Hailey Bieber heeft Selena Gomez zojuist onverwachte liefde gegeven op IG

Inhoudsopgave:

Hailey Bieber heeft Selena Gomez zojuist onverwachte liefde gegeven op IG
Hailey Bieber heeft Selena Gomez zojuist onverwachte liefde gegeven op IG
Anonim

Weet je hoe Hailey Bieber geen Twitter meer heeft? En haar IG alleen in het weekend opent? Dit soort dingen is de exacte reden.

Het model/beïnvloeder krijgt heel veel online haat nadat een kleine klik ervoor zorgde dat Selena Gomez's fans haar weer gingen trollen. Waarom? Ze vergeven Hailey nog steeds niet dat hij de voormalige vlam van hun favoriet heeft gepakt.

Hoewel zij en Justin Bieber gelukkig getrouwd lijken, zijn veel Selena's fans er nog steeds van overtuigd dat hun relatie ongezond is en dat Hailey verantwoordelijk is voor het uiteenvallen van Selena en Justin in 2018.

Terwijl beide vrouwen bezig zijn met het promoten van geestelijke gezondheid, zelfvertrouwen en empowerment van vrouwen, is hier het laatste incident waarbij fans haat kiezen voor Hailey (en eerlijk gezegd, zelfs voor Selena).

Hailey vond Selena's ELLE-cover leuk

Hailey gaf een klik van goedkeuring aan deze 'Latinx Issue'-omslag die werd gedeeld met ELLE's IG. Het heeft Selena gedrapeerd tegen een zijdezachte sprei in visnetten en een op de jaren 50 geïnspireerde blonde bob, die eruitziet als iemand die met Johnny Depp zou uitgaan in 'Cry-Baby'.

Een duim omhoog van Hailey voor een coverfoto? Hailey bouwde zelf haar hele carrière op modellenwerk, dus dat kan als een groot compliment worden beschouwd.

Selena's fans sleepten haar mee

Hailey's steun was NIET welkom in het commentaargedeelte van ELLE's IG, en werd ook niet gewaardeerd op Twitter door diehard Selena Gomez-fans.

"Haleyy vindt selena pic niet leuk", schreef een fan op Twitter. "Ze wil echt aandacht omdat ze weet dat we dit zullen zien…"

Sommige fans vochten zelfs tegen mensen die zeiden dat ze moesten chillen tijdens het trollen.

"'Niets mis met hailey die selena steunt' ja, we hebben geen steun nodig van deze vervelende vrouw, haar 1 fan en hater sinds dag 1" luidt een Tweet van een Selena-fanaccount. "Ze mag weg!"

Anderen hebben een groter probleem gevonden

Afgezien van het Hailey-drama, zijn de beste reacties op de IG-post van ELLE eigenlijk van teleurgestelde Latina-vrouwen. Velen voelen zich niet vertegenwoordigd door Selena, die van Mexicaanse afkomst is, maar altijd bij haar niet-Mexicaanse moeder in de Verenigde Staten heeft gewoond. Zoals een fan het uitdrukte: "ze heeft Latijnse roots, ze kan onze cultuur verkennen, maar niet voor ons spreken."

"Ze ziet er absoluut prachtig uit, maar er zijn zoveel andere Latina-artiesten die je had kunnen kiezen", luidt een andere opmerking met honderden likes. "Karol G of Natti Natasha, Becky G of Camila Cabello. Dit toont alleen maar aan dat ELLE meer Latina's in de bestuurskamer nodig heeft om deze beslissingen goed te keuren!"

"Hou ook van haar en hou van deze Marilyn Monroe-look, maar deze hoes is allesbehalve een weergave van een Latina-vrouw. Wat een schande", leest een ander.

Anderen kwamen voor Selena's gebruik van Latijns-Amerikaanse muzikale elementen in haar recente albums: "Ze kan reggeaton, cumbia, bachata of wat dan ook doen vanuit haar latin-roots, maar ze kan niet praten als het over serieuze onderwerpen gaat zoals onze worstelingen enz."

Ze merkten zelfs dat de fotograaf en stylist van de shoot geen Latinx waren. Het lijkt een gemiste kans, niet?

Aanbevolen: