Kelly Clarkson-fans schaduwen haar ex-man terwijl rechter hun huwelijkse voorwaarden handhaaft

Kelly Clarkson-fans schaduwen haar ex-man terwijl rechter hun huwelijkse voorwaarden handhaaft
Kelly Clarkson-fans schaduwen haar ex-man terwijl rechter hun huwelijkse voorwaarden handhaaft
Anonim

Kelly Clarkson-fans zijn verheugd nadat bleek dat een rechter de huwelijkse voorwaarden heeft gehandhaafd in haar bittere echtscheidingsstrijd met ex-man Brandon Blackstock.

TMZ meldt dat Clarkson The Voice begon toen ze een e-mail ontving van haar advocaten.

De zangeres "Since You've Been Gone" en "slacht een schreeuw" van vreugde, met collega-coaches Blake Shelton en Ariana Grande die naar verluidt meededen aan de vieringen.

Kelly Clarkson en Brandon Blackstock
Kelly Clarkson en Brandon Blackstock

De beslissing betekent dat Clarkson het grootste deel van haar vermogen en inkomen behoudt.

Vorige maand had Clarkson - naar verluidt $ 45 miljoen waard - tijdelijk de opdracht gekregen om Blackstock bijna $ 200.000 per maand aan alimentatie voor echtgenoten en kinderen te betalen.

De documenten onthulden ook dat de drievoudig Grammy-winnaar persoonlijk $1, 583, 617 per maand verdient.

TMZ meldt nu dat Clarkson het leeuwendeel van hun bezittingen zal houden, inclusief de Montana-ranch waar haar ex-man momenteel woont.

Blackstock had de huwelijkse voorwaarden betwist en wilde hun eigendommen 50/50 splitsen - maar een rechter heeft naar verluidt zijn verzoek afgewezen.

Bronnen voegen eraan toe dat Clarksons vriend en collega-coach Shelton onlangs de banden verbrak met muziekmanager Blackstock, die de countryzanger een aantal jaren had geleid.

Clarkson heeft nu het recht om de Montana-ranch te verkopen, aangezien zij degene is die hem heeft gekocht, volgens het rapport.

Ze heeft de primaire voogdij gekregen over hun minderjarige kinderen - River, zeven, en Remington, vijf.

Kelly Clarkson-fans gingen naar sociale media om de vreugde van de winnaar van de American Idol-winnaar te delen.

Kelly Clarkson met haar kinderen
Kelly Clarkson met haar kinderen

"Ik ben blij voor haar. Hij is een varken. Ik geloof niet dat iemand het zou moeten redden op de rug van iemand anders, man of vrouw. Verkoop de ranch voor wat het hem waard is. bezorgd om zijn kinderen, " las een opmerking.

"Goed, hij zou geen cent moeten krijgen. Hij stal van haar via zijn managementbedrijf, samen met zijn vader", zei een fan in een niet-geverifieerde beschuldiging.

"Goed voor haar!!! Ik had gehoopt dat dit voor haar zou werken. Wat heeft een huwelijkscontract anders voor zin als het niet standhoudt bij een scheiding? Ze zouden ijzersterk moeten zijn. Dit De zaak had niet eens zo ver mogen gaan. Als hij de huwelijkse voorwaarden tekende, dan DAT is DAT. Wat een nare man", viel een derde persoon in.

Aanbevolen: