautiful", werden ze een van de meest succesvolle groepen ter wereld.

Nadat Malik de groep in 2015 verliet, bracht One Direction nog een album uit, Made in the A. M., voor hun pauze. Hoewel het geen officiële breuk was, heeft geen van de leden sindsdien samen opgetreden of muziek gemaakt.

Elk lid van de groep is actief gebleven op sociale media en Payne, Tomlinson en Malik zijn sindsdien vaders geworden. Ze zijn allemaal succesvol geweest als soloartiesten en werden de eerste groep die elk lid hun eigen nummers liet debuteren in de top 10 van de Billboard Hot 100. Styles heeft schijnbaar het meeste succes gehad als soloartiest en is de enige lid om een Grammy Award te winnen.

Alle muziek van One Direction en zijn individuele leden is beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music. Payne is het enige groepslid dat onlangs nieuwe muziek heeft uitgebracht - zijn nummer "Sunshine" wordt op 27 augustus uitgebracht.

Aanbevolen: