Zal Kourtney Kardashian vertrekken voordat 'KUWTK' eindigt?

Inhoudsopgave:

Zal Kourtney Kardashian vertrekken voordat 'KUWTK' eindigt?
Zal Kourtney Kardashian vertrekken voordat 'KUWTK' eindigt?
Anonim

Met de aankondiging dat Keeping Up With The Kardashians in 2021 stopt, deelden fans hun verdriet op sociale media. Mensen zijn tegenwoordig in een nostalgische bui, ze herinneren zich de hilarische dingen die de familie zei en kijken naar oude afleveringen.

Al een tijdje horen fans het gerucht dat Kourtney Kardashian KUWTK zal verlaten. Dat is triest om te horen, aangezien de show binnenkort eindigt en fans zouden graag zien dat Kourtney blijft. Het is gek om te bedenken dat de show niet meer in de lucht is, omdat het zo'n constante aanwezigheid op reality-tv is geweest.

Laten we eens kijken hoe Kourtney denkt over de iconische realityshow waar ze vanaf het begin deel van uitmaakte.

Afscheid nemen?

Kourtney Kardashian is de afgelopen tien jaar een groot deel van het popcultuurlandschap geweest, sinds de show in 2007 in première ging. Ze creëerde haar lifestyle-merk Poosh en fans zijn dol op alles wat ze deelt, of het nu een avocado is puddingrecept of haar trainingsroutine.

Kourtney Kardashian besloot dat ze niet langer een belangrijk castlid van KUWTK wilde zijn. Dit zorgt ervoor dat fans zich afvragen of ze de show officieel zal verlaten voordat deze in 2021 afloopt.

Kourtney Kardashian draagt een zonnebril
Kourtney Kardashian draagt een zonnebril

Het blijkt dat Kourtney hier en daar in de show zal zijn, omdat ze enkele "uitzonderingen" heeft gemaakt op haar keuze om er nooit meer in te verschijnen.

Volgens Raffinaderij 29 zei Kourtney: "Ik heb besloten een grote stap terug te doen in het filmen en eigenlijk gewoon kiezen wat ik de camera's laat volgen." Ze zei dat als er "iets is dat Ik denk dat het interessant is om te filmen, of ik ben opgewonden om te filmen", dan zal ze in de show te zien zijn.

Fans zijn absoluut in de war, want hoewel ze zei dat dat niet in de show zou zijn, is ze in sommige scènes geweest. Volgens Showbiz Cheat Sheet vroeg een fan op Reddit "is ze echt voorgoed gestopt?" en een ander antwoordde: "nee, ze staat de rest van het seizoen in de promo. [Ik] weet niet waarom ze deze pauze van twee weken melkt die ze een jaar geleden nam."

Te giftig

Volgens Raffinaderij 29 praatten Kourtney en Kim en Kourtney zei: "Ik heb gewoon het gevoel dat ik in een hamsterwiel zit en het is niet iets dat ik kan blijven doen."

Toen de realityster werd geïnterviewd door Vogue Australia, vertelde ze dat ze het "giftig" vond om de show te filmen. Ze legde uit: "Ik film de show al 14 jaar non-stop. Ik voelde me onvervuld en het werd een giftige omgeving voor mij om het zo'n groot deel van mijn leven te blijven innemen. Privacy is iets waar ik voor ben gekomen om die balans tussen privémomenten en deelname aan een realityshow te waarderen en te vinden, is moeilijk."

Cheat Sheet wijst erop dat veel van Kourtney's fans zich afvragen of ze op KUWTK is gebleven omdat ze het salaris nodig had. Ze vermelden dat terwijl ze Poosh heeft, ze daar misschien niet veel geld mee kan verdienen. Een fan postte op sociale media: "Ze moet doorgaan met de show voor geld en ze wil echt een privéleven leiden."

People.com vermeldt dat Kim en Kourtney elkaar pijn hebben gedaan in de eerste aflevering van seizoen 18, wat absoluut een schokkend moment was. Kim vond dat Kourtney niet hard genoeg werkte om de serie te filmen, en Kourtney wilde 'grenzen', dus ze hadden moeite om oog in oog te zien.

Kris Jenners Take

In januari 2020 deelde Kris Jenner mee dat ze niet dacht dat Kourtney nog zou stoppen.

Ze verscheen op The Elle DeGeneres Show en zei: "Nee, nou, ten eerste, niet noodzakelijk." Ze legde toen uit: "Ik denk dat Kourtney een soort van grenzen heeft, wat volkomen begrijpelijk is" en vervolgde: "Maar nee, ik denk niet dat ze volledig heeft bevestigd dat ze niet in de show is. Laten we zeggen dat het een beetje gekker wordt voordat het beter wordt, en er gebeuren nogal gekke dingen."

Wanneer KUWTK terugkomt voor seizoen 19, lijkt het erop dat er discussies zullen zijn over de vraag of Kourtney haar vierde baby krijgt met haar ex Scott Disick. Kris Jenner vraagt haar: "Ben je zwanger?" in de trailer, volgens Us Weekly.

Hoewel Kourtney Kardashian zegt dat ze KUWTK verlaat, verschijnt ze in sommige scènes in de trailer van seizoen 19, en ze zei wel dat ze soms terug zou komen. Dus ook al zullen kijkers haar niet in elke aflevering van het laatste seizoen kunnen bijhouden, het klinkt alsof ze in genoeg scènes zal zijn, wat goed nieuws is voor trouwe fans.

Aanbevolen: