Rupert Grint heeft geen voorwaarden voor een terugkeer naar Harry Potter

Inhoudsopgave:

Rupert Grint heeft geen voorwaarden voor een terugkeer naar Harry Potter
Rupert Grint heeft geen voorwaarden voor een terugkeer naar Harry Potter
Anonim

Als een van de grootste en meest succesvolle filmfranchises in de geschiedenis, wordt de Harry Potter-franchise al jaren breed uitgemeten. De meeste fans weten dat het tijdens het filmen niet perfect was, en hoewel de franchise de afgelopen jaren een slechte pers heeft gehad, heeft het nog steeds een sterke en loyale aanhang.

De originele films zijn legendarisch, en ze hielpen Rupert Grint een grote naam te worden in zowel film als televisie.

Zou Grint na al die tijd terugkeren in de rol van Ron Wemel? Laten we eens kijken wat hij erover te zeggen had!

De Harry Potter-filmfranchise had een van de meest verwachte debuut in de geschiedenis

Tijdens de jaren 2000 sprong de Harry Potter-franchise van de pagina's van J. K. Rowlings romans naar het grote scherm, in wat gemakkelijk een van de meest verwachte filmdebuut in de geschiedenis was. Het ingebouwde publiek, evenals de positieve buzz rond The Sorcerer's Stone, stuwden de film naar mainstream succes en startte een van de grootste filmfranchises in de geschiedenis.

Hoewel er niet zoiets bestaat als een slam dunk als het gaat om de wereld van aanpassingen, is het moeilijk te geloven dat er veel mensen waren die de in behandeling zijnde film als een potentiële flop zagen. Het had gewoon te veel positieve dynamiek om te mislukken, en toen de films eenmaal begonnen waren, keek de hele wereld toe.

Van 2001 tot 2011 domineerde de Harry Potter-franchise het gesprek over de popcultuur. Deze films waren enorm succesvol en de 8 films die in de hoofdfranchise werden uitgebracht, genereerden meer dan $ 7,7 miljard aan box office-inkomsten.

Er waren veel elementen die de franchise tot een succes hebben gemaakt, waaronder de perfecte castingkeuzes.

Rupert Grint was geweldig als Ronald Wemel

Een van de vele briljante castingbeslissingen die werden genomen, was om Rupert Grint in de rol van Ron Wemel te plaatsen. Natuurlijk waren er veel getalenteerde mensen voor de rol, maar Grint had geen betere keuze kunnen zijn voor het personage.

Net als zijn mede-jonge co-sterren, was Grint geenszins een begrip toen hij werd gecast als Ron Wemel. De dingen veranderden echter drastisch voor de artiest en zijn medesterren toen die eerste film een hit werd aan de kassa.

Beroemdheid was aanvankelijk gemakkelijk voor de ster, maar na verloop van tijd werd het moeilijker.

"Voor de eerste paar Harry Potter-films leefde ik de droom. De reden dat ik auditie deed was omdat ik van de boeken hield. Toen ik er drie of vier mocht filmen, begon ik een overweldigende verantwoordelijkheid te voelen omdat ze waren zo fenomenaal populair. Het hele gedoe van pers en rode loper was een aanslag op de zintuigen. Ik blink niet uit in dat soort omgeving, "zei hij.

De verleiding om te stoppen was groot, maar Grint hield het vol en hij verzekerde zichzelf van een vaste plaats in de filmgeschiedenis.

Hoewel het vele jaren geleden is dat Grint Ron op het grote scherm speelde, zouden veel fans niets liever willen dan dat hij terugkeert naar de rol die hem beroemd heeft gemaakt.

Hij heeft geen voorwaarden voor een terugkeer naar de franchise

Dit gesprek kwam echt tot een hoogtepunt toen de Harry Potter-reünie plaatsvond. Het was een langverwacht tv-evenement waar miljoenen mensen op afstemden, en het had de fandom die op de trommel sloeg voor de terugkeer van Grint.

Bij het voorschotelen op de reünie zei Grint: "Die films waren onze kindertijd. We zijn opgegroeid op die sets, dus het heeft een ongelooflijke betekenis voor ons allemaal. Het is 10 jaar geleden dat we de laatste film inpakten en we' heb elkaar daartussen nogal wat gezien, maar niet veel."

Dit is waar het interessant wordt. Het was tijdens zijn gesprek met ET Online dat de acteur het had over een mogelijke terugkeer naar zijn iconische rol.

"Er is veel gepraat over [Ron opnieuw spelen] met alles wat er gaande is en ik heb het gevoel dat ik dat personage ben. Ik denk dat ik in het begin een heel vreemde relatie met hem had, maar ik heb het gevoel dat er veel mij daarbinnen, dus ik ben behoorlijk beschermend tegen hem. Ik heb niet echt een goede reden om nee te zeggen, ik ben erg trots om er deel van uit te maken, "zei hij.

Na het lezen van dit citaat, kunnen we zeker zien waar hij vandaan komt. Het personage was een belangrijk onderdeel van zijn leven toen hij opgroeide, maar voor sommigen kon dit ervoor zorgen dat ze de andere kant op rennen. Grint heeft echter een positieve kijk op de dingen.

Hoewel het waarschijnlijk nooit zal gebeuren, is het nog steeds verfrissend om te weten dat Rupert Grint aan boord zou zijn om zijn iconische rol opnieuw te spelen.

Aanbevolen: