Had Gwen Stefani huwelijkse voorwaarden toen ze van Gavin Rossdale scheidde?

Inhoudsopgave:

Had Gwen Stefani huwelijkse voorwaarden toen ze van Gavin Rossdale scheidde?
Had Gwen Stefani huwelijkse voorwaarden toen ze van Gavin Rossdale scheidde?
Anonim

Na 13 jaar huwelijk besloot Gwen Stefani in 2015 te stoppen met haar ex-man Gavin Rossdale nadat ze had ontdekt dat de man die ze ooit de liefde van haar leven noemde, een dubbelleven leidde.

De Britse muzikant werd betrapt op valsspelen door zijn wederhelft toen ze een reeks suggestieve sms-berichten op de iPad van de familie vond, wat meer dan genoeg bewijs was voor de Hollaback Girl-zangeres om haar voormalige vlam erover te confronteren - wat hem ertoe aanzette om te bekennen dat hij vals speelde.

De splitsing was verwoestend voor Stefani - die nu getrouwd is met Blake Shelton - vooral omdat ze volledig overrompeld was door de affaire. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de twee ook ouders zijn van drie jongens: Kingston, Zuma en Apollo, wat betekende dat Stefani door het huwelijk te beëindigen ook het gelukkige gezinsleven verbrak waarvan ze ooit dacht dat ze dat deelde met Rossdale en de kinderen.

Bronnen beweerden dat de Glycerine-ster een romantische relatie had gehad met de oppas, Mindy Mann, die haar baan verloor kort nadat Stefani ontdekte wat er binnenkwam als ze niet in hun huis in LA was. Hier is het dieptepunt …

Was Gwen Stefani klaar voor de scheiding?

In een interview met Harper's Bazaar zei de zangeres van No Doubt dat ze zichzelf maandenlang had gemarteld nadat ze bewijs had gevonden dat haar man niet zo trouw was geweest in haar huwelijk.

Stefani zei dat ze op een dag de iPad van het gezin had gebruikt, die toevallig was gesynchroniseerd met Rossdale's eigen Apple-apparaten (slechte zet), en zo waren alle zorgen over vals spelen ontstaan.

Na het lezen van enkele zeer expliciete berichten tussen Rossdale en de oppas, vertelde Stefani de publicatie dat ze de zaak ongeveer acht maanden geheim hield terwijl ze probeerde te begrijpen dat haar man een dubbelleven leidde.

De blonde schoonheid beschreef de beproeving als "hel", omdat ze zichzelf alleen maar martelde door de situatie niet eerder aan te pakken - maar Stefani moest ook aan haar kinderen denken en hoe het hen zou beïnvloeden als Rossdale dat deed, in feite, cheat.

"Iedereen weet wat er daarna gebeurde… Ik weet duidelijk de datum", herinnert ze zich. "Het was het begin van de hel. Zoals zes, zeven, acht maanden marteling, proberen dit grote geheim te achterhalen."

Ze gaf toe dat ze zin had om iedereen te vertellen over Rossdale's manier van vreemdgaan, maar ze wist dat ze haar kinderen hierdoor enorm pijn zou doen, dus Stefani koos ervoor om in plaats daarvan te bidden.

Wat er gebeurde was bidden. Dat is mijn jeugd, zo ben ik opgevoed. En ik denk dat ik daarvan ben afgedwaald. Maar weet je dat als het zo erg wordt, je gewoon wanhopig wordt? Je zit op je knieën. Je bent als, 'Wat moet ik doen?' Je kunt niet eens naar je ouders gaan en ze vragen wat ze moeten doen.'

Heeft Gwen Stefani een huwelijkscontract gehad?

Tegen 2017 konden Stefani en Rossdale eindelijk een echtscheidingsconvenant bereiken, vijf jaar nadat ze hun eigen weg waren gegaan.

Opgemerkt moet worden dat de rechter van The Voice geen huwelijkse voorwaarden had opgesteld - vermoedelijk omdat ze ervan overtuigd was dat het huwelijk een leven lang stand zou houden.

Maar in plaats van een geldhongerige poging te doen om zoveel mogelijk geld van Stefani te krijgen, kwamen de twee overeen om een aantal van hun eigendommen te delen, samen met de gezamenlijke voogdij over hun drie zonen.

En het beste van de hele schikking was dat Rossdale niet om kinderbijslag vroeg, ook al had hij heel goed ergens in de marge van $ 75.000 kunnen vragen, aangezien hij drie kinderen deelt met de pop-superster, die ter waarde van een gerapporteerde $ 150 miljoen.

De twee stemden in met een ongelijke verdeling van eigendom, vertelde een bron aan People, waarbij Stefani het grootste deel nam, terwijl ze allebei instemden met 50-50 voogdij over hun kinderen.

Hoe Gwen Stefani terugkaatste na haar scheiding

Scheiden is nooit gemakkelijk, maar in plaats van bij het verleden stil te staan, besloot Stefani terug te keren naar de studio en haar derde album This Is What the Truth Feels Like op te nemen, dat in maart 2016 werd uitgebracht.

De meeste nummers zouden zijn geschreven met Rossdale in gedachten, en hoewel het opnameproces geen gemakkelijke taak was voor de moeder van drie, beschouwde ze de procedure als behoorlijk therapeutisch.

"Het is raar hoe de tijd zo snel kan gaan, vooral als je een moeder bent van drie jongens - ik ging uit die vreselijke tijd in mijn leven [haar scheiding in 2015 van Gavin Rossdale], en dat was toen ik schreef dat laatste record, "vertelde Stefani aan Vogue.

"Mijn leven viel uit elkaar", vervolgde ze. “[Het schrijven van het 2016-album] had niets anders te maken dan mijn eigen leven redden. Dat is een heel andere plek om te zijn. Halverwege [opname] word ik verliefd op deze cowboy-man - zoals, wat in godsnaam?"

Aanbevolen: