Wat we weten over de rapcarrière van Tom Hardy

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de rapcarrière van Tom Hardy
Wat we weten over de rapcarrière van Tom Hardy
Anonim

Het is niet ongewoon om Hollywood-acts te zien met meerdere talenten die over verschillende velden gaan. Met Justin Timberlake als een opmerkelijke acteur en zanger en Twilight-ster Taylor Lautner met drie medailles van de World Karate-competitie, hebben deze sterren ons keer op keer laten zien dat er echt geen limiet is aan wat ze kunnen doen. Het zal daarom niet zo vergezocht zijn als we ze inspirerend noemen, omdat we via hen kunnen bevestigen dat één persoon echt alles kan hebben.

43-jarige Tom Hardy, vooral bekend als acteur, is een van de vele veelzijdige sterren die Hollywood ons heeft gegeven. De ster van Venom heeft ongetwijfeld een opmerkelijke acteercarrière, maar wat velen niet weten, is dat hij ook een rapper is… een behoorlijk goede zelfs. Verrast? Wij waren ook! Maar als hij half zo goed is als we beweren, waarom vraag je je dan af of hij nummers heeft uitgebracht en natuurlijk of er een toekomst voor hem is in rap. Lees verder om dit allemaal en meer te weten te komen!

7 Hij begon te rappen als tiener

Veel mensen ontdekken hun passie en interesses vrij laat in hun leven, maar voor sommigen komt het al heel vroeg tot hen. Tom Hardy was een van de laatsten. Het kostte hem slechts een paar jaar om zijn liefde voor rap te ontdekken en hij zette het een tijdje meedogenloos na. Tijdens een interview onthulde Hardy dat zijn muzikale reis als jonge jongen. "Ik begon met rappen toen ik 14 of 15 was", zei hij. Met al zijn jarenlange ervaring met schrijven en rappen, is het geen verrassing dat hij er zo goed in is.

6 Hardy dacht niet dat hij goed was

Ondanks het feit dat Hardy het als tiener ontdekte en er vrij vroeg mee begon, kreeg hij te maken met een probleem dat velen tot op de dag van vandaag plaagt… het knagende gevoel dat hij zich niet goed genoeg voelt. In zijn vroegste dagen dacht de acteur dat hij niet goed was in rappen. Hij heeft in het verleden zijn niet zo succesvolle carrière in de rap hieraan toegeschreven. "Omdat ik uit een mooie middenklassebuurt kom, was het moeilijk te verkopen en ik was niet erg goed", zei Hardy in een eerder interview.

5 Maar hij zat in een platenlabel

Hardy had misschien niet in zichzelf en zijn rapspel geloofd, maar er waren mensen die dat wel deden… productieve producers en talentscouts. De acteur herinnerde zich ooit dat hij een platencontract had en werkte met Grammy-bekroonde producers Warren Riker en Gordon Williams. Hij gaf ook toe ooit met Lauryn Hill en de manager van Pras te hebben gewerkt. Hardy twijfelde aan zichzelf maar deze mannen hebben duidelijk iets met grote talenten!

4 Hij heeft veel onuitgebrachte nummers

Tijdens zijn tijd bij het platenlabel schreef en nam Hardy een aantal nummers op die nooit werden uitgebracht. "Ik heb heel veel dingen opgenomen, maar het is nooit uitgebracht. Ik heb albums, man. Mijn beste vriend Peanut, hij groeide op in de zuidelijke Bronx. Hij is een erg goede MC en we spelen nog steeds. Het zal op een dag in een film uitkomen, het zal ergens in een personage uitkomen ", zei de acteur tijdens zijn interview in 2011 met de BBC. Nadat ze dit hadden onthuld, vroegen fans zich af of ze ooit enkele van Hardy's liedjes zouden te horen krijgen Het duurde niet lang voordat ze hun antwoord kregen!

3 en een uitgebracht project

Misschien besloot Hardy dat het tijd was om de wereld kennis te laten maken met zijn geluid, nadat hij in het reine was gekomen met het feit dat hij inderdaad getalenteerd was. In 2018 bracht de acteur Falling on your Ass In 1999 uit, een 18-track mixtape die hij voor het eerst opnam in 1999. Het project bevatte Hardy als Tommy No 1 en de producer Ed Tracy onder de naam Eddie Too Tall. De twee mannen gaan ver terug en inspireerden elkaar vaak om creatief aan de slag te gaan. Nu is Tracy op zichzelf ook behoorlijk succesvol met een BAFTA-award op zijn naam.

2 Hij verliet de rap voor acteren

Toen hij zag dat rap niets voor hem was, verdiepte Hardy zich in een ander deel van entertainment… acteren. Hoewel zijn carrière in de film teruggaat tot het einde van de jaren 90, kreeg hij pas een paar jaar geleden zijn grote doorbraak. In 2015 werd Hardy gecast in vijf verschillende films, waaronder Mad Max: Fury Road en The Revenant. Voor zijn rol in de laatste ontving de acteur zijn eerste Academy Award-nominatie en heeft sindsdien naam gemaakt als een van Hollywood's meest hardwerkende acteurs en dit staat buiten kijf. Eén ding is duidelijk; Tom Hardy werkt hard en goed! Geen wonder dat hij een favoriet bij de fans is geworden!

1 Maar er komt misschien nog meer

Falling On Your Ass is misschien Hardy's eerste uitgebrachte project, maar het zal niet noodzakelijk het laatste zijn. Tijdens een gesprek met Complex in 2018, vertelde Tracy over de opbouw van de release van de mixtape, waarbij ze onthulde dat het de acteur was die vroeg om het uit te brengen. Hij zei:

"Tom vroeg me of ik het album nog steeds op zolder had staan. Hij zal blij zijn met de ontvangst die het vandaag heeft gehad. We hebben altijd gezegd dat we als grap een Vegas-tour zouden doen. Misschien als dit album genereert genoeg liefde dan kunnen we Tom op het podium lokken."

Het acteren gaat misschien goed voor Hardy, maar wie weet zien we hem de komende jaren misschien zijn raptalenten ontdekken. En wanneer of als dat gebeurt, zal het ongetwijfeld alles en meer zijn. Een bundel talent grondig en grondig! Houd van ons, een multi-getalenteerde man!

Aanbevolen: