Elk Grey's Anatomy-personage dat een comeback kan maken voordat het eindigt

Inhoudsopgave:

Elk Grey's Anatomy-personage dat een comeback kan maken voordat het eindigt
Elk Grey's Anatomy-personage dat een comeback kan maken voordat het eindigt
Anonim

De toekomst van Grey's Anatomy is nog nooit zo onzeker geweest. We weten dat voordat seizoen 16 zelfs maar plaatsvond, seizoen 17 ook groen verlicht was, dus we zijn in ieder geval nog een jaar veilig. 17 seizoenen is echter een indrukwekkend lange looptijd en aangezien de finale van dit jaar niet verloopt zoals gepland vanwege de huidige pandemie, voelt het inderdaad erg dubieus.

Gedurende de loop van Grey's Anatomy moesten we behoorlijk wennen aan het verlaten van belangrijke personages. Als seizoen 17 echter het laatste is, is het mogelijk dat we meer opbrengsten dan verliezen krijgen. Natuurlijk zijn sommige personages onmogelijk terug te halen en zijn anderen misschien niet welkom nadat ze achter de schermen zijn ontslagen wegens slecht gedrag, maar er zijn nog steeds nogal wat personages die een volledige comeback kunnen maken. Laten we eens kijken wie ze zijn!

15 april zou een gemakkelijke manier zijn om fans blij te maken

Niemand was meer van streek over het feit dat April de boot kreeg dan actrice Sarah Drew zelf. Ze legde aan de Hollywood Reporter uit dat haar was verteld dat er tegen het einde van seizoen 14 gewoon te veel personages waren om haar in de buurt te houden. April kreeg echter een mooi afscheid en technisch voor zover we weten, woont ze niet te ver van het ziekenhuis. Haar terugbrengen zou een makkie zijn.

14 We willen allemaal Arizona weer zien

Arizona werd al snel een favoriet bij de fans zodra ze ons leven binnenkwam. De rockstar, de kinderchirurg die foetale chirurg werd, vertrok zodat zij en Callie hun dochter samen in New York konden opvoeden. Hoewel velen nog steeds boos zijn over het feit dat Callie haar zoiets oplegt, zouden we veel willen vergeven als we de kans kregen om ons meisje in te halen.

13 Callie is een waarschijnlijke terugkeer

Callie maakt net zo goed een comeback als Arizona. Voor zover we weten, wonen ze allebei in New York, dus eigenlijk zijn ze maar een telefoontje verwijderd. Het zou speciaal zijn om Callie terug te laten komen en we zouden graag de kans krijgen om afscheid te nemen van het meisje Sofia, maar we hopen dat de schrijvers beter weten dan dat ze opduikt met Penny Blake op sleeptouw.

12 Stephanie verdient een comeback

We hebben Stephanie Edwards niet meer gezien of gehoord sinds haar hartverscheurende seizoen 13 finale/exit. Hoezeer we ook genoten van het feit dat ze de dag redde en uiteindelijk besloot om daarna te stoppen om de wereld rond te reizen, we hebben het gevoel dat we haar weer zouden moeten zien voordat de serie afloopt. Misschien niet als chirurg, maar als een oude vriend.

11 Nathan kan opduiken

Nathan zou een gemakkelijke cameo zijn als de schrijvers besloten hem terug te hebben. Het zou niet moeilijk zijn om een reden op te schrijven om hem en Megan te laten overvliegen vanuit Californië. Van alle potentiële opbrengsten is hij echter degene waar we het minst enthousiast over zijn. Zijn verhaal was mooi ingepakt, dus wat hebben we echt van hem nodig?

10 Iedereen wil Alex terug zien komen, behalve misschien Justin Chambers

Alex Karev was bijna de laatste van de bemanning van Meredith die het ding aan haar zijde beëindigde. Zoals fans echter al weten, besloot hij het afgelopen seizoen abrupt te stoppen. De serie beëindigen zonder nog een optreden van Alex zou verwoestend zijn, maar Justin Chambers stopte letterlijk, dus we weten niet zeker of hij er klaar voor zou zijn.

9 Je weet dat ze erover nadenken…

De reactie op het hele Alex-to-be-with-Izzie-gedoe is gemengd. Niemand heeft Izzie gemist, maar als de enige manier om Alex terug te laten komen voor een bezoek is als ze er is, dan denken we dat de meeste fans dat goed vinden. Kunnen we ons allemaal even voorstellen hoe ongelooflijk het zou zijn als ze zou komen opdagen en Jo op de een of andere manier 5 minuten alleen met haar zou hebben…

8 Een Olivia Cameo zou als een schattig klein paaseitje zijn

Verpleegster Olivia was nooit een hoofdpersoon, maar fans die haar al vanaf het begin volgen, zouden haar in een oogwenk kunnen herkennen. Ze heeft ook eerder een comeback gemaakt, nadat ze in het 14e seizoen kort was verschenen. We denken dat het een leuk paasei zou zijn om haar langs te laten komen.

7 Het hoofdevenement

Luister, we proberen Shonda Rhimes niet te vertellen hoe ze haar werk moet doen, maar als ze Cristina niet terugbrengt voor de seriefinale, moet ze stoppen met de showbusiness. Cristina Yang is zonder twijfel het beste personage dat de show ooit heeft gehad. Ze verdient het om erbij te zijn als het verhaal van Meredith eindelijk is afgelopen en we verdienen het om haar daar te zien!

6 Kan Shane net zo goed terugbrengen als we toch bezig zijn

Shane Ross zou een makkelijk personage zijn om terug te halen als Cristina Yang er al invliegt. Toen ze vertrok om in Zwitserland te gaan werken, ging hij met haar mee. Natuurlijk was niemand te verscheurd over het verlies van de man, maar als hij mee wil, zullen we zeker bijpraten!

5 Preston heeft zijn comeback al gemaakt, maar zou er nog een in de toekomst kunnen komen?

Fans waren behoorlijk gevloerd toen Preston Burke zijn korte terugkeer maakte in seizoen 10. Zijn verhaal pakte goed uit, dus het zou interessant zijn om te zien hoe ze hem zelfs terug in de show zouden schrijven. We kunnen ons misschien voorstellen dat hij bij Cristina langskomt om te kijken hoe het gaat.

4 We zijn altijd blij om Addison te zien

Addison is sinds seizoen 8 niet meer in het ziekenhuis verschenen, maar het is bekend dat ze invliegt voor noodgevallen. We denken dat zowel Shonda als fans Kate Walsh graag terug zouden hebben voor een aflevering of 2, dus als ze een spel is, denken we dat het zal gebeuren. Het zou ook een geweldige manier zijn om vervolginformatie over de Private Practice-personages te krijgen.

3 Erica Hahn is niet erg waarschijnlijk

Het is heel lang geleden dat we Erica Hahn hebben gezien. De cardiolegende is niet meer aanwezig sinds seizoen 5 en ze was niet zo blij toen ze wegging. Hoewel het leuk zou zijn om haar een klein plekje in het laatste seizoen te geven voor fans van de oude school, zou het niet zo belangrijk zijn als het terugbrengen van enkele van de anderen.

2 We hebben het gevoel dat er meer uit Leah Murphy komt

Na een echt gênante eerste run in het ziekenhuis, werd Leah Murphy terecht ontslagen. Echter, 3 seizoenen later verscheen ze in veel betere vorm. Ze had haar vak verbeterd en we waren eigenlijk heel blij om haar te zien slagen. Dat gezegd hebbende, als ze willen dat ze terugkomt, denken we niet dat het te moeilijk zou zijn.

1 Is het niet raar dat we niets over Molly hebben gehoord?

Molly is de zus van Lexie en de halfzus van Meredith. Ze is het enige lid van de Gray-clan dat is overgebleven na Meredith, dus het is behoorlijk bizar dat de schrijver nog geen manier heeft gevonden om haar binnen te sluipen. Ze vinden tenslotte niets leuker dan familiereünies voor Meredith verrassen. We dachten dat het passend zou zijn om haar te laten zien voor een afscheid.

Aanbevolen: