Geen huwelijkse voorwaarden: hoeveel moet Cardi B compenseren tijdens een echtscheiding?

Inhoudsopgave:

Geen huwelijkse voorwaarden: hoeveel moet Cardi B compenseren tijdens een echtscheiding?
Geen huwelijkse voorwaarden: hoeveel moet Cardi B compenseren tijdens een echtscheiding?
Anonim

Cardi B haalde de afgelopen week het nieuws toen ze onthulde dat zij en manlief en Migos-lid, Offset, officieel zouden gaan scheiden. Nadat ze in 2017 bekendheid kreeg met haar rapnummer "Bodak Yellow", is Cardi B niet meer te stoppen. Hoewel ze al een tijdje bestaat, heeft haar rapcarrière haar zeker goed gediend. Cardi en Offset hadden een spontane bruiloft in 2017 en namen hun eerste pauze van elkaar in 2018.

Na 2 jaar leek het duo sterker dan ooit, vooral nadat ze hun dochtertje Kulture hadden verwelkomd. Hoewel de twee tot over hun oren verliefd leken te zijn, namen de zaken een wending en heeft Cardi officieel de scheiding aangevraagd. Fans hebben hun steun aan de rapartiest gestuurd, maar een ding dat ze ook hebben opgepikt, is dat de twee geen huwelijkscontract lijken te hebben getekend!

Cardi B & Offset niet meer

Cardi B en Migos' eigen, Offset, gaan sterk sinds het duo in het geheim trouwde. Hoewel ze tijdens hun relatie zeker een groot deel van de ups en downs hebben meegemaakt, inclusief een tijdelijke splitsing in 2018, lijkt het alsof het paar er niet meer is. De "Bodak Yellow"-rapper maakte vorige week bekend dat ze na 3 jaar huwelijk de scheiding van Offset had aangevraagd.

Het paar lijkt ook geen huwelijkscontract te hebben, wat betekent dat Cardi dan gedwongen zou zijn om meer dan 50% van de activa en inkomsten te betalen die ze tijdens hun tijd samen hebben verdiend. Gezien het feit dat Cardi haar fortuin heeft laten groeien tot $24 miljoen sinds haar debuut in 2015, zou dat betekenen dat Offset ergens tussen de $10 en $12 miljoen zou kunnen krijgen als een rechter dit verklaart.

Dit is zeker een moeilijke tijd voor zowel Cardi als Offset, maar het is niet de eerste keer dat Cardi wil scheiden. Tijdens hun splitsing in 2018 waren er geruchten over echtscheiding naar voren gekomen, maar het paar slaagde erin om dingen te verwerken en zich te concentreren op de zorg voor hun dochter, Kulture Cephus. Hoewel de geschiedenis zich misschien herha alt, lijkt het erop dat Cardi B deze keer zeker is en klaar is om officieel van manlief Offset te scheiden. Veel fans geloofden dat het paar gaat scheiden vanwege bedrog, maar dat lijkt niet het geval te zijn.

Cardi B maakte duidelijk dat ze ervoor kiest Offset te verlaten omdat hun huwelijk 'onherstelbaar stuk is'. Ze onthulde ook dat ze voorgoed klaar was met ruzie maken met Offset en eruit wilde. Naast dat de twee niet meer met elkaar overweg konden, maakte Cardi ook duidelijk dat ze allerminst verdrietig is over hoe het is gelopen. De "WAP"-rapper onthulde dat ze niet eens een traan heeft gelaten over de scheiding en wil dat fans weten dat het "OK" met haar gaat.

Cardi B heeft duidelijk gemaakt dat ze zich wil concentreren op het zijn van een moeder voor haar 2-jarige dochter, en natuurlijk haar carrière, die momenteel de heetste is die het ooit is geweest. Met het succes van "WAP", naast Megan Thee Stallion, heeft Cardi B niets dan geweldige dingen op haar pad.

Aanbevolen: