Hoe deze neppe Ed Sheeran meer dan 600k volgers op Instagram vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe deze neppe Ed Sheeran meer dan 600k volgers op Instagram vergaarde
Hoe deze neppe Ed Sheeran meer dan 600k volgers op Instagram vergaarde
Anonim

Er zijn in de loop der jaren genoeg Ed Sheeran-lookalikes geweest, maar niemand lijkt het zo goed te hebben gedaan als een bepaalde Instagram-gebruiker, die zijn opvallende gelijkenis met de Grammy-winnaar in zijn voordeel heeft gebruikt.

De "mysterieuze" man, die er vreemd genoeg voor kiest om zijn volledige naam niet op sociale media bekend te maken, zou volgens E! Nieuws, hoewel dit niet is bevestigd of ontkend door de lookalike zelf. Toch is hij een grote fan van Sheeran en heeft hij een indrukwekkende aanhang opgebouwd op platforms zoals Instagram om er simpelweg uit te zien als de wereldwijde superster.

De ongelooflijk beroemde singer-songwriter, die zijn lookalike in het verleden inderdaad heeft ontmoet, moet onder de indruk zijn van het feit dat de gebruiker van de sociale media alleen al op Instagram meer dan 600.000 volgers heeft verzameld, waar hij zijn fans op de hoogte houdt met om de dag nieuwe foto's van zichzelf, wat hem minstens 50.000 likes per foto oplevert.

Het is eerlijk om te zeggen dat deze man alle andere lookalikes die niet op de kar zijn gesprongen volledig heeft overtroffen en een merk heeft gecreëerd door gewoon op een populaire beroemdheid te lijken en zichzelf vervolgens op sociale media te promoten om er geld mee te verdienen. Waarom niet?

Ed Sheeran's Lookalike

Zoals gezegd, wordt aangenomen dat de naam van de man Nic is, maar er is geen woord over zijn achternaam.

Het is gesuggereerd door E! Nieuws dat hij Duits zou kunnen zijn, aangezien hij onlangs in een Q&A op TikTok verscheen, waar hij een reeks vragen beantwoordde in wat zijn moedertaal lijkt te zijn.

In april 2020 had Nic iets meer dan 450.000 volgers, en dat aantal is sindsdien gestegen tot een indrukwekkende 630.000 volgers.

Het is duidelijk dat Nic ook in de muziekindustrie werkt: volgens zijn profielbeschrijving werkt hij als artiestmanager en studio-ingenieur, hoewel het onduidelijk is voor welke artiesten hij het voorrecht heeft gehad om voor te werken.

Hij behandelt zijn Instagram-pagina heel delicaat in die zin dat deze niet gevuld is met advertenties of willekeurige berichten; in plaats daarvan lijkt alles zorgvuldig samengesteld voor het doel van zijn publiek.

Van foto's waarop hij een enorme gelijkenis vertoont met Sheeran tot het plaatsen van covers van zichzelf terwijl hij de liedjes van laatstgenoemde zingt en gewoon mensen op de hoogte houdt van zijn aankomende muziekprojecten, Nic lijkt zijn publiek te hebben gevonden en degenen die hem volgen zijn duidelijk onder de indruk van wat ze zien en horen.

Een van Nic's recente foto's vergaarde iets meer dan 70.000 likes, wat krankzinnig is voor iemand die naam maakte als een Sheeran-lookalike.

Zijn vriendin plaatste een TikTok-video van het paar en om te zeggen dat Nic wordt gebombardeerd met Sheerans fans zou een understatement zijn. Mensen zijn er duidelijk van overtuigd dat hij het is terwijl ze smeken om handtekeningen en selfies.

"In het openbaar kunnen mensen niet echt het verschil zien tussen de inheemse Beierse en de originele Ed Sheeran. Daarom kan Nic zichzelf vaak niet redden van schreeuwende fans," zei ze. "Mijn vriend ziet eruit als een beroemdheid.”

Nieuws van Nic's succes als Sheeran's lookalike komt te midden van de onthulling van de zanger van "South of the Border", hij overwoog te stoppen met muziek om zijn aandacht te richten op het vaderschap en een huidige vader te zijn voor zijn dochter Lyra.

Tijdens een chat met SiriusXM onthulde de roodharige hitmaker: In mijn vrije jaar was ik een beetje op zoek naar wie ik was omdat ik een tijdje stopte met het spelen van muziek. En muziek is helemaal mij als persoon.

“En toen had ik mijn dochter - nou ja, mijn vrouw had onze dochter, maar ik ben een ouder. En toen dacht ik: 'Dat is het, dit ben ik, ik word gewoon een vader, ik ga geen muziek meer spelen.'"

Maar terwijl hij quality time doorbracht met zijn vrouw en dochter, veranderde Sheeran van gedachten en realiseerde hij zich dat het alleen maar goed voor hem was om door te gaan met het maken van muziek, zodat zijn kind op een dag kan opgroeien en zien wat het is om hard te werken ethiek kan doen voor iemands carrière.

“Ik denk dat het belangrijker is dat mijn dochter opgroeit in de wetenschap dat haar ouders de arbeidsethos hebben… en ervan houden om hun baan te creëren en ervan te genieten en dat te zien in plaats van je vader als technisch werkloos te zien.

Ze heeft met mij in de opnamecel gezeten, op mijn schouder geslapen en dat soort dingen. Het hangt ervan af - ze heeft nu een leeftijd waarop ze gewoon op pad is en wakker is, maar in de eerste twee maanden slapen ze ongeveer 21 uur per dag.”

Sheeran maakte een triomfantelijke comeback met zijn eerste single in twee jaar Bad Habits die de Top 10 bereikte in tientallen landen over de hele wereld. Het nummer is afkomstig van zijn aankomende vijfde studioalbum, dat volgens fans Subtract zal heten, in de traditie van de eerste drie albums die allemaal vernoemd zijn naar numerieke symbolen.

Aanbevolen: