Zayn Malik heeft zojuist onverwachte IG-foto's gepost na maanden offline

Inhoudsopgave:

Zayn Malik heeft zojuist onverwachte IG-foto's gepost na maanden offline
Zayn Malik heeft zojuist onverwachte IG-foto's gepost na maanden offline
Anonim

Zayn Malik ging echt van de grid. Afgezien van zijn 'To Begin Again'-collab in maart en een bericht over de FreePalestine-beweging in mei, heeft je man dit jaar zijn leven voor zichzelf gehouden!

Of dat nu komt door zijn publieke worsteling met geestelijke gezondheid of gewoon een keuze om zijn persoonlijke leven bewust privé te houden (hij en Gigi Hadid zijn open geweest over hun keuze om het imago van baby Khai offline te houden), een jaar zonder veel Zayn content heeft ervoor gezorgd dat fans zich afvragen wat er aan de hand is.

Nu is hij terug op zijn socials met enkele verrassende antwoorden voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe hij zijn tijd tegenwoordig doorbrengt. Bekijk het laatste bericht van deze 1D-zanger die solo-ster is geworden, plus wat zijn fans erover te zeggen hebben.

Zayn's Gone Fishing

Waar is hij geweest? Vissen, blijkbaar. We kennen allemaal de liefde van de familie Hadid-Malik voor het buitenleven, maar niet veel mensen verwachtten dat stadsjongen Zayn het plattelandsleven zo zou omarmen.

Op de tweede foto van zijn bericht zonder bijschrift, is meneer Malik te zien op een kalm meer (of vijver?) in een spijkerbroek, zijn tong uitgestoken en pronkend met een hengel. Het lijkt erop dat hij het daar echt naar zijn zin heeft, en hey, wat het hem ook uit de problemen houdt…

Fans zijn al geobsedeerd

Zoals je zou verwachten, was Zayns enorme fanbase enthousiast om hem weer online te zien. Berichten als "WHERE BEEN YOU BEEN" en "MISSED YOU" vullen het commentaargedeelte van zijn IG.

Mensen waren ook voorstander van zijn onverwachte vishobby, en (natuurlijk) super complimenteus over hoe de nieuwe vader van de sikje er in het algemeen uitzag.

Zijn nieuwe tatoeages zijn een mysterie

Sharp-eyed fans merkten ook dat Zayn van juli 2021 iets meer geïllustreerd is dan de Zayn van vroeger. Ze zijn er zeker van dat de lijn van het script langs zijn kaak, alleen zichtbaar op de eerste foto, een nieuwe toevoeging is aan de indrukwekkend grote tattoo-collectie van de zanger.

Het script is tot nu toe onleesbaar, maar fans op Twitter werken eraan om het zo snel mogelijk te decoderen. Zou het te maken kunnen hebben met Gigi of Khai? Aangezien hij geen onbekende is in het tatoeëren van symbolen van dierbaren op zichzelf, denken we dat dat een veilige gok is.

Andere fans geloven dat Zayns bovenoor ook nieuw getatoeëerd is.

"Anche all'orecchio", een fan getweet, "l'ha nuovo o sbaglio?" (Dat betekent 'ook het nieuwe oor, of heb ik het mis?' in het Italiaans.)

Met andere Twitter-gebruikers die "AND ZIJN OOR TOO OMG" schrijven van 1D-superfanaccounts zoals '@louizxstylez', kunnen we erop vertrouwen dat de toegewijde volgers van Zayn gelijk hebben in het opmerken van zijn nieuwe inkt. Laten we hopen dat de foto's blijven komen, zodat we erachter kunnen komen wat het allemaal betekent!

Aanbevolen: